Oare de ce vin momente in viata cand spui ca ai gasit persoana cu care poti sa incepi o relatie si taman aceea persoana iti intoarce spatele asa de usor de parca nimik nu s-ar fi intamplat...Si tu iti dai seama ca e persoana cu care vrei sa-ti imparti viata(si aici ma refer la plimbari,la vacante petrecute impreuna,etc.) si ea nici macar nu te vede de parca ptr ea ai fi o stafie ce se plimba si nu-si gaseste linistea si locul.
E posibil sa te indragostesti de o anumita persoana(o relatie normala=el+ea) si sa spui gata asta e persoana potrvita ptr ca are anumite calitati care mie imi plac si mai mult decat atat e precum o floare si in momentul cand te duci sa-i propui sa ave-ti o relatie,ea zambeste si iti intoarce spatele;si atunci iti dai seama ca tot ce ai conceput in mintea ta se duce pe apa sambetei.
Am facut acest topic ptr. a vedea parerile voastre despre ceea ce se intampla in jurul nostru.Mai mult de atat imi cer scuze ptr. indrazneala si daca cineva se regaseste in mica mea fabula sper sa ma ierte.Aceasta mica fabula e defapt realitatea care unora nu le place.
Fabula poate avea ca distributie:
a)un baiat care se indragoste-te de o fata(restu e prezentat mai sus)
b)o fata care se indragoste-te de un baiat(restu e prezentat mai sus)
Astep pareri si sugestii si din partea baietilor si din partea fetelor.Fara restrictii si fara bulinute.
Scuzati-ma daca am greseli gramaticale.
Multumesc.
Traiaste viata la maxim!!!

- a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---