by MindLord on Tue Oct 09, 2007 4:01 pm
yo mai matzu si pisicu, vreau o pauza sa zic si eu pb mea... ca stiu ca avem cativa web developperi pe aci. so here it goes
am un bai cu cache-l la o aplicatie web... serverul baga HTTP 1.0 si am in headere campurile urmatoare :
1: Cache-Control => no-cache, no-store (care din cate stiu eu ii bun numai la HTTP 1.1 -tre o confirmare aici... asta inseamna ca nu e luata in calcul de browser ?)
2. Pragma => no-cache
Problema apare cand accesez aplicatia cu IE 6.0 cu un cont de utilizator normal. Dupa ce modific o pagina IE imi afiseaza vechea pagina care a pastrat-o in cache, si nu pagina modificata (existenta pe server). Cu un clear cache, obtin din nou pagina care trebuie.
Ce e bizar e ca daca folosesc un cont de admin pe calc, pagina asp (am uitat sa zic ca e vb + js) nu e stocata in cache, si deci nu am pb de afisare. Cu Firefox merge din nou de minune...
Precizare : nu pot sa modific codul (e aplicatie externa) tot ce pot face e sa modific parametrarea IE sau eventual sa modific paginile pe un proxy inainte sa le trimit la client (ceea ce nu prea mi-ar conveni pt ca incetineste mult navigarea....)
So... intreabare de 1000 de puncte - care stie cum se parametreaza IE pt a nu pastra in cache paginile ASP ? (restul tipurilor vreau sa le pastrez.. imagini, css...) si asta din registry pt ca din optiunile normale nu se poate asa ceva ?
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!