If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce majoritatea fetelor vor baieti rai?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby andreeam on Sun Oct 23, 2005 9:56 pm

tre sa recunosc...intotdeauna am simtit ....o atractie fata de acesti "baieti rai" ...pana....pana acuma cateva saptamani..pur si simplu...cred k m-am indragostit de un tip super ...nu "baiat rau" :P

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Micha on Thu Nov 03, 2005 11:46 pm

vreau un baiat rau ca sa fie pe aceeasi lungime de unda cu rautatea care zace in mine :evil: Dak io-s rea si el baiat bun atunci clar nu iese nik k lumea din povestea noastra.
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Catalin on Fri Nov 04, 2005 3:59 pm

[ot]Deci, recunosti pana la urma ca esti al dracu de rea? Asa de rea incat, ma lasat fara gat 2 zile oameni buni >:p .....................pentru cei (cele) care nu stiti, ea nu mananca carne de la alimentara.[/ot]

Daca amandoi sunt rai, atunci se inteleg ca au aceeasi rautate in ei..................(sunt curios Micha, prietenul tau e la fel ca tine?) :D

Catalin

membru special
membru special

Postby MoshCraciun on Fri Nov 04, 2005 4:44 pm

nu am citit toate posturile pana aici..deci...daca s-a mai spus ideea...scuze...
de ce majoritatea fetelor vor baieti rai?
pt ca.... acestia nu "pupa"....fata in funduletz..:* .. nu au emotii... nu flateaza.. :olaaa: ...nu fac complimente de 2 lei..sau neadevarate....etc..etc.... la un moment dat...vrea si ea sa fie tratata ca om...si nu ca regina universului...
si baietzashii astia rai sunt pe mai multe categarii..... in functie de "constructia femeii"..... mai prostutze, mai vulgare, mai banale, mai materiale, mai nimfomane....
uite un test pt fete.... care-i primul lucru care-ti vine in minte.. cand te gandesti la un "baiat rau"?...hai raspunde in gand...

________________________________________________________________________________________________

autoritate, "materie prima", sex cumva? :-?

p.s: sa ridice o manutza sus fata care nu se gandeste la asta... :zaluty:
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Micha on Sat Nov 05, 2005 11:52 am

[ot]
Catalin wrote:Daca amandoi sunt rai, atunci se inteleg ca au aceeasi rautate in ei..................(sunt curios Micha, prietenul tau e la fel ca tine?) :D

mah culmea e ca puiul meu nu e bad boy....kiar e super dulce..numa' ca-i place si lui uneori sa ma chinuie cu unele kestiute si atunci e rau... da' numa' cu mine...apai creca si merit :al-nabii: ca si io-l kinui cand am ocazia...adik cam des :hihihi: [/ot]

Image
Micha

little devil
little devil

Postby T_X on Sun Nov 06, 2005 7:52 pm

[ot] Phraser pt postul de pe pagina precedenta ai o naveta de bere de la mine....bravoo ai fost tare [/ot]
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby Scorpion on Tue Nov 22, 2005 4:23 pm

NO COMENT!!!
Scorpion

Pasional
Pasional

Postby Micha on Tue Nov 22, 2005 4:44 pm

MoshCraciun wrote:uite un test pt fete.... care-i primul lucru care-ti vine in minte.. cand te gandesti la un "baiat rau"?...hai raspunde in gand...

________________________________________________________________________________________________

autoritate, "materie prima", sex cumva? :-?

p.s: sa ridice o manutza sus fata care nu se gandeste la asta... :zaluty:

:oops: nici io nu prea am cum sa ridic manuta sus pt ca e clar ca majoritatea la asta se gandesc, including me...cam asta se ascociaza imaginii unui bad boy

@scorpion de ce sa nu comentati...kiar ar fi mai super sa o faceti

Image
Micha

little devil
little devil

Postby jADI on Tue Apr 18, 2006 3:17 pm

Fiindca baietii rai sunt cei mai... buni! :mrgreen: :s028:

Sunt putin grabit.. Revin... Stati acolo :bebelush:
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby vera on Thu Apr 20, 2006 12:49 am

pai... raspuns personal...

baietii rai par un pic mai interesanti, shtiu sa se faca remarcati rapid shi in general alearga destule fete dupa ei... deci cand o fata este bagata in seama de un anume "baiat rau" e normal sa se simta flatata... plus ca in general ei par sa aiba o personalitate puternica, par masculini shi de obicei asta atrage

problema este ca in general baietii astia shmecherashi sunt asha doar pentru ca nu prea au nimic de demostrat shi altfel nu se pot face remarcati deci eu ii cred cam... tzeapa
'' Life is unfair... kill yourself or get over it!''

Things I felt yesterday
Don't matter anymore
It doesn't make any sense
To feel so different day to day
vera

Pasional
Pasional

hi5 profile: -

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului