azi am avut o revelatie!!! eram pur si simplu bucuros ca un copil care si-a cumparat jucaria de mult visata

si nu cred ca o sa imi treaca .... in sfarsit am gasit CUVINTELE
THE words !
aaah... simteam ca sunt mult mai aproape de tinta... de fapt... ca acuma VAD mult mai clar tinta odata ce am gasit cuvintele si pot sa o "materializez"
de acuma inainte "filtrul" e mult mai bine "parametrat" - asta o sa imi aduca scurtaturi de luni de zile, o sa elimine din start cu 90 % mai multe candidate la statutul de "the one" fatza de inainte si fara NICI UN EFORT

un adevarat graal !
acuma mi-am dat seama de ce nu am raspuns mai devreme la topic... mi se pare ca la asemenea intrebare ar fii nedemn sa dau un raspuns pripit, chiar si in gluma... si mi-am dat seama ca pana azi, chiar NU IL AVEAM (cel care il aveam era mult prea vag si general sa ma multumeasca si sa pot sa-l afirm astfel incat sa fiu inteles)
si ca de obicei, toate lucrurile geniale sunt simple si clare .... in cazul meu descrierea ar suna cam asa ceva
o inima vie , un suflet mare in stare bruta
asta a fost inceputul revelatiei... si de acolo totul a fost dintr-o data clar... continuarea a venit imediat, firesc, fara nici un efort... era dintotdeauna acolo, astepta doar un moment sa isi gaseasca un punct de inceput... un punct de ancorare
o gandire cioplita

that's it ! as easy as that .... fizicul nici nu are rost sa il mai descriu pt ca doar as manji ce am spus mai sus...
si acuma propun un mic joc ... intr-un topic separat pt ca deviem putin de la subiect (pe care cel care va accepta primul jocul o sa il creeze

)
cei care accepta jocul vreau sa vad ce ati inteles VOI din cele 2 bucati de mai sus
explicatia MEA mai ampla am sa o dau in curand... deocamdata sunt curios de interpretari
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!