If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Femeia corupe barbatul sau invers?

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby Jinx on Wed May 10, 2006 4:34 am

Pai de ce sa-mi dau eu cu parerea ca apoi sa-mi dea femeia una dupa ceafa?!?

Mai bine citez din istorie...a fost o data ca niciodata o gagica pe nume Cleopatra...sau ca sa nu ma duc asa departe in timp si spatiu, a fost o data ca niciodata o tovarasa, Elena Ceausescu ii spunea...

Cred ca intelegeti in ce directie bat, nu?

Sunt la fel de bun ca şi lumea in care trăiesc...
Jinx

Invatacel
Invatacel

Postby crash_grl on Wed May 10, 2006 10:38 pm

nu cred ca se pune vorba de corupere....fiecare are propria pesonalitate si este constient de faptele sale si de urmarile acestora...dak el vrea sa fie influentat de cineva atunci va actiona conform sfaturilor primite,precum si a judecatilor sale.....
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby Kengyra on Sun May 14, 2006 2:07 am

De ce sa se arunce pastila de la unul la altul? Adevarul e ca ne corupem unii pe altii...depinde de ce fel esti ca persoana....daca esti slab esti corupt mai des.

Kengyra

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Thu Dec 21, 2006 7:14 pm

Se corup reciproc :)) Si barbatul si femeia...ambii gresesc. Dar e mai usor sa dai vina pe celalat decat sa te gandesti ca de fapt tu esti responsabil de greseala facuta.
Uneori e de vina femeia,alteori barbatul,depinde de situatie...dar asa cum a zis si snappy e omenesc sa gresesti dar daca faci un obicei din asta nu prea imi suna a bine :don't-know:
Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

Postby emmy20 on Thu Dec 21, 2006 10:48 pm

nu stiu exact care pe care :D
insa in spatele unui barbat puernic se afla intotdeauna o femeie ...apoi barbatul detine forta pe cand femeia are viclenie si inteligenta ....cred ca 30 % e adevarat ca o femeia corupe barbatul...doar 30 %

C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby One4You2Love on Fri Dec 22, 2006 10:57 am

Asa e .... sincer, mai des am vazut barbati nenorociti de femei decat femei de barbati.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby crash_grl on Sat Dec 23, 2006 2:34 am

se corup reciproc.. depinde in ce masura se vede si din afara....si in ce masura este constient fiecare..
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby jADI on Sat Dec 23, 2006 2:42 pm

Nu "depinde" de nimic. Cum se vede de afara nu influenteaza cat si cum se corup. Cat de jalnica poate fi expresia "Femeia/barbatul corupe mai mult."?! Sa mai si zici ca... "din cate am vazut eu".
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby crash_grl on Sat Dec 23, 2006 6:31 pm

[ot]am spus depinde de cat se vede din afara...pt k lumea vede ce se intampla la suprafata si nu ceea ce este in casa lor..in dormitorul lor..si de aici se formeaza opiniile/parerile/judecatile/prejudecatile cu privire la aceasta "corupere reciproca"...[/ot]
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby jADI on Sat Dec 23, 2006 7:44 pm

[ot]Da, gagico, inteles-ai. Acum ONTOPIC, dammit![/ot]
jADI

Bebelush
Bebelush

PreviousNext