If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

despre dragoste

Haideti sa aratam lumii ca mai exista povesti de dragoste. Ca nu sunt doar o amintire frumoasa a unor vremuri care au apus.

Postby milisss2 on Fri Apr 27, 2007 11:13 pm

Ca sa te vindeci trebuie sa si vrei sa te vindeci :))

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby MindLord on Sat Apr 28, 2007 2:21 am

[ot] ba chiar m-o pus ash pe ganduri cand o zis ca nu stie daca ii baiat sau fata hazadu... da' dupa raspunsurile astea trebuie sa fie fata :)) sau un dude care a stat prea mult printre fete :lol: [/ot]

si acuma ca sa iti raspund... pfuai... simt ca nu ma pot abtine sa nu rad :)) sorry... nu-i intentionat :)

-ia uite ce ziceai tu ca sa ma contrazici ca omul nu accepta schimbarea usor :))
"dar nu merge asa usor mindlord sa zici ca "eu gata de azi am pus zavorul uit tot si gata..." nu te loveste amnezia asa usor, mai ales daca el e si prin preajma. " - no comment

-"Si referitor la refuzul de a accepta o certitudine doar pt ca doare prea rau, nu stiu ce sa zic... dupa un timp nu prea mai merge sa te amagesti cu iluzii so u give up... dar n-ai cum sa inchizi dragostea aia intr-o cutiuta si sa o arunci peste umar. Da, esti constient ca nu mai poate fi nimic si totusi nu poti renunta la acel sentiment. E o certitudine care doare, pe care o accepti dar nu se rezolva nimic totusi" apai ciudata certitudine mi se pare asta daca nu poti face nimic pt ea... pt mine tocmai asta e INCERTITUDINEA! faptul ca nu poti sa hotarasti odata sa pui punct la o chestie si sa treci mai departe... so... nu trebuia sa pui chestia cu "nu merge asa mindlord" la inceput si iti dadeam dreptate intru tot, pt ca ai zis exact acelasi lucru ca si mine :))
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby copilasu_l on Sat Apr 28, 2007 8:48 am

Atat timp cat "nu mai suntem impreuna de 7 luni, dar am continuat sa ne vedem...si uneori ne plimbam pe strada, tinandu-ne de mana " nici nu cred ca aceasta "iubire care nu vrea sa moara" va trece.

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby stelistu_adi on Sat Apr 28, 2007 7:36 pm

Daca era sa fi vazut pagina asta aseara ar fi avut un oarecare efect asupra mea, dar acum nu inteleg cum de tu, si altii pe care nu ii cunosc, va tot permiteti sa vorbiti despre dragoste. Impresia mea de acum e ca fiecare traim intr-o lume de autisti...fiecare conectat la propria lui realitate, la felul lui de a interpreta ce i se intampla. Poate ca versurile celor de la Verita suna bine si au o oarecare doza de adevar, dar timpul nu omoara, timpul transforma. Si pana una alta nu el e de vina pentru tot ceea ce se intampla, mai avem si noi cate o parte din vina. Pana una alta imi aduc aminte ce zicea Nuta, poate iti aduci aminte si tu, ca din IUBIRE nu se sufera. Nu ai cum sa suferi din iubire, cum nu ai cum sa pici in sus...suferinta apare din alte motive....pana una alta...fa in asa fel incat sa ne aflam mereu in locuri distincte in timp si spatiu
intodeauna mai ramane ceva de zis
stelistu_adi

Descurcaret
Descurcaret

Postby Chagrin on Sat Apr 28, 2007 7:56 pm

ti-am spus odata ca oricine ajunge sa ma cunoasca, termina prin a ma uri....ai crezut atunci ca e o gluma si ca ma joc cu niste cuvinte....acum faci si tu asta...

e pacat....cum de la dragoste poti ajunge aici...nu as fi crezut niciodata ca daca se va termina va insemna ca va fi asa... imi pare rau pt ceea ce s-a intamplat aseara, dar stii deja asta asa ca nu mai are rost sa o repet.

"oamenii de o tristete profunda se dau de gol cand sunt fericiti : ei au un fel de a se crampona de fericire de parca ar vrea sa o zdrobeasca si s-o inabuse, din gelozie, - ah , ei stiu prea bine ca ea le va scapa printre degete!"
Chagrin

just a dreamer
just a dreamer

Postby copilasu_l on Sat Apr 28, 2007 8:03 pm

stelistu_adi wrote:Daca era sa fi vazut pagina asta aseara ar fi avut un oarecare efect asupra mea, dar acum nu inteleg cum de tu, si altii pe care nu ii cunosc, va tot permiteti sa vorbiti despre dragoste. Impresia mea de acum e ca fiecare traim intr-o lume de autisti...fiecare conectat la propria lui realitate, la felul lui de a interpreta ce i se intampla.

Si tie nu ti se pare normal ca fiecare sa vada intr-un anumit fel lucrurile? Fiecare a trait una sau mai multe experiente, deci cred ca e normal ca fiecare sa-si spuna punctul de vedere prin "evenimentele" traite.

Uite ca eu Copilasu_l , pe un forum public, imi permit sa-mi exprim punctul meu de vedere, imi permit sa-mi exprim parerea mea pentru ca am trecut si (probabil) voi mai trece prin iubire.

Daca am gandi toti la unison, nu crezi ca viata asta(si asa de rahat si prea scurta) ar fi plictisitoare?!

Ce te face pe tine sa te crezi "superior" si sa iti permiti sa-mi inchizi gura doar pentru ca gandirea mea nu este la fel cu a ta?!

Da, eu imi permit sa spun ca la ora actuala fata asta sta agatata in trecut, exact asa cum am stat si eu acum ceva timp in urma cand o asteptam sa vina inapoi in tara iar viata trecea pe langa mine.
Daca ai ceva de comentat, comenteaza ideia si nu persoanele, ca te pun sa-mi faci :betia:

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby ashes on Sat Apr 28, 2007 9:06 pm

[ot] :mancand: hai sa nu degenereze discutia in altceva. copilasu_l, nu a vrut nimeni sa-ti "inchida gura". chill, people :mrgreen: [/ot]
Image
Image
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby copilasu_l on Sat Apr 28, 2007 9:40 pm

[ot]@ashes - chiar trebuia sa iei fraza exact asa cum am scris-o? :* [/ot]

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby amanda on Mon Apr 30, 2007 9:49 pm

Nu vad cum pot sa comentez o situatie pe care n-o cunosc decat dintr-un mesaj care nu prezinta prea multe detalii.

Despre dragoste nu cred ca e cazul sa interzici cuiva sa vorbeasca. Despre probleme personale, pe care nu le cunosc, ale unor oameni pe care nu-i cunosc, nu vorbesc. Despre generalitati... de ce nu? Mesajul initial este unul destul de general, asa ca fiecare completeaza cu ce stie din propria experienta si cu ce isi imagineaza.

Mi se pare ca Adi nu a adresat mesajul Copilasului ci lui Chagrin. De altfel, problema este a lor si nu una publica.

Adi, sigur ca fiecare interpreteaza asa cum crede el de cuviinta. Nu mi se pare ciudat ca daca se uita 5 oameni la un obiect nemaivazut vad 5 lucruri diferite.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Leon on Thu May 03, 2007 9:08 pm

fratilor va certati ca la usa cortului chiar; credeti ca chagrin asta vrea sa vada ???
in loc sa-i da-ti sfaturi sau cel putin sa o incurajati cumva, voi va certati. ~x( ~x(

chagrin din cate am citit eu pe aici, suferi destul de mult parerea mea este ca oricine merita o viata mai buna si fara suferinta deci viata merge mai departe

p.s. daca am inteles gresit imi cer scuze.
Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

PreviousNext

Return to Povesti De Dragoste