If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

despre dragoste

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

Postby Hazard on Fri May 11, 2007 7:18 pm

MindLord wrote:
"dar nu merge asa usor mindlord sa zici ca "eu gata de azi am pus zavorul uit tot si gata..." nu te loveste amnezia asa usor, mai ales daca el e si prin preajma. " - no comment

-"Si referitor la refuzul de a accepta o certitudine doar pt ca doare prea rau, nu stiu ce sa zic... dupa un timp nu prea mai merge sa te amagesti cu iluzii so u give up... dar n-ai cum sa inchizi dragostea aia intr-o cutiuta si sa o arunci peste umar. Da, esti constient ca nu mai poate fi nimic si totusi nu poti renunta la acel sentiment. E o certitudine care doare, pe care o accepti dar nu se rezolva nimic totusi" apai ciudata certitudine mi se pare asta daca nu poti face nimic pt ea... pt mine tocmai asta e INCERTITUDINEA! faptul ca nu poti sa hotarasti odata sa pui punct la o chestie si sa treci mai departe... so... nu trebuia sa pui chestia cu "nu merge asa mindlord" la inceput si iti dadeam dreptate intru tot, pt ca ai zis exact acelasi lucru ca si mine :))

nu prea inteleg ce am zis gresit sau in contradictoriu dar sa zicem...

Sa incerc sa reiau ce vroiam eu sa spun mai sus. Ok, renunti la acea relatie, ti-ai dat seama ca poti sa te pui si in cap si tot nu se mai rezolva nimic, dar nu dispare sentimentul ala din inima ta pt ca, la naiba, nu are cum sa dispara de pe o zi pe alta daca ce ai simtit era iubire cu adevarat. Care e incertitudinea ca eu nu o vad: la relatie ai renuntat, ai renuntat si la visul ca poate ea se intoarce la tine (in cazul lui chagrin e vba de un "el") dar dragostea e cea care ramane si te bantuie, la aia nu ai cum sa renunti intr-o zi hotarata de tine, la ora x. Daca la tine merge asa, tot respectul pt tine, eu nu am reusit dupa 6 luni. Am renuntat la orice vis, am mers mai departe in sfarsit, dar iubirea aia a ramas inca prezenta in mine

am fost eu candva, acum am ramas doar o umbra, dar nimeni nu va sti..........
Hazard

Descurcaret
Descurcaret

Postby MoshCraciun on Sat May 12, 2007 10:31 am

Eheheh...Multi dintre voi nu stiu ca moshu asta sclerozat, tampit si pus mai mereu pe shoti asa cum il stiti voi...candva a suferit enorm in dragoste...Aveam o relatie frumoasa de muulti ani...mi se parea de-o vesnicie...fiecare an care trecea ni se parea apogeul iubirii..ni se parea ca mai mult nu se putea...si uite asa mai trecea un an si inca un an...pana aproape ca le-am pierdut urma....Ei bine..m-a dezamagit intr-un final..Enorm!...Nu am mai vrut sa aud de ea...A incercat prin diferite metode sa ia legatura cu mine (nickuri false pe messenger, mailuri cu alt scop decat cel afisat si multe alte prostioare..) dar intotdeauna am fost mai cerebral in ceea ce priveste problemele de corason..cu toate ca doare..doare f tare...dar de ce sa ma doara mult mai mult mai tarziu?
La inceput am adoptat strategia "sunt singur...sunt macho..pot experimenta din nou first kis..first touch..first sex.."... :lalala:
Bineinteles ca nu ma puteam pacali singur prea mult timp...dar la naiba...cateodata chiar a functionat...Tin minte primele tentative.......eram intr-un club si de cateva saptamani o tipa se uita insistent asteptand sa fac ceva...chiar a venit dupa mine la toaleta..nu in toaleta iti dai seama...si nu am putut sa-i spun nici macar un amarat de "buna"....mi se parea parca ca insel cu toate ca stiam f bine ca nu-i nici pe departe adevarat...Uitasem jocul de-a "indragosteala".... :s093: ....Imi iesisem din mana...era cu totul altceva decat stabilitatea cu care eram obisnuit...Urmatoarele tentative au fost si mai dezastroase...Urmatoarea prietena m-a sarutat ea pe nepregatite saraca cand vazu ca eu nu am nici un gand....iar urmatoarea chiar mi-a placut...era f iubareata si s-a atasat f repede de mine...Am o vaga banuiala ca relatia ar fi mers ceva mai bine daca as fi putut sa o sarut si altfel decat parinteste in frunte....Altfel nu cred ca mi-ar fi spus: "stii...esti un baiat super (si multe alte adjective mai idealiste..) doar ca ai un singur defect: ai prietena! Eu nu pot fi pe planul 2...nu as putea suporta..". Uf...ce sa-i mai explic ce-i in inima mea....nu mai aveam rabdarea....Si uite asa din fiecare relatie mi-am luat cate o doza de vindecare a ranii..ca sa nu spun a ditamai santului....si am mers mai departe...
Concluzie...
asteapta sa ti se faca dor de-o relatie (asta-i primul semn de vindecare..)...strange din dinti..si apoi go go goo.....Aaa...si fii natural...gafeaza in liniste...De ce s-o sperii pe the one cu toate gafele dintr-o data...cand poti sa le faci cu alte the one mai mici.... :P
concluzie la concluzia de mai sus.....timpul le vindeca pe toate insa nu astepta sa treaca timpul sa te vindeci..
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Previous

Return to Povesti De Dragoste