by alx on Fri Jul 14, 2006 3:01 pm
ma gandesc la totosei de jumatate de palma si mi se umple sufletul de bucurie!
este greu,fara indoiala!mi-am crescut surorile si stiu ce sacrificii implica datoria si slujba de parinte.insa...daca iubesti cu adevarat,nici un obstacol nu este prea mare.
ma gandesc apoi la metroul de bucuresti;vad copii atat de frumosi ,cu ochii atat de clari si de luminosi incat ti se rupe inima vazandu-i cu haine zdrentuite si desculti,cersind un colt de paine.doamne,imi vine sa-i sarut pe frunte,sa-i iau acasa,sa le fac o baie calda,sa-i mai sarut o data,sa-i imbrac cum se cuvine,sa-i mangai,sa-i pup pe obraji,sa le rup din jumatatea mea de paine,sa le soptesc o poveste si sa alung tristetea cu un zambet si o mana calda ce o strange pe-a lor.
...de multe ori am visat lucrul asta,de multe ori m-am gandit la adoptie.
inainte de a deveni mamica:)mai sunt cateva idealuri de atins:eu,o slujba bine platita si un sot cu capul pe umeri ce ar face imposibilul pentru mine.
daca as face un copil numai pentru mine,ar fi dovada de egoism iar lui i-ar lipsi familia.
inainte de toate,este o decizie luata in doi.sacrificiile facute doar de un singur parinte fura din identitatea copilului de maine.
ajutorul si dragostea mea le va avea din ziua in care se va naste,pana in ultima.suflet din sufletul meu,zambet din tatal sau,niciodata nu il voi sufoca cu dragosta mea,insa un prieten loial si o mama va gasi in mine mereu.
la 20 de ani va fi pe bancile facultati,suficient de matur pentru a infrunta viata.
sex,drugs n` axl rose