If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cu baietii din afara

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

gasesti un baiat care are banu' pe el si se poarta frumusel. iti lasi prietenul care e cam la fel ca el, dar mai saracut pt el? (ROG SINCERITATE)

DA
1
4%
NU
18
85%
aaaaa... pai.... stii ca... e cam... nu e de mine... dar... DAAAAA
2
9%

Total votes : 21

cu baietii din afara

Postby DreamER on Sun Mar 06, 2005 1:17 pm

sal din nou.mersi de bila :lol:

asa.ieri am fost in oras cu niste prietene (cu care nu m-am mai gasit de ceva vreme) si ce sa vad eu?din ele toate mai putin una aveau prieteni baieti din afara sau cu radacini in afara.si numai telefoane de firma pe mana lor, etc.ce panarama.din cele cu prieteni din afara DOAR 1 era mai modesta,in rest... :o

fetelor.hai sa va intreb ceva.ce dracu va atrage asa de mult la unul car e e "de afara"?ce are el si noi nu avem?bani?si ptr atata lucru va indreptati spre el?ce panarama.

nu zic ca toate sunteti la fel.ar fi incorecrt, dar...fiti sincere. daca ati prinde o ocazie nu i-ati da cu piciorul,nu?...

ia sa vedem puteti fi sincere?

Te-as ruga sa te abtii de la ticul verbal "ce c*c*t" . De data asta a fost cenzurat.Dar pe viitor ti-as fi recunoscatoare daca l-ai evita

I can't be me
DreamER

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Sun Mar 06, 2005 2:39 pm

pai stai putin...are are dar ce sa-i fac?sa-l tin doar ca sa-mi dea bani?neah...nu-i de mine.n-as face asta niciodata.e un raspuns cat se poate de sincer.si pana la urma de ce as face-o?ce...cu bani mai putini nu poti sa traiesti?sau sa te distrezi?eu ma distrez mult mai bine cand ies la o plimbare decat daca ma duc in club sau mai stiu eu pe unde.si ce-mi trebuie telefon de 20 de milioane?nu-mi ajunge un amarat de 1100?
dar daca se nimereste sa ma indragostesc de un tip cu bani bine,dar nu ma apuc sa cheltuiesc.as ramane la acelasi nivel:cu un 1100 in buzunar si cu 100.000 in portofel.as fi debila sa ma indragostescde banii cuiva.banii nu pot cumpara nici fericirea,nici iubirea,nici implinirea care sunt lucruri esentiale vietii.
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Sun Mar 06, 2005 4:34 pm

DreamER trebuia sa specifici ca acest vot e doar pt fete :P

cazurile acestea sunt... exista... dar... momentan eu ma abtin :twisted:

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby cartush on Mon Mar 14, 2005 9:23 pm

cum sa-mi las iubitul pentru unul cu bani?nu...
trebuie neaparat sa merg intr-o masina ultimul racnet? nu! cu Dacia mea mi-e foarte bine sau daca e frumos afara...o plimbare prin parc face mai mult decat o tura cu mashina! daca tzin mortzis sa ma urc intr-o mashina tare am prieteni care au asha ceva si m-ar plimba o zi intreaga fara sa astepte ceva de la mine!
si ce am nevoie de un telefon de nu stiu cate milioane? nu! pana la urma ce faci cu un telefon? vorbeshti,nu? si eventual mai faci si poze...dar asta pot s-o fac si cu telefonul meu care nu e ultimul racnet si ce e mai important e ca mi l-am luat singura!
pentru ce sa am nevoie de un tip care cine stie ce a facut p-afara si acum vine si o face pe ala smecher in fatza fetelor? nu merci...
raman la parerea mea si cu asta gata!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon Mar 21, 2005 12:15 am

nu prea e off-topic citatul asa ca il voi da:

"Banul e DROG - prostu-i SERINGA, iar femeia-i VENA" (anonim - "Maxima zilei")

asta e pus aici si face parte din NOUL ciclu al campaniei ANTI-MATERIALISTE :evil:

revenind la vot acum...

cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby MTZ on Wed Mar 23, 2005 1:01 pm

cred ca pe mine m-ar atrage mai mult un baiat cu o personalitate puternica care sa stie ce vrea....ca prosti cu bani sunt destui....va dati seama ca nu mi-ar parea rau daca prietenul meu ar avea bani sa-mi satisfaca toate capriciile dar sa-l las pe cel care il am pentru altul care are mai multi bani???? NICIODATA!!!! in primul rand consider ca ar fi o injosire din partea mea...tine de mandria mea de a fi femeie!

cat despre barbatii din afara....nu sunt atrasa de ei dar nici nu am nimic impotriva lor....trebuie sa recunoasteti totusi ca e mult mai distractiv sa vb cu unul din afara,sa vezi cum stalceste cuvintele si sa se mire de fiecare chestiuta de pe la noi.Dar de aici pana la a avea o relatie e cale lunga....nu am nimic cu ei...am insa o retinere la turci... :D
Indiferent ce cuvinte as folosi raman aceiasi MTZ
MTZ

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Wed Mar 23, 2005 1:21 pm

MTZ wrote:Dar de aici pana la a avea o relatie e cale lunga....

cine a zis ceva de avut relatii lungi?...

el a luat-o - tu i-ai dat-o si apoi "pa si pussy" (cum zicea prof. Tudose :lol:) - ma rog... dupa ce i-a fost cheltuit mai mult de jumatate din portofel cu... "capricii" de genul... "ce frumoasa e haina aia"... :cenzurat:

concluzia?... the lies are... :n-w:  ???

PS: mai sus la dat si luat ma refeream la... Tzaca... :evil:
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby Triphoo on Wed Apr 06, 2005 2:24 am

Snappy wrote:"Banul e DROG - prostu-i SERINGA, iar femeia-i VENA" (anonim - "Maxima zilei")

E Extrema Zilei.....e Extrema Zilei.....!!!  :D Dar e bine spusa faza! Un adevar care l-am inscriptionat pe o foaie de xerox si l-am atarnat intr-un cui in camera mea :D !
System functional..... Goliath on-line.....
-----------------------------------------------
Triphoo

Invatacel
Invatacel

Postby Snappy on Wed Apr 06, 2005 3:04 pm

eu l-am atarnat ca status la YM si ca idee marfa in... "creer"... ;)
cu respect,
Cristian Ciofu

Snappy

Administrator
Administrator

Postby creppin'on you on Wed Apr 06, 2005 6:16 pm

da... poate aveti dreptate, dar atunci dece toti cei care au bani au si femei care umbla dupa banii lor? si daca sunt multi "prosti" cu bani inseamna ca sunt si mai multe proaste care le vor banii... eu cel putin ii urasc pe toti "stranierii",ca sa nu le spun altfel, care vin cu bani garla la noi si incep sa se creada intr-un bordel, crezand ca daca au bani au si femei... si stiti care e faza mai trista ca sunt din ce in ce mai putine fete care nu se lasa pacalite de bani...

si sunt de acord cu mtz.. si eu ii urasc pe turci... le-a facut bine Mihai Viteazul cand lea dat foc :lol:
De la dragoste la ura nu e decat un pas, atat de mic incat nu-ti dai seama cand il faci
creppin'on you

membru inactiv
membru inactiv

Next

Return to Ce e-n mintea fetelor ?