If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

"Femeia buna la pat" - definitie

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby catza on Thu Jul 06, 2006 10:38 pm

pai asa e , cum ziceam mai devreme , sa nu stea intr-un sg loc.. we don't like that :( si se intampla de atatea ori :-<

Scuze de deranj.

:s129:
catza

D-al forumului
D-al forumului

Postby MoshCraciun on Mon Jul 10, 2006 2:40 am

iubita buna la pat...este aceea care ma cunoaste f bine.....aceea in ochii careia se oglindeste pasiunea..dragostea..placerea..senzualitatea.."salbaticia.."...
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Nina on Mon Jul 10, 2006 11:47 am

[ot]:yesss: Nice answer :s146: [/ot]

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Mario on Mon Jul 10, 2006 10:33 pm

Femeia buna la pat? Femeia care iti cunoaste necesitatile, este deschisa la noi incercari si provocari si care te lasa lat dupa cateva miscari bine gandite.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Tue Jul 11, 2006 7:59 am

Mario wrote:te lasa lat dupa cateva miscari bine gandite.

Asta chiar mi-a placut.=))

Femeia trebuie sa stie sa se miste in primul rand, monotonia este cel mai periculos dusman care apare in pat.

Eu personal mereu caut ceva nou si sa experimentez lucruri noi dar si cu acordul ei pentru ca asa este normal.

Catalin

membru special
membru special

Postby Hazard on Mon Jul 17, 2006 9:10 pm

o femeie care preia si ea initiativa si il surprinde pe tip cu asta, care sa fie o mica "t*****ita" in pat adik sa nu faca mofturi si sa ii placa sa experimenteze si alte lucruri decat vesnicul "misionar", sa stie sa se miste, mai ales sa stie sa provoace si sa-l trezeasca pe baiat kiar si cand acesta crede ca nu mai poate si cred ca sa fie salbatica.... Poate sa fie cat vrea ea de timida si linistita in viata de zi cu zi dar in pat sa fie mai wild...
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Jul 17, 2006 9:39 pm

Hazard wrote:sa fie cat vrea ea de timida si linistita in viata de zi cu zi dar in pat sa fie mai wild...

[ot] Asa sunt mai toate dar nu recunosc niciodata.=))[/ot]
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby Hazard on Mon Jul 17, 2006 10:03 pm

[ot]pai si unde ar mai fi farmecul mai Catalin... abia surpriza e mai mare si noaptea mai bestiala... Nu e mai placut sa fii surprins decat sa stii dinainte la ce sa te astepti? In fine, acuma depinde de surpriza :))[/ot]

---[ MoonLight = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Tue Jul 18, 2006 10:41 pm

Pai normal ca asta este surpriza, o vezi saraca ca sta intr-un colt, este timida ea de felul ei, nu se baga in seama asa, nu este prea vorbareata dar in pat........nenorocire.=))
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby p3g@s on Tue Jul 25, 2006 1:13 pm

bune pareri am gasit pana acuma....adica sa nu fie "papusa gonflabila" , sa se miste , sa fie in stare sa-mi trezeasca interesele pentru ea , sa ma surprinda si sa se lase cand si daca e cazu..dusa de val :D
Sa nu se rezume numai la cate o incurajare din cand in cand ci sa intre in joc ca doar noi nu suntem roboti iar ele scanduri :lalala: si pt mila lui Dumnezeu SA NU SE GANDEASCA LA CE EMISIUNE E LA TV SAU LA CULOAREA PERETELUI :lalala:
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

PreviousNext

Return to Educatie Sexuala