If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Destainuirile unui angajat al Mc Donald's-ului 100% true

Iti place sa gatesti? Sau doar iti place sa mananci ce gatesc altii? Zi-ne despre prima mancare gatita de tine, despre ce retete stii si de ce nu despre ce retete ai inventat chiar tu.

Moderator: Alinutza_19

Re: Destainuirile unui angajat al Mc Donald's-ului 100% true

Postby Micha on Thu Dec 06, 2007 9:09 pm

mai vazusem si io pe youtube un filmulet cu cartofii pai de la Mc care dupa 2 luni nu se stricasera, aratau ca in prima zi :))

Sincer nu cred ca sunt f sanatoase produsele alea ale lor dar chiar mi-e imposibil sa dau crezare chiar tuturor lucrurilor care se spun. Sa fim seriosi, sa fie Mc-ul tatal tuturor, cel mai tare din parcare, sa mituiasca in st si in dr ca sa le mearga afacerea si sa ascunda anumite kestii dar nu i-ar lasa nimeni pe piata daca produsele vandute ar fi chiar atat de groaznice si otravesc lumea, sa zic asa, cu buna stiinta. Cu toata mita lor, nu cred ca ar trece de toate controalele celor de la OPC mai ales de atata vreme de cand is pe piata.

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Previous

Return to La bucatarie