If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum stii cand iubesti?

Haideti ca impreuna sa patrundem in cele mai ascunse colturi ale dragostei si sa incercam sa raspundem imposibilului.

Postby onix on Thu Nov 10, 2005 11:25 pm

@ emma... imi place mult cum ai transpus in cuvinte ceva ce e tare greu de exprimat si chiar de exteriorizat...uneori iubim atat de mult dar nu stim sa aratam cat de mult...poate ne e frica.

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

baiat / fata ?: fata

Postby Micha on Sat Nov 12, 2005 1:41 pm

stiu ca-l iubesc acum cand e langa mine si ma face sa tresar orice cuvant de-al lui, orice atingere....Stiu ca-l iubesc pt ca ma face sa ma simt minunat fara sa faca nimic special...stiu ca-l iubesc pt ca inima mea mica parca sare din piept de fiecare data cand ma strange in brate, ma saruta, ma mangaie...asta e iubire nu-i asa? :wub:
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby onix on Sat Nov 12, 2005 4:04 pm

E indragostire Micha...asta e cert... poate ca e si iubire...

,,Pentru ca un lucru sa fie interesant, trebuie sa-l privesti suficient de mult" (Gustave Flaubert)

A different day, a different me
onix

Pasional
Pasional

Previous

Return to Filosofie... despre dragoste