If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Este greu sa cresti un copil?

Ce este mai frumos decat zambetul unui copil? Discuta despre copii, despre ceea ce fac, despre ceea ce sunt.

Postby LEYLA on Wed Nov 09, 2005 2:43 am

copilul este realizarea noastra cea mai importanta
nimic in lumea asta nu e mai de pret
ca il cresti greu sau usor,mai conteaza? cand ii vezi zambetul cum ii infloreste pe fata?

LEYLA

Invatacel
Invatacel

Postby ashes on Wed Nov 09, 2005 9:06 pm

e foaarte greu sa cresti un copil.. in primul rand afectiunea... trebuie sa ai mare grija cum te comporti cu el, ce educatie ii dai, unde stai (pentru ca mai tarziu sa nu te trezesti ca are cine-stie-ce anturaj), trebuie foaarte foarte multa rabdare.. sa stii cum sa-l faci sa inteleaga cand greseste (si asta s-o faci fara bataie sau fara tipete) ...si partea materiala. in nici un caz nu vreau (de ex) sa merg cu el intr-un magazin si sa vada o ciocolata in vitrina, sa spuna ca vrea si el si eu sa-i spun ca nu se poate.. mi s-ar rupe inima sa stiu ca nu pot sa-i cumpar un "ceva" dulce... deci e extrem de greu sa cresti un copil
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby MoshCraciun on Thu Nov 10, 2005 12:02 am

intrebarea care-i sta defapt in minte lui napoleon este: "este greu sa fii tata, parinte?"
intrebarea nu este deloc usoara.... iar raspunsul... nu se gaseste decat in inima unui parinte..... intre timp...ne dam si noi cu parerea..... :lalala:

Last edited by MoshCraciun on Mon Mar 20, 2006 1:33 pm, edited 1 time in total.
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby adler on Thu Nov 10, 2005 3:03 am

au fost momente cand mi-am dorit sa cresc mai repede..si sa scap de copilarie...atunci m-am gandit cum mi-as educa proprii mei copii... mi-am dat seama ca ar fi foarte greu...nu am destula experienta inca.. sunt foarte multe lac are ar trebui sa ma gandesc... educatia este foarte grea...hmm.. sincer..in momentul asta nu cred ca sunt in stare sa educ un copil.
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Keira on Thu Nov 10, 2005 7:34 pm

MoshCraciun wrote:intrebarea care-i sta de fapt in minte lui napoleon este: "este greu sa fii tata, parinte?"
intrebarea nu este deloc usoara.... iar raspunsul... nu se gaseste decat in inima unui parinte..... intre timp...ne dam si noi cu parerea..... :don't-know:

Cred ca un mai bun raspuns ca acesta nu se putea da.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby Mario on Sun Jan 01, 2006 5:16 pm

Normal ca este greu, iti trebuie timp in primul rand si este nevoie de 2 parinti.
Educatia trebuie construita cu multa rabdare si calm si trebuie sa vrei ca acest copil sa iti duca roadele mai departe.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby just me on Mon Feb 06, 2006 8:43 pm

e greu sa cresti un copil?
da, eu zic ca da....
am trecut pe acolo, nu de mult,
stiu ce inseamna sa te trezesti cu o chestie mica care misca si tipa in brate, sa te intrebi "dumnezeule ce vrea de la mine?". nu stii ce are, de ce plange, pentru ca e mult prea mic si nu poate sa vorbeasca...
e greu, pentru ca implica o groaza de cheltuieli, hainute(care sunt cele mai scumpe), mancare si multe alte chestii...
e greu sa il cresti, dar pe masura ce creste te bucuri de el....
il vezi mergand, te bucuri de primul cuvant, te bucuri de un zambet.
iti vine sa plangi cand il auzi strigandu-te prima data mama, cand te asteapta acasa in fiecare zi si cand te vede incepe sa rada, te ia de gat si iti spune in felul lui, stii mi-a fost dor de tine...
e greu sa cresti un copil, dar e cel mai frumos lucru pe care il poate trai cineva....
just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby dj_asyl on Sun Mar 12, 2006 11:10 pm

daca este greu sa cresti un copil?
depinde din ce punct de vedere iti pui intrebarea asta, sau de postura in care esti, si anume cel care se confrunta cu miracolul cel mai sublim de pe lumea asta de a avea un :s101: si cel care vede acest lucru din perspectiva celui de din afara, din perspectiva celui care zice 'da o sa am dar mai incolo'.
a creste un copil este greu, dar cu toate astea este cea mai frumoasa meserie la care 2 oameni se pot angaja pe parcursul vietii lor. Greu poate fi din punct de vedere material, dar in momentul in care tii in brate creatura aia mica, simti ca esti in stare sa treci peste orice si esti pregatit sa te lupti cu orcine si orice pntru bunastarea propriului tau copil.
Mi se pare absurd să accept, după atâta trudă ştiinţifică, absurdităţi biblice şi grozăvii creştine
dj_asyl

Descurcaret
Descurcaret

Postby uby_4u on Thu Mar 16, 2006 5:37 pm

voi aveti idee cat costa un scutec in ziua de azi??????????????????? :s195:

serios vorbind acum... e destul de greu, dar merita efortul 8->
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby just me on Fri Mar 17, 2006 8:40 pm

cea mai "cea mai frumoasa meserie la care 2 oameni se pot angaja pe parcursul vietii ". nu as crede,....
eu am intalnit oameni care nu cred lucrul asta...
mai exista in lumea asta si oameni care nu si-au vazut copilul macar o data...
un copil se creste al naibii de greu, dar nu vorbesc de lucrurile materile... e vorba de afectiune, de rabdare si de multe alte lucruri...
dar merita... un zambet, un cuvant, sau o imbratisare fac ca toata nebunia prin care treci sa merite efortul...
doar sa il vezi razand cand te vede.... te face sa uiti macar pentru 2 min de tot,....
I'm a bitch, I'm a lover/I'm a child, I'm a mother/I'm a sinner, I'm a saint/I do not feel ashamed/I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between/You know you wouldn't want it any other way.......
just me

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Despre copii