by Micha on Sat Jun 21, 2008 12:00 am
dar nu ai cum sa nu fii speriat fie ca ai 18 ani sau poate 30. O sa fie mereu teama ca nu stii ce trebuie sa faci ca mama/tata, de la : daca il tin de gat i-l rup?, dar daca imping mai tare piciorul in botosei ii scrantesc vreun deget?, daca plange inseamna ca e bolnav?, e suficient de cald sau racoare pt el? pana la chestii legate de bani care e chestia cea mai chinuitoare pt ca sunt extrem de scumpe lucrurile utile unui copil, si mai ales "nu sunt pregatit sa fiu parinte, sunt prea tanar". Nu e asa usor sa accepti un copil in viata ta, sincer, nu as vrea sa il planific practic, cam cand vreau sa se nasca si prostii de genul sa am dinainte planul pe 5 ani pt el si pt viata mea deja facut dinainte, no way... dar nu poti sa te arunci asa usor cu capul in fata "vai ce frumos, un bebe, how cute"... Nu creste doar cu aer copilul ala si decat sa ii ratezi viata inca de mic pt ca nu ai fost capabila ca mama sa ii impui anumite limite si sa-l inveti respectul fata de ceilalti si mai ales fata de parinti, si asta pt ca nu ai o varsta potrivita pt a fi parinte sau pur si simplu chiar nu erai pregatita, apai sincer, mai bine te lipsesti...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi...