If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

De ce construim "ziduri" de aparare in jurul sufletului?

Lumea zice... Lumea face... Dar de ce mai mereu ascultam gura lumii in loc sa ascultam glasul inimii ?

Postby MoshCraciun on Tue Oct 18, 2005 1:12 pm

[ot]scuzati...scuzati....moshu-i batran..si senil.. :lalala: [/ot]

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby BA on Thu Oct 20, 2005 10:09 am

fiecare isi construieste zidul de frica zidurilor celorlalti si pt ca daca nu si-ar construi ar fi ranit, evident. dar asa fac toti deodata , caci daca ar renunta toata lumea la ele ar fi o mare fratie, insa exista mereu teama ca ceilalti te lasa balta, singur, fara zidul tau
Omul caruia i s-a intamplat ceva-ul asteptat. Stiam ca asa va fi. Trebuia doar sa mai cred
BA

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby sunset on Thu Oct 20, 2005 10:14 am

parerea mea e ca zidurile difera in grosime in functie de persoana cu care vorbesti la un moment dat. adica, daca vorbesti cu un prieten bun in care ai mare incredere, zidul e aproape inexistent. aproape! dar, daca e cineva care te-a ranit anterior, e ditamai zidul Berlinului :)

"n-ai dreptul sa mori cat inca traiesti"
sunset

Invatacel
Invatacel

Postby copilasu_l on Thu Oct 20, 2005 10:20 am

Hmmm, zidurile in jurul sufletului sunt pentru a ne proteja impotriva suferintei. Asta mi-am promis eu acum 2ani cand m-am despartit de prima mea iubire, era zidul chinezesc, nu alta. Asta pana am intalnit-o pe EA si a cazut zidul de parca nici nu a fost. Sper sa nu trec inca o data prin ce am trecut atunci
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby adler on Thu Oct 20, 2005 7:48 pm

[ot]frate ..sper sa nu ti se intample iar... cred ca ai suferit f mult...si am motivele mele sa cred asta. .. enjoy life ;)[/ot]

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby milisss2 on Thu Oct 20, 2005 9:06 pm

Sufletul meu ... o bucata de gheata .. greu de topit .. fara ziduri fara nimic ..doar gheata ... nu simt nimik.. doar un ger cumplit de dinauntru.. incerc sa-l ascund ... adesea reusesc ... nu am ziduri ...fug de ziduri ... am urat si inca urasc cei 4 pereti ai camerei mele ... nu am nevoie de mai multe ziduri ....... 4 ajung !!
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby MindLord on Thu Oct 20, 2005 9:56 pm

inseamna ca se poate intra prin acoperis si prin podea :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Fri Oct 21, 2005 12:03 pm

[ot]@MindLord sau pur si simplu te dotezi cu ciocan pneumatic...las ca parca aveam io unul p-acasa :evil: ...l as AG-ul (pt cei care-si mai amintesc de el...a cam prins praf saracutul :( ) si vin cu ciocanelul la meeting[/ot]

Io sunt genul de om care-si construieste ziduri si deshide cate-o usita cand si cand dar dak dau peste cineva care mi se pare ca merita uit de masurile de siguranta si ma abandonez valului...si o patesc iar si iar...nush cum se face ca am atata incredere in oameni....Dak ar putea intra cineva in sufletul meu creca s-ar impiedica de la atatia bolovani de la cate ziduri am tot construit si s-au daramat intre timp...creca nu am gasit io o firma potrivita sa faca lucrare rezistenta si de durata :P
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby LaMishto on Sun Oct 23, 2005 11:04 am

aha.. cateodata ti se pare ca cineva chiar merita.. si.. se dovedeste sa nu fie asa.. TZEAPA!
o tu, frumoasa din padurea adormita... nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita?
LaMishto

Pasional
Pasional

Postby Akachan on Sun Oct 23, 2005 4:17 pm

Si eu am cladit zid in jurul meu...am pus caramida dupa caramida de fiecare data cand sufeream...Au fost cateva persoane pe care le-am lasat sa treaca de el dar m-au ranit si am sfarsit prin a-l ingrosa si mai rau decat era...la inceput l-am si facut vizibil dar am observat ca unii oameni exact cand vrei sa fii singur, sa fii asa cum te simti(trist), sa taci, exact atunci parca le pasa mai mult si vor sa te "invioreze" si sa te intrebe ce ai patit, asa ca acum l-am ascuns...sunt mereu zambind cand sunt la scoala, cand ma intalnesc cu prietenii, etc. Singurul care ma mai face sa zambesc cu adevarat e pisoiul meu :roll:
Daca stau sa ma gandesc mai bine nici nu pot sa-l demolez...e deja o parte din mine zidul :( ...
Akachan

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Conceptii si Mentalitati