If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Daca vantul mi-ar duce gandul......

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

Daca vantul mi-ar duce gandul......

Postby Nina on Mon Sep 11, 2006 6:13 pm

Am nevoie de tine pentru ca sunt singur. Sunt atat de singur incat mi-am pierdut si ecoul. Ti-ar putea sopti trandafirii... cu fosnet de rosii petale; ti-ar putea canta pasarile... cu triluri jucause; ti-ar putea scrie stelele pe cerul instelat cu litere de lumina; ti-ar putea spunea marea...cu frematari de valuri.
Dar nimeni...nimeni, nici macar eu....n-as putea sa-ti arat cu adevarat ce mult te iubesc.
Daca fiecare lacrima ce mi-a udat obrazul te-ar aduce macar cu un centimetru mai aproape de mine acum ti-as simti atingerea...te-as strange la piept...si-atunci cand ultima lacrima va cadea...eu voi fi al tau, si tu vei fi a mea.
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as putea sti unde pot ramane sa te astept?

[ot]Am gasit aceasta "declaratie" in agenda mea de suflet, si o am de la un bun prieten de pe net de care nu mai stiu nimic de ani de zile. Nu imi era dedicata, nu cred ca era scrisa de el, si totusi mi se pare foarte dragutza![/ot]

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby andreeam on Mon Sep 11, 2006 7:20 pm

vai ce faina e 8-> intotdeauna mi-au placut 'chestiile' de genu asta
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby skip on Tue Sep 12, 2006 2:00 pm

[ot] vrei sa iti fac un andrea MMMmmmmMMMmmm? :P , sa sti ca ma pricep :P [/ot]

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby allesssia on Sun Sep 17, 2006 10:09 pm

cand am citit urmatoarele randuri am ramas absolut uimita...sper sa va placa si voua
"Iti inchin tie viata ...
iti ofer tie ingerul meu pazitor ca sa fii de doua ori mai in siguranta ...
iti ofer tie zambetul meu ca sa fii de doua ori mai fericita ...
iti ofer tie ochii mei ca sa te vezi cea mai frumoasa fata...
iti ofer tie gura mea ca atunci cand nu sunt cu tine sa-ti pot spune te iubesc...
iti ofer urechile mele ca sa-mi poti raspunde...
iti ofer trupul meu ca sa ai in bratele cui sta...
iti ofer dragostea mea pentru ca lacrimile tale sa fie doar de bucurie...
iti ofer gandul meu ca sa stii ca te iubesc ... pastrez la mine tot ce e rau ... pentru ca stiu ca atunci cand sunt cu tine pot invinge orice rau...
iti ofer lacrima mea ca sa stii cat as suferi daca te-as pierde...
iti ofer tot ce pot dar nu pot sa-ti ofer totul...iti ofer un sarut ca o scrisoare de dragoste ...
iti ofer mainile mele ca sa te pot mangaia tot timpul ... si mai presus de toate...
iti ofer locul meu in Rai! Te iubesc!!! "
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby Nina on Sun Sep 17, 2006 11:13 pm

[ot]ce frumos!!![/ot]

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby skip on Mon Sep 18, 2006 12:28 am

[ot] da sunt frumoase versurile ..... nice!nice![/ot]
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?