If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De ce mereu ne privim lacrimile?...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby ashes on Sat Sep 24, 2005 12:34 pm

...eu cred ca avem si o urma de masochism in noi si ne place sa ne vedem cand suferim :don't-know:

ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby creppin'on you on Sat Sep 24, 2005 12:45 pm

ashes wrote:...eu cred ca avem si o urma de masochism in noi si ne place sa ne vedem cand suferim :don't-know:

asta am remarcat si eu... nu stiu de ce... dar mi se pare ca tendinta asta e in fiecare... toti avem o tenta de masochism la un moment dat...
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Postby onix on Sat Sep 24, 2005 1:34 pm

Cherry wrote:Nu stiu daca asta e raspunsul la care te refereai :D sau daca sunt macar pe aproape dar parerera mea este k le privim mereu pt k inainte de a cadea din ochii nostri....se afla chiar in fatza cristalinului ( =)) am dat-o pe biologie) si ne e imposibil sa nu le vedem... Parerea mea....care mi se pare atat de haioasa...Ce tampenii pot gandi cand nu am ce face =))

Lacrimile provin de la nivelul aparatului lacrimal (care nu este chiar in fata cristalinului :) ) iar o parte din ele se scurg prin canalul nazo-lacrimal in fosele nazale si de aceea ne vine sa ne suflam nasul cand plangem.

Ontopic: Ne privim lacrimile poate pentru ca ni se pare uneori ca suntem mai interesanti cand plangem, sau sa vedem daca atunci cand plangem suntem mai urati...just joking...dar seamana putin cum fac copiii si anume daca nu e nimeni sa ii vada inceteaza plansul, si cum apare cineva iar incep, ca sa fie vazuti.
Eu plang foarte rar si nu plang de fata cu nimeni...poate de fata cu mama, da... :)

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Sat Sep 24, 2005 3:02 pm

[ot]domnisoara doctorita stie :)[/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Sat Oct 15, 2005 8:40 pm

1. nu ma uit niciodata in oglinda cand plang ... nu am nici un chef sa ma vad suferind..e de ajuns sa stiu ca sufar.

2. lacrimile=suferinta ...dar lacrimile=bucurie ... => lacrimile=emotii profunde ... o stare... de suferinta crancena..sau de bucurie extraordinara

lacrimile sunt celel ce marcheaza situatiile extreme in viata noastra

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Snappy on Sat Oct 15, 2005 10:03 pm

da... nu m-am exprimat prea corect. mea culpa

ideea era ca atunci cand plangem de obicei ne uitam in jos (pt a ne ascunde ochii) si din reflex (sau nu) privim lacrimile.

e bine ca ai punctat faza cu oglinda. deci nu la aia ma refeream. ca o dadeam in putintel sadism :-/
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby Cherry on Sat Oct 15, 2005 11:01 pm

Pai eu nu ma uit in jos cand plang... Chiar imi place sa ma uit in oglinda cand plang...Nu din sadism insa imi plac ochii mei cand plang.. si de obicei eu plang fericita...Adik ma gandesc la lucruri frumoase cand plang... Nu plang din suferinta... :D Stiu k sunt foarte ciudat dar asta e...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby adler on Sat Oct 15, 2005 11:18 pm

bineinteles..pt ca sunt baiat..nu imi place sa plang... mai demult... ma uitam in oglinda cand plangeam..ca sa vad ce fel sunt..cat de mult ma injosesc..si ca sa nu o mai fac niciodata... acum..plang numai cand sufar cu adevarat ...si atunci ma feresc sa ma vada lumea. Cand imi privesc lacrimile..ma gandec la motivul suferintei mele.. la ce s-0a intamplat... si imi promit sa nu se mai repete. :(

cand imi dau lacrimile de bucurie... imi vine sa strang pe toti in brate.. sa ii pup :)) ... sa ma bucur si sa se bucure alaturi de mine..sa le impartasesc macar o parte din bucuria care o simt :)

Sunt 2 stari complet opuse ... amandoua sunt necesare.. in viata:)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Kelso on Wed Oct 19, 2005 12:50 pm

Pentru ca ne aparitin.

Sunt ale noastre,fac parte din noi.

Cand suferim ne place sa ne privim lacrimile,ne place sa le simtim gustul si cred ca aceasta este o modalitate de a ne simti eliberati,practic pein acele lacrimi eliminam o parte din suferinta noastra!
Iti amintesti cuvinte si taceri? Era demult sau poate era ieri. Iti amintesti?
Eram pe-acelasi drum. Era demult sau poate e acum.

Sometimes I feel lost. It`s not because I don`t have a map, it`s because I don`t have a destination...
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby MTZ on Wed Jan 11, 2006 8:37 pm

Nu prea imi privesc lacrimile dar daca e o oglinda prin zona...imi arunc ochisorii pe acolo,inca nu am inteles de ce...ca doar is urata tare :((
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie