...am auzit atatea pareri aici,incat am pierdut-o pe a mea pe drum

...dar,am sa incerc sa spun ce cred eu despre motivele pentru care voi,baietii,va plangeti ca noi suntem prea complicate si nu ne puteti intelege...fara a parea lipsita de modestie,mi s-a intamplat de atatea ori sa fiu etichetata drept "prea complicata" ,de baieti incat am avut deseori tendinta sa ma impresor cu zeci de ziduri ,sa ma baricadez in mine insami,astfel incat cel putin sa-mi merit caracterizarea...
...este adevarat,nu sunt "simple" nici chiar atunci cand suntem naturale...trecem de la o stare la alta,avem mania de a exagera gravitatea lucrurilor,ne entuziasmam usor si ne suparam foarte repede cand nu ne convine cate ceva...vrem sa fim ascultate,sa fim intelese din priviri,sa fim alintate...atunci cand iubim ne dorim ca toate gandurile noastre sa fie accesibile celui de langa noi...dar,un alt tip de sensibilitate ne indeparteaza unul de celalalt...
...ne placem sa credem ca intr-o relatie oferim totul si primim totul..inclusiv intelegere...faptul ca voi,baietii ,ne considerati la fel de indescifrabile precum comorile ascunse pe fundul oceanelor...este in aceeasi masura,un compliment si o dezamagire pentru noi...pentru ca,ne place sa conservam misterul feminin pentru a spori farmecul unei relatii...si nu vad de ce va plangeti de tensiunea pe care o cream prin atitudinea noastra...prea multa platitudine aduce plictisul...
...ne puteti intelege,baieti,dar v-ati gandit ca poate,NU VRETI SA STITI TOTUL DESPRE NOI...din simplul motiv ca nu aveti suficient timp si rabdare sa stiti totul..nu aveti rabdare sa cunoasteti transformarile noastre de la o zi la alta...?...
...eu nu va reprosez nimic,si voi puteti fi misteriosi,si voi ridicati bariere atunci cand vreti sa va rezolvati singuri problemele...sunteti mai ancorati decat noi in banalul cotidian...iar noi suntem acea jumatate de fantezie,ireal,sensibil care sa va completeze existenta...si stiu ca daca ne-ati intelege pe deplin,nu ne-ati mai iubi la fel de mult...va place sa descoperiti zilnic ceva nou,insolit despre noi...cautati...si veti gasi,persoana care sa va fie "la fel de inteligibila pe cat de neinteleasa va pare"...