If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De ce se lasa femeile amagite?

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

De ce se lasa femeile amagite?

Postby Kelso on Sun Feb 11, 2007 6:37 pm

El n-o cauta.Ea refuza sa recunoasca evidenta si intepeneste asteptand sa sune telefonul.Nu va suna niciodata.Pur si simplu,barbatul in cauza nu e interesat de persoana ei!

Oare de ce sunt femeile atat de iscusite in arta de a gasi scuze barbatilor?! Pentru orice comportament dubios,au la indemana cate o analiza psihologica.
Nu te cauta? " Are mult de lucru,e ingrozitor de stresat la serviciu."
Nu incearca nici o apropiere fizica desi ar fi avut o multitudine de posibilitati?" Sexul inseamna pt el ceva deosebit.Prefera sa mai astepte."
E lipsit de afectivitate,agresiv,egocentric? "N-a fost iubit de mama lui si de aceea ii vine greu sa accepte orice forma de duiosie".
Se culca cu alta? "Acolo e vorba doar de sex!Intre noi este marea dragoste,iar asta il sperie.Viata lui a ajuns la un punct de cotitura".
Nu e de gasit? "Cu siguranta i s-a intamplat ceva" ca apoi sa-l gaseasca intamplator intr-o cafenea si il auzim spunanad:Sunt atat de presat la serviciu,n-am avut nici un minut liber,ca sa iau legatura cu tine.
...Caci barbatii care au nevoie sa li se caute scuze sunt orice vreti dvs.,numai indragostiti nu. Insa femeile detesta argumentele logice. In loc sa iasa din cursa,abia atunci se incapataneaza de-a binelea si zic: "Acum e-acum , am sa merg pana-n panzele albe!"
In concluzie,in fata indiferentei unui barbat nu exista decat un raspuns rezonabil " Nu ma vrei?Ghinionul tau si norocul altuia."

Sursa: Asul verde!

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby not_so_innocent on Sun Feb 11, 2007 7:43 pm

speranta moare ultima poate de aia
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com

Postby jADI on Sun Feb 11, 2007 7:51 pm

[ot]N-am inteles nimic.[/ot]

jADI

Bebelush
Bebelush

Postby ^Angel^ on Mon Feb 12, 2007 12:00 am

probabil din nevoia de afectiune,de stabilitate.femeile lupta pentru o relatie mult mai mult decat o fac barbatii.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Leon on Mon Feb 12, 2007 12:13 am

si cand barbatul vrea dragoste si intelegere ii se raspune
citez " voi toti sunteti la fel si nu stiti sa iubiti" ...........

Razi cand inima-ti plange....

Numai cei puternici sunt cruzi blandetea e a celor slabi.
Leon

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Cherry on Mon Feb 12, 2007 11:16 am

Le gasim scuze pe care nu le credem cu adevarat insa am vrea sa le credem, am vrea sa fie adevarate... :) Ne lasam amagite pentru ca ne vine mai usor sa acceptam o minciuna frumoasa decat un adevar dureros...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby amanda on Mon Feb 12, 2007 3:26 pm

Good point Cherry! Din partea mea femeile care fabrica scuze sunt... proaste. Nu inteleg de ce trebuie sa te imbeti cu apa rece, sa iti imaginezi ca e asa cum ai vrea tu daca e atat de evident ca e cu toatul altfel! Exista si o alta cauza pentru care cauta scuze: sunt maritate cu X sau cred ca daca ar rupe legatura ar fi blamate de restul lumii sau nu ar gasi altul in loc. Probabil ca nici nu il vor gasi din moment ce tin cu dintii de celalalt!

Femeile sunt in general fiinte destul de constiente(in ce ii priveste pe barbati) numai ca din varii motive accepta sa isi administreze pastilute ca sa iasa asa cum cred ele ca e cel mai bine. Si nu prea cred ca acele scuze sunt pentru ele. Sunt pentru celelalte si pentru ceilalti si cumva sunt ca sa se scuze pe ele si nu pe ei.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Tue Jul 24, 2007 10:25 am

sa zicem ca e si o provocare in a-l schimba pe celalalt si tot asteptam minuni care nu o sa se intample niciodata. Plus ca daca te obisnuiesti intr-o relatie, cu cel de langa tine cu zecile mii de defecte ale lui, tot ce e nou s-ar putea sa te sperie prea mult si atunci preferi sa ramai in zona ta de siguranta care din pacate nu e si perfecta sau ceea ce ne dorim cu adevarat.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Return to Fapte si Gesturi In Iubire