If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Fata - cea mai buna prietena a baietilor?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby MoonLight on Tue Aug 23, 2005 6:32 pm

NAPOLEON wrote:Pentru ca ea tradeaza in foarte putine cazuri. Femeia este un dar divin, un giuvaer de care trebuie sa ai grija, sa-l intelegi, sa-l protejezi, sa-l intretii dar pe care trebuie sa-l slefuiesti pentru a ajunge la deplina lui stralucire.
Incearca sa ti in mainile tale un diamant si pe urma mai vorbim.

Damn nici k se putea da o explicatie mai buna pentru cuvantul FATA/FEMEIE

^Angel^ wrote:pt ca fetele sunt mai sensibile,inteleg,stiu sa asculte.sunt multi baieti care vor sa para macho si isi ascund sentimentele cand sunt in gasca dar cand se umple paharul nu poti sa te duci la baietii din gasca si sa incepi sa le plangi pe umar pt ca s-ar putea sa te alegi cu mishtouri.asa ca te duci la cineva care stie sa te asculte si care are timp de tine si unde gasesti toate aceste calitati?la o fata.

Inca o definitie perfect data!

Astea 2 topicuri raspund la intrebarea acestui topic!
Intradevar cu o fata se poate discuta mai liber :oops: Baietii au tendinta de a spune totul! Si pentru c...ptr a se amuza? nu prea cred k se amuza.....o fac pentru a face rau altora si a creste in ochii altor persoane! Nu toti baietii sunt asa dar 80%.....
Oi fi eu baiat dar am zis si o mai zic odata! Sunt anumite defecte pe care le recunosc :P

----------------- Snappy="te rog eu mult de acum cand citezi ceva sa specifici pe cine ai citat. oki? :) mc anticipat" --------------

MoonLight

membru special
membru special

Postby Catalin on Wed Aug 24, 2005 1:38 am

Poate pentru simplu fapt ca fetele sunt mai sensibile au rabdare si stiu sa puna punctul pe I mai bine ca baietii.Nu este si cazul meu tot cu baietii ma descurc mai bine cand am probleme ma duc la ei si stiu ce sa zica ,cum sa zica si cand sa zica.Pentru ce sunt prietenii?
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Postby guiness on Thu Aug 25, 2005 1:38 am

lol, numai titlul subiectului ma face sa rad

haha, daca un baiat se plange la o fata o face pentru ca altceva nu are de facut

nu exita asemenea lucru ca fetele cele mai bune prietene ale baietilor

My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Postby Micha on Thu Aug 25, 2005 9:33 am

ei nu...hai ma ma iau de tine acush...prienetnul meu cel mai bun e baiat scumpule...si ne intelegem minunat...nici nu mai tin minte de cate ori a fost alaturi de mine cand plangeam sau aveam probleme si invers la fel...so..io zic ca se poate si asta
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Chagrin on Thu Aug 25, 2005 4:16 pm

fetele pot fi cele mai bune prietene ale baietilor.
eu cel putin am crescut mai mult printre fete si cu toate astea nu am avut niciodata o "cea mai buna prietena". In schimb, au fost baieti cu care puteam discuta despre orice si care mi-au fost alaturi in unele momente grele. Si totusi inca nu sunt convinsa ca intre un baiat si o fata poate fi vorba numai de prietenie. poate ar fi exagerat sa numesc dragoste sentimentul acela , dar cred ca oricum e ceva mai mult de prietenie.

"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

Postby guiness on Fri Aug 26, 2005 1:14 am

aha, ok
My name is Bond, Vaga BOND!
guiness

Pasional
Pasional

Un mare LOL, daca imi dai voie...

Postby TiRIST on Fri Aug 26, 2005 2:08 am

guiness wrote:lol, numai titlul subiectului ma face sa rad

haha, daca un baiat se plange la o fata o face pentru ca altceva nu are de facut

nu exita asemenea lucru ca fetele cele mai bune prietene ale baietilor

Un mare =)) daca imi dai voie sa ma alatur.

N-ar fi frumos ca ei sa-i placa de tine, iar tu sa-i vrb de altele. :evil:
Razbunarea nu are nici o valoare daca este un raspuns emotional!

Descurcaret
Descurcaret

Postby cartush on Fri Aug 26, 2005 5:04 pm

Hey! Eu chiar am prieteni baieti si sincer pentru nici unul nu ascund vreo pasiune, deci e ok...eu le spun d-ale mele, ei d-ale lor!
Care e problema? Eu nu ma prind? :don't-know:
Nu mai fiti asa sceptici! :bang-bang-2:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby onix on Fri Aug 26, 2005 8:01 pm

Cel mai bun prieten al meu e baiat. Suntem prieteni de 4 ani si avem o relatie grozava. Pot sa vorbesc cu el despre orice si, desi am avut inainte si prietene fete, am ajuns la concluzia ca un baiat e intotdeauna mai sincer si mai devotat decat o fata intr-o relatie de amicitie.
,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Postby Keira on Tue Aug 30, 2005 6:02 pm

Si eu am avut cel mai bun prieten pe un baiat, dar...
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?