If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cum sa facem ma sa intelegem fetele astea....

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby insomnia on Thu May 11, 2006 9:23 am

dupa 2 ani de stat cu aceeasi femeie nu am reusit sa o inteleg.......am ajuns la concluzia(cu riscul de a fi badaran) ca trebuie doar sa le f***m.....fratilor asta vor si ele ....ca de asta ne cauta....ca mai vor si afectiune, si atentie...asta e alta treaba .......cand le oferi lucrul asta li se urca la cap...si cred ca pot face orice din tine.......nu va lasati calcati in picioare!!!! nici barbatii si nici fumeile!
@alinuta_19 mami.....uite cum sta treaba cu inchisu in tine...si in noi...cel putin in cazul meu....nu imi place sa incarc si pe altu cu problemele mele...nici de la munca, nici de acasa....nici un fel de problema.daca ne vedeti suparati nu ne intrebati de ce...sarutati-ne, imbunati-ne....faceti orice ...dar nu ne intrebati de ce suntem suparati...daca vrem va spunem noi...daca nu....nu insistati!

Image
I`M ALL THE SHIT YOUR MOTHER WARNED YOU ABOUT!!
insomnia

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Thu May 11, 2006 12:31 pm

eu ma pot lauda ca ma simt inteleasa...in majoritatea timpurilor :P.chiar simt ca ma intelege si asta imi da siguranta.si asta e inca un motiv pt care-l iubesc
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Alinutza_19 on Thu May 11, 2006 1:10 pm

[ot] @insomnia- se pare ca nu ai inteles de loc ce am vrut sa spun.....[/ot]

Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby s3v3r on Thu May 11, 2006 1:16 pm

alinutza ce a zis mai sus a zis bine :D bravo insomnia
de ce sa incarc eu mintea altora cu problemele mele...
sunt ale mele si numai ale mele :)
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby Alinutza_19 on Thu May 11, 2006 1:28 pm

da e adevarat....nu il contrazic numai eu spuneam ca....daca nu vrei sa ii spui fetei ce te apasa ii poti spune in fata asta...si crede-ma ele ar sti cum sa procedeze...daca le duc mintea :P

Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby TiRIST on Thu May 11, 2006 1:32 pm

MoshCraciun wrote:Cu riscul de a parea arogant....(si nu!..nu sunt!)....pot afirma ca inteleg femeile.
Da!Poate ca au cateodata un comportament "ciudat"...si niste stari de neinteles.....dar.....poate ca nu cunoastem toata "povestea" din "spatele povestii".....sau..... poate ca au nevoie de "ceva" in viatza lor....care le face sa se comporte asa.....la asta v-ati gandit?......:s102:

Ca bine le-ai zis Moshu'... Cine n-are batrani sa-si cumpere!!!
In spatele oricarei povesti este o poveste, iar asta este valabil nu numai pentru fata, este valabil si pentru baiat. Si eu unul pot afirma ca inteleg femeile, chiar daca nu sunt atat de inaintat in varsta, dar mi-am petrecut copilaria [clasele gimnaziale si anii de liceu... si nu va ganditi a prostii] printre ele... si am aflat lucruri interesante in legatura cu tot ceea ce fac, ce li ce intampla in anumite momente, chestii mai intime, anumite lucruri legate doar ele, le-am ascultat si m-au ascultat cand a fost cazul... Nu am aflat TOT pentru ca nu ai cum sa afli asa ceva. Intr-o relatie este nevoie si de putin mister, altfel n-ar mai fi relatie.
In opinia mea tot ce trebuie ca sa intelegeti fetele este sa le ascultati, dar sa le ascultati ca au destule de zis. Important este ca ele sa doreasca sa discute! Aici depinde de fiecare dintre noi, baietii!
Acum dupa cum a spus si Catalin, intr-o relatie de 2 nu este numai unul... cel care poarta discutiile si acela sa fie baiatul. Nu este numai unul care isi varsa amarul, baiatul, iar fata este doar pe post de sac de box. Si voi aveti probleme, nu numai noi!?!
Daca nu exista comunicare, comunicare la toate nivelele de cunoastere, intre fete si baieti intr-o relatie, s-a dus... TOTUL...
Last edited by TiRIST on Thu May 11, 2006 1:39 pm, edited 1 time in total.
Razbunarea nu are nici o valoare daca este un raspuns emotional!

Descurcaret
Descurcaret

Postby s3v3r on Thu May 11, 2006 1:35 pm

@TiRIST nice said
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby emma on Thu May 11, 2006 3:51 pm

...am auzit atatea pareri aici,incat am pierdut-o pe a mea pe drum :lalala: ...dar,am sa incerc sa spun ce cred eu despre motivele pentru care voi,baietii,va plangeti ca noi suntem prea complicate si nu ne puteti intelege...fara a parea lipsita de modestie,mi s-a intamplat de atatea ori sa fiu etichetata drept "prea complicata" ,de baieti incat am avut deseori tendinta sa ma impresor cu zeci de ziduri ,sa ma baricadez in mine insami,astfel incat cel putin sa-mi merit caracterizarea...
...este adevarat,nu sunt "simple" nici chiar atunci cand suntem naturale...trecem de la o stare la alta,avem mania de a exagera gravitatea lucrurilor,ne entuziasmam usor si ne suparam foarte repede cand nu ne convine cate ceva...vrem sa fim ascultate,sa fim intelese din priviri,sa fim alintate...atunci cand iubim ne dorim ca toate gandurile noastre sa fie accesibile celui de langa noi...dar,un alt tip de sensibilitate ne indeparteaza unul de celalalt...

...ne placem sa credem ca intr-o relatie oferim totul si primim totul..inclusiv intelegere...faptul ca voi,baietii ,ne considerati la fel de indescifrabile precum comorile ascunse pe fundul oceanelor...este in aceeasi masura,un compliment si o dezamagire pentru noi...pentru ca,ne place sa conservam misterul feminin pentru a spori farmecul unei relatii...si nu vad de ce va plangeti de tensiunea pe care o cream prin atitudinea noastra...prea multa platitudine aduce plictisul...

...ne puteti intelege,baieti,dar v-ati gandit ca poate,NU VRETI SA STITI TOTUL DESPRE NOI...din simplul motiv ca nu aveti suficient timp si rabdare sa stiti totul..nu aveti rabdare sa cunoasteti transformarile noastre de la o zi la alta...?...
...eu nu va reprosez nimic,si voi puteti fi misteriosi,si voi ridicati bariere atunci cand vreti sa va rezolvati singuri problemele...sunteti mai ancorati decat noi in banalul cotidian...iar noi suntem acea jumatate de fantezie,ireal,sensibil care sa va completeze existenta...si stiu ca daca ne-ati intelege pe deplin,nu ne-ati mai iubi la fel de mult...va place sa descoperiti zilnic ceva nou,insolit despre noi...cautati...si veti gasi,persoana care sa va fie "la fel de inteligibila pe cat de neinteleasa va pare"...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby jADI on Fri May 12, 2006 9:23 am

Daca ea e "misterioasa", eu nu o pot ajuta, ca nu-i stiu problemele/doleantele...

Nu-mi pot inchipui o persoana de sex feminin care sa se fi abtinut vreo 5 ani ca sa para ceva nou, sa nu mai fie monotona relatia. Asta o rezolva fata singurica daca o duce capul. Dar asta e deja alt subiect... :mrgreen:

Cand cautati raspunsuri despre ele, ganditi-va putin ce ati face voi in locul ei... poate gasiti un raspuns bun. Vroiam sa scriu ca eu nu inteleg fetele care dupa o perioada inseala (sex/sarut)... dar m-am gandit la mine... Si noi inselam cam din acelasi motive, dar cred ca noi suntem mai insensibili la o alta "prezenta feminina" deca voi... :mrgreen:

Mda... nu va inteleg de ce nu ascultati, nu inteleg de ce nu intelegeti :s103: ca DA, noi putem sta in casa degeaba, fara sa facem nimic, nu inteleg de ce, avand o relatie stabila, nu va comportati si voi mai vulgar (cand trebuie), nu inteleg (sincer, nu inteleg) cum puteti face un baiat atat de orb in dragoste, nu inteleg de ce nu vreti in grup :s103: :s103: :| , nu inteleg de ce nu intelegeti ca atunci cand avem nervi, nu ne putem controla (doar unii, si aia greu), nu inteleg de ce nu aveti o cantitate infima de frica fata prietenul vostru (mereu nu am sa fiu inteles la chestia asta... am sa fac un topic), ce tot aveti cu cratitza aia (nu tot acolo ajungeti pan la urma?), nu inteleg de ce va este frica sa nasteti (noi nu ne-am chinuim la fel de mult facandu-va unul?! :mrgreen:), nu inteleg cum puteti voi sa va suparati asa de repede de la nimicuri, nu inteleg de ce trebuie sa iesiti asa decoltate in oras CU NOI (nu va stim sau ce?), nu inteleg (de fap, nu stiu) de unde aveti atatea lacrimi si cum puteti plange asa de mult/usor (hai nu-mi spuneti ca asta e metoda voastra de a va descarca, nu va cred NEAM :box: )... cam atat...
Ai probleme cu compul? Si ce daca.
jADI

Bebelush
Bebelush

Postby skip on Fri May 12, 2006 12:21 pm

ma deci oricear fi ....... cred ca fetele nu pot fi intelease.... asta cred eu
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?