If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Dragoste la distanta ...online

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

Re: Dragoste la distanta ...online

Postby copilasu_l on Wed Nov 23, 2005 5:46 pm

claudiudr wrote:Deci ...am o prietena care sta in Constanta ,iar eu stau in Bucuresti ...Ne-am vazut vara trecuta ... Ne-am cunoscut ,am tinuto in brate ,ne-am sarutat ...si vara asta aflu ca nu mai am posibilitatea sa ma duc la ea :( ...si nici ea nu poate sa vina aici ...si asta ar mai insemna sa stam inca un an despartiti ,adik pana in vara anului 2006 ... Si ea a zis ca nu o sa poate sa stea atata timp fara a avea un prieten...  :cry:   :cry:  asa ca daca nu o vad anu asta ,raman fara ea  :cry:   ...si nush ce sa fac :( ...Am 16 ani ,deci nu sunt pe bani mei , si anu trecut am vazut-o datorita ca am fost cu sormea si cu prietenul ei de 21 de ani la mare ...da acu el se duce cu parinti lui in alta tara la mare , si o ia si pe sormea ...si eu nu voi putea sa imi vad iubita  :cry:   :cry:  ...ce as putea sa fac ?

Pentru varsta ta plangi cam mult, desi nu cred ca este "iubirea vietii tale", cine stie :-/ . Daca ai vrea, posibilitati sa ajungi la ea sunt(chiar daca nu esti pe banii tai) , si mai cred ca ea nu tine indeajuns la tine daca deja se gandeste ca nu poate sa reziste. Parerea mea: cauta pe alta pentru ca daca ti-a spus "ca nu o sa poate sa stea atata timp fara a avea un prieten" cred ca deja este cu altul si stiind ca nu ai posibilitatea sa ajungi la ea "te ia pe departe" ca sa aibe o scuza. Sorry dar asta e parerea mea

copilasu_l

membru special
membru special

Postby MindLord on Wed Nov 23, 2005 9:54 pm

nu stiu de ce cam asta e si parerea mea... adica ... e ceva acolo... am un presentiment ca e cam asa... daca ai putea sa mergi cat mai repede pana la ea ca sa iti stergi insa orice urma de indoiala asta e ceea ce ti-as recomanda... doar sa stati putin impreuna... poate s-au schimbat multe de cand nu v-ati vazut... stiu ca distanta sterge multe din defecte si accentueaza calitatile celeilalte persoane... cine stie daca in realitate e asa cum e in mintea ta si dupa atata vreme...
Mult succes... si sper sa ma fi inselat... ;)
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Mario on Sun Jan 01, 2006 4:46 pm

claudiudr wrote:Deci ...am o prietena care sta in Constanta ,iar eu stau in Bucuresti ...Ne-am vazut vara trecuta ... Ne-am cunoscut ,am tinuto in brate ,ne-am sarutat ...si vara asta aflu ca nu mai am posibilitatea sa ma duc la ea :( ...si nici ea nu poate sa vina aici ...si asta ar mai insemna sa stam inca un an despartiti ,adik pana in vara anului 2006 ... Si ea a zis ca nu o sa poate sa stea atata timp fara a avea un prieten...  :cry:   :cry:  asa ca daca nu o vad anu asta ,raman fara ea  :cry:   ...si nush ce sa fac :( ...Am 16 ani ,deci nu sunt pe bani mei , si anu trecut am vazut-o datorita ca am fost cu sormea si cu prietenul ei de 21 de ani la mare ...da acu el se duce cu parinti lui in alta tara la mare , si o ia si pe sormea ...si eu nu voi putea sa imi vad iubita  :cry:   :cry:  ...ce as putea sa fac ?

Asa a fost si la mine, am inceput relatia cu prietena mea si peste 4 luni am plecat in Italia, a fost greu imi zicea mereu ca nu o sa reziste relatia, etc, etc..........de 7 ani suntem asa dar, am ramas impreuna. ;)
Nu gandi asa pesimist, trebuie sa iti demonstrezi tie ca poti face mai mult pentru fericirea ta si astfel ii poti arata si ei ca nu este asa stearsa pentru tine.
Banii, drumul si alte chestii conteaza prea putin spre deosebire de relatia voastra care nu este asa solida...renunta la cateva iesiri in oras si deja ai banii de drum, invata sa faci sacrificii, asa nu vei putea sa castigi de unul singur batalia.

Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sidoni@ on Fri Jul 07, 2006 11:21 pm

si eu am o astefel de relatie la distanta. coincidenta si el e din constanta iar eu sunt din galati. crede-ma ca e important sa ai ffff multa incredere, dar nu trebuie sa ai incredere oarba pt ca pe urma ti-o poti lua urat in freza. eu zic sa vb in continuare si daca tineti cu adevarat unul la altul cu siguranta veti gasi o modalitate sa va vedeti.
Dragostea curata si suspiciunea nu pot locui impreuna. - Alexandre Dumas
Sidoni@

Descurcaret
Descurcaret

Postby Sorcerer on Mon Jul 10, 2006 5:05 pm

@claudiudr: o astfel de relatie am avut si eu la inceput cu prietena mea, vorbeam foarte mult pe chat, dar nu cred ca ar fi tinut mai mult; oricat ai vorbi cu cineva, tot vrei sa il cunosti, altfel se stinge pasiunea :) cel putin asa sunt eu; eu unul nu m-as lansa intr-o astfel de relatie; e o vorba: "ochii care nu se vad se uita"; nu vreau sa te deprim, dar fa tot posibilul sa ajungi la ea; sa nu traiesti o iluzie :|

What is The Matrix?
Sorcerer

Chat-uitor
Chat-uitor

Location: Calea Lactee, planeta Pamant, continentul Europa, Romania, Galati
hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby amanda on Wed Jul 12, 2006 10:03 pm

Imi pare rau ca-ti spulber sperantele dar cred ca ea are cel putin de gand sa aiba daca nu are deja o relatie mai 'palpabila'. Gandind din perspectiva experientei mele, tu trebuie sa-ti vezi de viata ta si ea de-a ei... gandeste in perspectiva, trecutul este trecut, oricat de mult ai vrea sa fie prezent si viitor. Daca totusi esti convins ca asta e dragostea aceea mare pe care o visezi si crezi ca ai puterea sa o faci sa fie mai reala, atunci du-te la Constanta, vorbeste cu ea, poate s-au mai schimbat lucrurile, in bine.

Ideea mea e sa ramai la nivelul discutii pe net pentru ca mai mult e deja numai prilej de chin pentru tine si pentru ea.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Previous

Return to Povesti De Dragoste