If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

de ce majoritatea fetelor vor baieti rai?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby onix on Fri Sep 16, 2005 9:43 pm

Corect. :)

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Cherry on Sat Sep 17, 2005 12:06 pm

:-? Nu am citit decat prima pagina de mesaje dar primul mesaj...kre deschidea topicul...m-a facut sa lacrimez...asta pentru k am observat si eu k sunt f mult fete kre sa uita la marlani cu bani...Am specimene si in clasa la mine si pot spune k nu ii suport... Singurul motiv pentru care imi doresc sa termin liceul este sa scap de ei... Bine mai sunt si marlani care nu au bani...dar si astia sunt cautati de fete... Parerea mea este k o fata kre se uita la un tip din aceasta categorie nu se respecta deloc (scuze daca am ofensat pe cineva). Eu una prefer sa umblu cu un tip sarac...dar care sa stie sa se comporte cu o fata... un tip cu sentimente... oricat ar incerk cinva sa ma convinga cineva k exista si marlani cu sentimente...nu pot crede asta :( Nu exista asa ceva... daca ar avea sentimente si ar gandi cat de putin...atunci nu ar mai fi un golan de cartier... ar iesi din aceasta categorie... Bineinteles...am vazut si baieti cu bani dar care stiu sa se poarte extraordinar... Nu banii sunt cei care te schimba... cel mai mult conteaza personalitatea si cat de usor te lasi influentat de cei din jur... e la fel k fumatul...te apuci k sa pari mai interesant... unul din principale motive pentru care urasc tara in care m-am nascut este reprezentat de acesti marlani de cartier '' baietzashi de cartier ''
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Snappy on Sat Sep 17, 2005 1:10 pm

a fi cu bani nu este egal cu a fi "marlan"... dar de cele mai multe ori asa este - pt ca banii confera unora acea idee ca sunt "undeva mai sus"

asa e si cu "baietasii de cartier" - unii sunt, unii nu - nu este corect sa incadram la gramada, nu? fiecare regula are o exceptie ;)

oricum - fetele vor baietii rai din zeci de motive, dar eu tot nu prind ideea principala :D - in fine...

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby andreeam on Sat Sep 17, 2005 4:47 pm

@snappy dak nu te prinzi mai musca o data[am eu ce am cu tine >:p ]

nu toti baietii cu bani sunt asha...crede-ma ca stiu unu sau doi care sunt f OK[din punct de vedere al comportamentului]....dar cunosc si mai multi care sunt asha.....deci exista si de unii si de altii :D
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Bogdan}{ on Sat Sep 17, 2005 11:54 pm

De ce majoritatea fetelor vor baieti rai? Daca s-ar sti raspunsul la intrebarea asta...
Oricum, sun curios de ce nu se pune intrebarea: De ce majoritatea baietilor vor fete rele? Credeti ca nu exista? Eu numai peste astea dau. :(
Daca esti baiat deja ai 51 % probabilitate sa fii rau, nu? Dupa ce am citit aproape toate msj de aici, asta reiese.

Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby andreeam on Sun Sep 18, 2005 12:03 am

da ma...se vor unii pe altii rai :evil:
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby amanda on Sun Sep 18, 2005 11:59 am

Daca n-au curajul sa fie cum le-ar placea... macar sa fie partenerul asa cum n-au ei curajul sa fie.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby changer on Tue Sep 20, 2005 12:56 pm

@amanda si sa zicem ca si fata si baiatul is la locul lor :) ce nu ar fi frumos?
intr-un fel ai dreptate in legatura cu partenerul dar nu in toate cazurile
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby Bogdan}{ on Tue Sep 20, 2005 9:17 pm

Eu va intreb pe voi fetele. De ce majoritatea dintre voi vor baieti rai?
Me
Bogdan}{

Descurcaret
Descurcaret

Postby ice_grl on Tue Sep 20, 2005 9:46 pm

dc oare.....ca sa se simta shi ele rele pe langa ei=))
ice_grl

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Momentul Adevarului