If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cum sa facem ma sa intelegem fetele astea....

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby jADI on Wed Jul 19, 2006 8:11 pm

[ot]@changer - f ambiguu reply-ul tau.

Ori nu le intelegem ca nu putem, ori nu intelegem ca nu vor sa-si divulge interesele/ideile/doleantele? Cum ramane?[/ot]

Cand spui ca unele lucruri nu le vor dezvalui niciodata, este aproape logic ca nu le vom intelege (un exemplu cam aiurea ar fi: tu nu-mi stii numele ca nu ti-l l-am dezvaluit, nu?). Atat timp cand un lucru este tinut constient in umbra, este f greu sa-l afli.

Oricum, ar trebui sa retii ca acest topic este cat se poate de relativ/general. s3v3r nu a fost specific in afirmatiile lui initiale. A spus "cum putem sa intelegem femeile". Ca si cum va intreb eu "Cum arata Dumnezeu?". Este o discutie bazata pe deductii... Prezumtiva.

Cum adica cum sa intelegem femeile? Cand se supara?! Cand vorbesc aiurea?! Cand fac prostii?! Sau cand? Din cate observati, aceste intrebari pot fi simplu atribuite si barbatilor/baietilor. Si atunci vin fetele: "Cum putem intelege barbatii?". Si ce-am facut? Am dezbatut un subiect care nu cred ca are concluzie, fiindca e ceva filosofic la mijloc. :s103:

Da, de dragul posturilor si a forumului am dezbatut o problema, dar din atatea idei devin confuz si probabil nu numai eu. Nimic nu s-a clarificat daca stau bine si ma gandesc.

E simplu: daca am intelege femeile, am sti ce au in cap, fiindca ASTA inseamna ca le intelegem. SI NU STIM! Nu cunosc nicio persoana care sa stie ce are o alta in cap!

Mai... Ce aberez eu aici?!? :s172: Daca eu NU AM NEVOIE sa o inteleg?
Nu trebuie sa stiu ce gandeste (adica sa o inteleg) ca sa o iubesc. (cred ca SI la asta te-ai referit, s3v3r).

- omul actioneaza sub libera-i cugetare
- fiecare om este diferit, inclusiv gemenii
- omul nu este in masura sa inteleaga celelalte persoane
- femeile sunt oameni (da, chiar sunt :mrgreen:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~
- FEMEILE NU SUNT DE INTELES! :s103: Ups, pardon: Nu le vom intelege. :mrgreen:

Poftim. Asa intelegeti? Si atat timp cat s-a demonstrat ca la carte, nu aveti niciun comentariu contradictoriu. :s103:

Urmatorul post: De ce sufera femeile mai mult? (asta presupunand ca intr-adevar asa este :mrgreen:). Oare chiar puteti continua sa scrieti la o astfel de aberatie? Daca cineva nu a gandit intrebarea, asta inseamna ca voi nu ganditi raspunsul?! Adica... Nu stiu ce sa mai zic... Mdea, probabil aveti dreptate: am zis destule.

Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby changer on Fri Jul 21, 2006 12:43 am

[ot]referitor la ceea ce ai zis Jadi sunt valabile cam amandoua chestiile...uneori insasi ele nu vor sa-si dezvaluie iedeile.......etc, iar alteori pur si simplu noi nu le putem intelege :don't-know: [/ot]
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby kiduletz on Sun Sep 03, 2006 5:43 pm

a intelege o fata este egal cu a intelege o ora de matematica din clasa a X-a (dar sa fie cu profu' meu :D ). Este greu dar nu imposibil, am putea face asta pe parcursul unei relati mai stabile si trebuie sa :s111:

kiduletz

Invatacel
Invatacel

Postby Dany on Sun Sep 03, 2006 11:23 pm

Comunica, ai rabdare da importanta simturilor ei
Dany

Descurcaret
Descurcaret

Re: cum sa facem ma sa intelegem fetele astea....

Postby ianu666 on Mon Sep 04, 2006 9:51 am

s3v3r wrote:Oare a reusit vreun baiat sa inteleaga ce vrea fata de langa el?? sau macar intelege de ce acestea isi schimba starile asa din senin?? :-s k eu nu mai inteleg nimik :bebelush: <--- exact asta sunt acum :|

Hai sa delimitam putin lucrurile. Intrebarea e prea generala. Ce ai vrut sa spui prin: Oare a reusit vreun baiat sa inteleaga ce vrea fata de langa el? In ce sens ar trebui sa abordam problema asta? Adica da-ne mai multe"repere" pentru a putea cladi niste idei.

ianu666

Invatacel
Invatacel

Postby ela on Mon Sep 04, 2006 9:44 pm

Aseara am gasit un citat frumos care se potriveste cu topicul asta si ma gandeam sa vi-l spun si voua "Cine stie sa descifreze privirile femeilor nu mai are nimic de invatat" (William Shakespeare)
ela

D-al forumului
D-al forumului

Postby not_so_innocent on Tue Dec 26, 2006 1:54 pm

comunicarea e totul, insa niciodata nu ai sa intelegi o fata cum nici fata nu va intelege baiatul.ai inteles de unde vin sentimentele, care e locul in care le simti, daca da vei intelege totul
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby One4You2Love on Tue Dec 26, 2006 5:51 pm

Niciodata nu vom reusi noi,barbatii, sa intelegem femeile .... parca ar fi de pe alta lume.
"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Postby Kelso on Tue Dec 26, 2006 8:39 pm

@One4You2Love - Daca noi suntem de pe alta lume,voi de unde sunteti? 8->

Femeile nu vor putea fi niciodata intelese de un barbat :-? cand aud fraza asta imi vine sa imi iau campii :)) pentru voi femeia este o enigma...de ce..nici eu nu stiu =))

Barbatul nu se oboseste suficient de mult sa inteleaga o femeie... nu suntem atat de dificile pe cat vreti voi sa credeti..uneori este mult mai usor sa intelegi o femeie decat un barbat.
Iti amintesti cuvinte si taceri? Era demult sau poate era ieri. Iti amintesti?
Eram pe-acelasi drum. Era demult sau poate e acum.

Sometimes I feel lost. It`s not because I don`t have a map, it`s because I don`t have a destination...
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby noco on Tue Dec 26, 2006 9:05 pm

da' si pan' la urma de ce trebuie sa intelegeti femeile? ..ca nu ma prind. Image

si-s confuza..sa fie intelese cum?
aaa..sa intelegeti ce vor femeile? asta-i simplu: nici ele nu stiu ce vor. [cer scuze daca sunt si fete care stiu ce vor;exista si exceptii] Image
asa ca relaxati-va si enjoy the ride. :mrgreen:
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?