If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cum ati visat ca va fi prima data cand veti face dragoste?

sectiune dedicata educatiei sexuale.

ATENTIE: mesajele cu un continut vulgar vor fi sterse fara ca autorul sa fie anuntat de acest lucru...

Postby MoonLight on Sun Jun 18, 2006 9:16 am

well...mi-am imaginat k prima oara o sa fie ceva ce o sa tin minte toata viata...o experienta noua pe care nu o voi putea niciodata! :hug: ei bine...nu a fost chiar asa....am realizat k se intamplase knd totul era pe sfarsit...si am simtit o mare dezamagire...ma asteptam la ceva mai mult; mult mai mult :crying:

WARNING! Due to overfeeding some pigeons may become aggressive!
Image
MoonLight

membru special
membru special

Postby allesssia on Fri Sep 15, 2006 8:33 pm

ce mai conteaza cum a fost prima data?!....candva sa simti ca se intampla pt prima si ultima data..ca si cand atunci,acolo s-a oprit timpul in loc....sa nu te gandesti doar la tine,ci si la celalalt....sa nu ai spaima ca maine te vei trezi fara ea/el..si chiar de s-ar intampla...pastreaza ce e frumos si totusi nu te hrani cu trecutul
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby Voodoo on Sat Sep 16, 2006 12:41 am

... mi'as fi dorit sa fie din dragoste..

Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Educatie Sexuala