If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fata - cea mai buna prietena a baietilor?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby changer on Wed Oct 26, 2005 11:06 pm

si eu am cateva prietene foarte bune cu care ma inteleg super bine..................si nu mi-a trecut niciodata prin cap asa ceva.......is prietene foarte de treaba si ma inteleg extrem de bine cu ele :)

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby dr claw on Thu Jan 12, 2006 3:37 pm

de ce fata este cea mai prietena a baiatului pai pt ca doar o fat poate intelege un baiat deci aveti mare grija cu ele nu le raniti
Last edited by dr claw on Mon Jan 16, 2006 8:59 pm, edited 1 time in total.
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Fri Jan 13, 2006 9:43 am

la mine nu fata e cea mai buna prietena...ci tot un baiat. Ma inteleg bine sau foarte bine..sau rau...foarte rau..cu fetele...depinde de persoana. Am prietne f bune.. la care nu as renunta ;)

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby skip on Tue Jan 31, 2006 8:54 pm

da pt mine da (uitatziva la pegas este cea mai buna prietena a mea) vb tot cu ea:))..... asha ca eu cred ca fata este cea mai buna prietena a unui baiat
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby blair_witch on Fri Aug 25, 2006 11:09 am

hmm .... cel mai bun prieten al meu este un baiat ... si e super bine , pentru ca ne intelegem mult mai bine ... ne ajutam , ne distram ...

Stop being normal, you scare me!!
blair_witch

Descurcaret
Descurcaret

Postby MIIB on Fri Aug 25, 2006 9:09 pm

normal ca e asa ca simti nevoia sa vezi ce :s117: era in mintea ei cand a facut asta, sau de ce a facut asta ala. Din pct tau de vedere stii care e treaba dar vrei o alta parere ca sa vezi din ansamblu.dar cred ca exista un pericol sa nu se transforme in dragoste ca atunci, stiu pe cineva care a patit-o, mai mereu iese naspa.
Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby vera on Sat Sep 02, 2006 12:46 am

pai am prietene logic dar ma inteleg bine shi cu baietii...adica de ex un tip imi zicea de curand cat de mult imi multumeshte ca ii sunt o prietena asha de buna pt ca a trecut prin nishte momente dificile (din cauza unei tipe evident) shi cica l-a ajutat sa ma shtie acolo langa el...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby skip on Sat Sep 02, 2006 7:06 pm

[ot] ma bucur pt tine :P [/ot]
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby not_so_innocent on Mon Mar 12, 2007 3:06 pm

Mereu mi-am dorit sa am un prieten adevarat care sa fie de gen masculin.mi se pare ca beietii sunt mai....in anumite puncte de vedere decat fetele( adik in acele situatii in care fetele ti-ar raspunde cu gelozie baietii nu ar face o) , la fel si cu baietii prefere fetele pentru ca in anumite situatii sunt mai...decat ei(ele ti-ar raspunde in anumite situatii cu sinceritate, ceea ce nu ar face o baietii pentru ca ar fi gelosi....). Ne completam reciproc :*

va dati seama si singuri nu? ca sunteti destepti
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby jADI on Mon Mar 12, 2007 3:50 pm

[ot]OMG, am crezut ca esti baiat. Dar am citit postul anterior si mi-am zis ca n-ai cum sa fii un baiat. :s172: :))[/ot]

Si eu prefer acelasi sex, inocenta, dar, cum ar spune crash: "Depinde de persoana". Avantaje si dezavantaje. Noi nu prea avem rabdare/bun simt/igiena, voi nu prea aveti... ce spune. :mrgreen:

Sa nu-mi spui ca bunii prieteni raman buni... prieteni. ( :s104: ) Intreaba-l ce parere are despre relatia ta sexuala (asta face un bun prieten, nu? :P); stii ce va spune, nu? "Da-mi voie sa te edific! Image"
jADI

Bebelush
Bebelush

Previous

Return to Ce e-n mintea baietilor ?