If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Era mai bine pe timpul lui Ceausescu?

Discutii legate despre ceea ce se intampla zi de zi la noi si nu numai... Cu alte cuvinte haideti sa "disecam" politica si politicienii...

Postby noco on Wed Mar 21, 2007 1:51 pm

[ot]
copilasu_l wrote:
milisss2 wrote:Romanii ....neamul de plangaciosi care le manaca cainii din traista. De ce sa muncim la noi in fabrica cand putem culege capsuni in Spania?

Chiar asa, de ce se tot plang romanii? :don't-know:

pentru ca au salarii mici si nu-si pot permite decat sa plateasca intretinerea iar toata luna sa faca foamea? pentru ca tara asta a saracit asa de tare si este atat de prost administrata incat nu ne mai putem permite sa tinem tineretul pe niste salarii decente? pentru ca viata e atat de scumpa incat nu vei putea niciodata ca simplu muncitor sa-ti cumperi o casa? de-asta se plang si pleaca! peste zeci de ani se vor mai schimba lucrurile in bine, insa pana atunci celor ce vor sa plece: vant din pupa![/ot]

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby khaos1ft on Wed Mar 21, 2007 3:57 pm

comunismul a fost rau! ce a urmat din 89 pana azi e deasemenea rau (a zis Basescu catre Nastase inainte de alegeri: "ce ghinion pe poporul asta; la 15 ani dupa caderea comunismului, trebuie sa aleaga intre noi, 2 comunisti!!!")

Cand eram mai mic si-l auzeam pe "rahatul ala umflat" care este vADIM (VC tUDOR - cel mai activ pupator al prea iubitului conducator) cum spunea ca in ROMANIA este mafie, credeam ca e dus... Faza e ca, desi e dus, are dreptate... Nu ai cum sa progresezi in Romania, ca roman cinstit si muncitor! Respect pentru cei ce au plecat din tara sa munceasca afara pentru un ban si un trai decent : SUNT CURAJOSI!, si nu au vrut sa fie calcati in picioare de jegurile de aici!

Spunem ca avem libertati, drepturi garantate de constitutie, dar nimeni nu se ridica sa isi apere aceste drepturi. La urmatoarea votare a bugetului o sa se constate ca vin cam putini bani din impozite, pentru ca forta de munca din tara este putina, si atunci ce o sa se faca? o sa voteze frumos cresterea impozitelor...

Stiti voi de romanii din Canada care au aruncat cu branza si rosii in Iliescu la o vizita a acestuia in comunitatea romanesca din Montreal din 2004?

http://www.parerea.com/eminescu/

Foarte tare! cum de romanii de afara desi sunt la atatia km distanta vad imediat personajele rele, iar noi aici ne falim ca suntem la curent cu tot si toate si de fapt ne lasam prostiti pe fata?

Revin...
NU VA MAI PLICTISITI ATAT ACASA!!!

"As vrea sa ma mai nasc o data... si sa am parinti bogati, care sa nu ma educe, sa ajung un fotbalist drogat inconjurat de c*urve si sa mor la 50 de ani!"
khaos1ft

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby milisss2 on Wed Mar 21, 2007 4:18 pm

Atunci au castigat si nu mai am nimic de spus. Voi pleca din Romania cu prima ocazia si ma voi stabili in prima tzara care o sa-mi dea 500 de euro pe luna ca sa traiesc.
Se pare ca in Romania nu se pot face bani ..de aia vad pe strada numai dacii ruginite de prin anii '70 ... si numai cocioabe de pamant noi contruite. Ma duc in Spania culeg ceva pe acolo si sa ma intorc inapoi cu un BMW la SH si sa ma dau jmecher aici! Hai ..cine mai merge cu mine ?

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby noco on Wed Mar 21, 2007 6:50 pm

milisss in Romania se pot castiga bani.. muncind.
Banii multi insa se obtin furand. (acolo-s casele si masinile de lux de care [ironic] spui tu)
stiu si ai dreptate, daca plecam noi astia tineri chiar ca se duce dracu tara asta dar pana nu se schimba ceva la conducere ramanem degeaba.

si ca o paranteza: eu nu plec. imi place sa stau degeaba. :mrgreen:
noco

membru special
membru special

Postby MindLord on Wed Mar 21, 2007 7:19 pm

bai nush de ce ziceti ca nu se pot castiga bani multi in Romania... am mai multi colegi de liceu care au ramas la politehnica in cluj si care lucreaza pe langa facultate la 800 de euro. Am un coleg la bucuresti la cibernetica si lucreaza la o firma de brokeri 1500 euro pe luna + masina de serviciu. Asta doar in timpul facultatii si la 23 de ani! Eu am propuneri o droaie de 1500 de euro in RO. Chiar alaltaieri o firma din Zalau mi-a propus sa imi plateasca un doctorat la 100 000 $ pe 2 ani daca accept sa lucrez dupa aia pt ei timp de minim 5 ani. Recunosc acuma ca sunt firme destul de mari, cu birouri in multe tari, dar realitatea este ca ele EXISTA!

Si va asigur ca exemplele astea is de oameni care chiar MUNCESC de nu au timp sa cheltuie banii pe care ii castiga! Si pe langa asta alta valoare au cei 1000 de euro din RO fata de strainatate... asa ca nu doar banii sunt motivatia pt care oamenii pleaca... desi recunosc -este prima dintre ele.

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby ashes on Wed Mar 21, 2007 7:28 pm

[ot]
noco wrote:si ca o paranteza: eu nu plec. imi place sa stau degeaba. :mrgreen:

same here 8-> [/ot]

are dreptate mindy, se mai gasesc ici si colo oameni care castiga destul de bine, asa cunosc si eu o tipa, ultimul an la medicina, care lucreaza la nush ce firma farmaceutica unde castiga 25 mil + masina serviciu, tel si laptop.
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby noco on Wed Mar 21, 2007 7:29 pm

[ot]ne-am indepartat putin de la subiect.
vorbiti despre perioada ceausista versus perioada basesciana, ilisciana si tapul de l-am avut. multumesc. Image

apropo..ceausescu traieste? :mrgreen:[/ot]
noco

membru special
membru special

Postby meunika on Sun Apr 08, 2007 8:46 pm

nu am trait perioada aia din plin ....
nici acum nu e mai bine
fuecare om are 2 masini ale timpului : una care il duce in trecut =amintirile si una care il duce in viitor =visele.
meunika

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Wed Apr 11, 2007 1:05 am

[ot] ba noco am stat ieri cu ceasusescu la o bere aci peste drum... ba saracu ce a mai slabit! really!! cica a ajuns aproape cat bin laden... ca acuma ies seara la planuit impreuna... naspa ma! oricum o zis ca o jucat bine in filmu cu el dublura si ca efectele speciale o fost destul de naspa... parerea lui[/ot]
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby Drunk_Angel on Sun May 20, 2007 12:08 pm

Pe vremea lui Causescu a fost ce nu este si nu va fi poate in urmatorii zeci de ani in Romania: SIGURANTA ZILEI DE MAINE.
Exact! Oricat am spune de comunism si Ceausescu pe vremea respectiva aveai acea siguranta care azi lipseste cu desavarsire !
Alcohol ain`t the answer. But it makes you forget the question!
Drunk_Angel

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Politica