If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Dragostea - Un razboi cu tine insuti

Vreti sa discutam despre ceva ce nu isi are locul in nici una din categoriile de mai sus, dar are legatura cu sentimentele? Aici este locul.

Dragostea - Un razboi cu tine insuti

Postby Scorpion on Mon Apr 17, 2006 5:50 pm

Oare de ce vin momente in viata cand spui ca ai gasit persoana cu care poti sa incepi o relatie si taman aceea persoana iti intoarce spatele asa de usor de parca nimik nu s-ar fi intamplat...Si tu iti dai seama ca e persoana cu care vrei sa-ti imparti viata(si aici ma refer la plimbari,la vacante petrecute impreuna,etc.) si ea nici macar nu te vede de parca ptr ea ai fi o stafie ce se plimba si nu-si gaseste linistea si locul.
E posibil sa te indragostesti de o anumita persoana(o relatie normala=el+ea) si sa spui gata asta e persoana potrvita ptr ca are anumite calitati care mie imi plac si mai mult decat atat e precum o floare si in momentul cand te duci sa-i propui sa ave-ti o relatie,ea zambeste si iti intoarce spatele;si atunci iti dai seama ca tot ce ai conceput in mintea ta se duce pe apa sambetei.
Am facut acest topic ptr. a vedea parerile voastre despre ceea ce se intampla in jurul nostru.Mai mult de atat imi cer scuze ptr. indrazneala si daca cineva se regaseste in mica mea fabula sper sa ma ierte.Aceasta mica fabula e defapt realitatea care unora nu le place.
Fabula poate avea ca distributie:
a)un baiat care se indragoste-te de o fata(restu e prezentat mai sus)
b)o fata care se indragoste-te de un baiat(restu e prezentat mai sus)
Astep pareri si sugestii si din partea baietilor si din partea fetelor.Fara restrictii si fara bulinute.
Scuzati-ma daca am greseli gramaticale.
Multumesc.

Traiaste viata la maxim!!!

Scorpion

Pasional
Pasional

Postby emma on Mon Apr 17, 2006 9:22 pm

..draga Scorpion,inainte de a fi un razboi cu tine insuti,dragostea este un proces de autosugestie...C.Petrescu este cel care a enuntat aceasta idee,si mi-a ramas vie in memorie...inainte de a o intalni pe acea minunata faptura cu care sa-ti petreci viata,in mintea ta,in fondul tau sufletesc exista creata ,chiar daca numai vag,imaginea persoanei "perfecte" pentru tine...cand o intalnesti in realitate,de cele mai multe ori asta intamplandu-se in virtutea hazardului,iti pare ca l-ai prins pe Dumnezeu de un picior(e un fel de a spune...)..crezi ca dintr-o data toate visele tale se vor implini...dar,durerea intervine atunci cand respectica/respectivul te trimite frumos la plimbare din "n" motive...fiecare dintre noi a trait o experienta de acest gen..personal,tocmai am iesit dintr-o astfel de situatie...tot ce pot sa-ti spun este ca depinde foarte mult de personalitatea persoanei de care te indragostesti..pentru ca ,desi nu iti impartaseste sentimentele,te poate ajuta sa treci peste aceste momente triste..te poate ajuta sa "o uiti"...ramanand totusi amici(in masura in care esti suficient de puternic ca sa iti doresti acest lucru)...eu am intalnit o astfel de persoana...si poate ca acesta este locul cel mai potrivit ca sa-i multumesc pentru "tactul" de care a dat dovada,si m-a ajutat sa suport mai usor ceea ce putea sa devina "un esec sentimental"...

....acum,in aceste momente te simti deziluzionat,si stiu cat de tare doare,dar daca ea nu tine la tine pe masura sentimentele tale,inseamna ca nu ea este "the one"...viata e un lung sir de alegeri proaste...si totusi,exista si una(cel putin una) care sa te conduca spre fericire....
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Catalin on Mon Apr 17, 2006 10:21 pm

Ceea ce spui aici, nu este ceva nou.....cate cazuri sunt pe lumea asta cand unul din parteneri nu simte ce simte si celalat?

Refuzul te face sa gandesti asa, ca "dragostea este un razboi cu tine insuti."
Iti place sa te chinui singur si sa iti pui cunoscutele intrebari:" de ce?", " am gresit cu ceva", etc, etc.........este un razboi psihic pe care il duci cu dragostea si cu mintea ta.

Eu sincer prefer sa nu ma razboiesc pentru ca mana oboseste pe sabie la un moment dat, stiu ca pot castiga razboiul si daca sabia sta in teaca............

Catalin

membru special
membru special

Postby Scorpion on Mon Apr 17, 2006 11:53 pm

[ot]@Catalin trebuia tu sa il citezi putin pe Becali cu sabia lui cu tot.Sau si tu esti razboinic precum si el este?[/ot]

---[ Snappy = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
Scorpion

Pasional
Pasional

Postby Catalin on Tue Apr 18, 2006 3:00 pm

[ot] Vezi ca aia nu are legatura cu subiectul si trebuia sa fii OFF-TOPIC.[/ot]

Catalin

membru special
membru special

Postby amanda on Wed Apr 19, 2006 10:56 pm

Daca dragostea e un proces de autosugestie si un razboi cu tine insuti eu inseamna ca nu am iubit niciodata si nici n-o sa iubesc vreodata!

E normal, tu o placi, ea nu, sau invers. Ar fi ideal si nu chiar sa fie altfel... Asa e viata, asa sunt oamenii, nici nu imi inchipui altfel, accept si atat.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Re: Dragostea - Un razboi cu tine insuti

Postby Micha on Thu Apr 20, 2006 2:00 pm

Scorpion wrote:Oare de ce vin momente in viata cand spui ca ai gasit persoana cu care poti sa incepi o relatie si taman aceea persoana iti intoarce spatele asa de usor de parca nimik nu s-ar fi intamplat...

... si ea nici macar nu te vede de parca ptr ea ai fi o stafie ce se plimba si nu-si gaseste linistea si locul.

... si in momentul cand te duci sa-i propui sa ave-ti o relatie,ea zambeste si iti intoarce spatele;si atunci iti dai seama ca tot ce ai conceput in mintea ta se duce pe apa sambetei.

si ce ai vrea sa faca? sa iti dea sperante, sa te amageasca, sa te minta frumos doar ca sa te simti tu mai putin lezat in amorul propriu?
Dak fetei nu ii place de tine ca baiat io zic ca mai bine e ca se comporta asa decat sa o injuri pe urma ca te-a lasat sa-ti faci sperante si pe urma ti le-a spulberat... Ce vrei, e firesc ca dak fata nu-ti impartaseste sentimentele sa iti intoarca spatele si sa-si vada de viata ei... nush, mie mi se pare o kestie destul de logica si nu cred ca ar trebui invinuita o persoana pt un astfel de comportament
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby vera on Fri Apr 21, 2006 2:07 am

eu m-am retras de fiecare data cand nu am avut nici un fel de sentimente pentru persoana respectiva shi destul de repede... nu-mi place sa ma joc cu oamenii.

da normal ca dragostea tzine un pic shi de autosugestie dar nu o privesc chiar ca pe un razboi, razboaiele sunt sangeroase, dragostea nu ar trebui sa fie... are shi ea spinii ei dar totushi nu o vad ca un razboi...

acuma nu putem iubi pe toata lumea, lafel cum nu toata lumea nu ne iubeshte... e una din legile naturii. cum ar fi daca ne-am iubi totzi car ne-am intalni?... utopie altceva nu ar fi, poate doar plictiseala... mi-e imposibil sa-mi imaginez...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -

Postby rox on Fri Apr 21, 2006 2:18 am

intr-un razboi e nevoie d 2.k si in dragoste...................................................................................
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby vera on Fri Apr 21, 2006 2:38 am

in razboi merg shi mai multzi... in dragoste in mod normal nu...

dar dragostea se spune ca e fragila shi delicata ca o floare, cel putzin in unele cazuri... nu putem spune asta despre razboi nu? dragostea se bazeaza pe sentimente frumoase, nobile... razboiul are la baza doar ura!!! iar ura nu-shi are locul langa dragoste chiar daca se spune ca intre ele este un singur pas...
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

Next

Return to Alte discutii despre sentimente