If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De ce viata e asa de complicata?

Ce este aici? Sa zicem ca viata pusa sub lupa. Intamplari din viata de zi cu zi, la modul cel mai obiectiv: razboaie, inundatii, incendii, crime, politica, societate, etc.

Moderator: Alinutza_19

Postby ncg_15 on Mon Jan 23, 2006 2:34 am

Viata e asa cum ne-o facem noi ;)

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Sat Jan 28, 2006 10:44 am

Ce lucru simplu va atrage, in asa fel incat sa nu va plictisiti niciodata de el? Nici un lucru. Si daca viata ar fi fost simpla .... noi am ramane la stadiul de banalitate, si nu ne-am mai putea valorifica personalitatea. Am fi niste statui intr-o lume a rutinei.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby claesia on Sat Feb 11, 2006 11:54 pm

Eu tind sa cred ca raiul si iadul sunt aici pe pamant..pentru ca aici suferim,aici avem momente de fericire.In fine,nimic nu e perfect...

claesia

old nick: Laudinha

Postby amanda on Sun Feb 12, 2006 12:03 am

Si eu cred la fel Laudinha, de multe ori nu intelegem de ce face un om atatea nedreptati si nu e pedepsit si auzim ca a suferit de cancer 20 de ani, ca a facut 10 operatii....
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MIIB on Sun Feb 12, 2006 1:22 am

Viata este complicata pentru ca asa o facem noi ca sa ne fie cat mai bine.

Ceea ce nu te omoara te face mai puternic asa ca nu dispera va veni o zi cand vei fi puternic
MIIB

Pasional
Pasional

Postby jADI on Sat Mar 25, 2006 1:44 am

Eu nu gasesc rostul acestei intrebari... Dar cum ai vrea sa fie?!? Usoara?! Pentru ce? Sa spun cu fruntea sus ca am trecut pe viata?!? Iau tot ce-mi da viata in cale, bun si rau...

Voi chiar nu observati: viata fara griji este moartea; abia atunci nu ai griji, cand nu te mai misti, astfel ca viata insasi devine un greu de suportat, ca altfel mamele nasteau zambind... Hai ca ma demoralizati complet..Ma duc sa :bebelush: un pic... :s110:
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby Cherry on Sun Mar 26, 2006 12:37 am

Mai da viata nu este grea. Este pentru cel care isi face viata grea, in functie de ceea ce isi doreste sa obtina de la viata :P Viata in sine e mult mai simpla si complexa...numai ca noi ne-am obisnuit sa ne plangem singuri de mila ce viata grea avem noi...Eu una nu consider ca am o viata grea, pentru ca vad in ea doar ceea ce imi place mie...E bine sa visezi atata timp cat stii cand sa cobori cu picioarele pe pamant :P
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Thu May 18, 2006 8:16 am

Viata este asa complicata tocmai pentru ca noi sa ne luptam cu ea si sa gasim calea de mijloc.
Catalin

membru special
membru special

Postby Keira on Thu May 18, 2006 3:34 pm

@catalin, cam care ar fi cala de mijloc? Eu nu cred ca viata e complicata pentru ca "luptam cu ea". Noi nu luptam cu viata, ci cu propriile noastre aspiratii, dorinte, sentimente, defecte, orgolii etc.
Viata nu ne ofera decat locul unde sa ne asternem aceste dorinte, sentimente, aspiratii, defecte.
Ca sa vorbesc la figurat e ca si cum iti e dat o bucata de lut, care va disparea peste 80-90 de ani. Daca intampinam greutati in modelarea lui, nu e din cauza lutului ci a noastra.
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MoshCraciun on Thu May 18, 2006 6:27 pm

De ce viata e asa de complicata?

de ce sa nu fie?....de ce-ar fi toate lucrurile simple....?

viatza are un teatru bine pus la punct......incat cateodata "jucam" fara sa ne dam seama de asta....sau poate o facem cu buna stiintza.....pentru ca nu vrem sa ne dam jos masca...

eu imi fac viatza simpla.......i realy do!!!

cateodata shochez prin modu-mi direct......poate de aceea m-am trasformat intr-o sita.........sita care separa...."albul" de "negru"....."griul" de "alb"......"negrul" de "gri"....[...]
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

PreviousNext

Return to Life is... Life