If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Citate...

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby dydy on Tue Jan 25, 2005 10:08 pm

-Nu vorbesc de a fi indragostit cand vorbesc de iubire.
-Nu vorbesc de sex cand vorbesc de iubire.
-Nu vorbesc de emotii care exista doar in carti.
-Nu vorbesc de placerile rezervate celor norocosi.
-Nu vorbesc de lucruri marete.
-Vorbesc de un sentiment care poate fi trait de oricine.
-Vorbesc de sentimente simple si adevarate.
-Vorbesc de trairi puternice dar nu  supraomenesti.

De ce spunem , cand spunem
Te iubesc….. ?

Eu cred ca spunem : Ma intereseaza bunastarea ta. Nici mai mult nici mai putin.
Cand iubesc pe cineva imi dau seama de importanta care o are pentru mine ce faci, ce iti place si ce te doare…
Tin la tine inseamna imi pasa de tine; te iubesc inseamna ca imi pasa foarte mult…
Si atat de mult imi pasa incat, cand te iubesc, cateodata prioritatea este bunastarea ta pe deasupra altor lucruri care sunt de asemenea importante pentru mine.
Aceasta definitie ne conduce la doua concluzii:
-nu este adevarat ca te iubesc cei carora nu le prea pasa de viata ta;
-nu este adevarat ca nu te iubesc cei carora le pasa prea mult  de viata ta;

Repet: Daca ma iubest cu adevarat te vei ocupa de mine!
Deci, chiar daca este dureros accepta, daca nu-ti pasa de mine inseamna ca nu ma iubesti.

Nu e nimic rau in asta, nu te vorbeste de rau pentru ca nu ma iubesti, este doar realitatea, chiar daca este trista.
Sunt multe lucruri pe care pot sa le fac ca sa-ti demonstrez, sa-ti arat, sa-ti confirm ca te iubesc dar este un singur lucru care pot sa-l fac cu iubirea mea, este sa te iubesc, sa ma ocup de tine, sa-ti arat sentimentele mele asa cum simt.
Si cum simt este modul meu de a te iubi.
Tu poti sa o primesti sau nu, poti sa iti dai seama ce inseamna sau sa o ignori.
Dar acesta este modul meu de a te iubi, nu exista alt mod.
Sa te iubesc si sa-ti demonstrez ca te iubesc pot fi doua lucruri diferite pentru mine si pentru tine. Si aici, ca si in celelalte lucruri, putem sa nu fim amandoi de acord fara ca vreunul dintre noi sa greseasca.
Cand cineva te iubeste, ce face este sa ocupe o parte din viata ta, din timpul tau….
Cand cineva te iubeste, faptele lui lasa sa se vada clar cat contezi pentru el.
Iubirea e un sentiment care-ti garanteza capacitatea de a te bucura de anumite lucruri si nu e masura a cat sunt dispus sa sufar pentru tine.
Afectiunea este unul din putinele lucruri cotidiene care nu depende doar de ce facem noi si nici de decizia noastra ci depinde de ce se intampla.
Se intampla sau nu, si daca nu se intampla nu exista o cale sa o faci sa se intample , nici la mine nici la tine.
Daca ma sacrific si renunt la viata mea pentru tine, pot sa obtin mila ta, dispretul tau, compatimirea ta, dar nu voi obtine iubirea ta, pentru ca asta nu depende de ce pot eu sa fac.
Nu numai ca nu putem face nimic ca sa ne iubeasca cineva dar nici nu putem sa facem nimic ca sa nu mai iubim pe cineva...

Jorge Bucay

Listen to advice but always fallow your dreams!!!
dydy

our little spy
our little spy

Postby Snappy on Wed Jan 26, 2005 12:47 am

pe cat de ciudatele sunt cuvintele de mai sus pe atat de reale sunt... frumos... frumos spus...

ce mi-a placut a fost asta...

Daca ma sacrific si renunt la viata mea pentru tine, pot sa obtin mila ta, dispretul tau, compatimirea ta, dar nu voi obtine iubirea ta, pentru ca asta nu depende de ce pot eu sa fac.
Nu numai ca nu putem face nimic ca sa ne iubeasca cineva dar nici nu putem sa facem nimic ca sa nu mai iubim pe cineva...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Tue Feb 15, 2005 1:53 pm

:arrow: " Nu exista intrebari urate, doar intrebari invaluite in aere de suprioritate"
:arrow: "Oamenii simplii sunt vite de taiat, de folosit atunci cand sunt buni sa incurce puterea adversa si de sacificat cand nu mai sunt buni de nimic"  
:arrow: "Daca nu e stricat, nu il repara."(DMX - The Rain)
:arrow: "Educatia este acel lucru care te ajuta sa ramai calm si sa asculti cu atentie orice prostie". (Robert Frost)
:arrow: Zmeul se ridica si zboara, impotriva vantului nu odata cu el.(Sir Winston Churchill)
:arrow: Invingeti teama si iti promit ca vei invinge moartea.(citat din filmul alexander)
:arrow: La sfarsit, tot ce conteaza este ce lasi in urma.(citat din filmul alexander)
:arrow: "Ideile mari nu sunt niciodata acceptate din prima"
:arrow: Daca faci oameni sa creada ca gandesc, te vor iubi; dar daca chiar ii faci sa gandeasca te vor ura.(Don Marquis)
:arrow: Cateodata trebuie sa slujesti ca sa poti conduce.(citat din filmul troia)
:arrow: "Sa nu faci niciodata o gluma pe seama unui prieten! Afara doar de cazul cand gluma este... mai buna decat prietenul!"(Mark Twain)
:arrow:  "Prietenie inseamna sa fii alaturi de prieteni nu cand au dreptate,
ci cand gresesc. "( Andre Malraux )
:arrow: "Mintile sunt ca parasutele. Functioneaza doar cand sunt deschise."
(sir James Dewar)
:arrow: "A te lupta cu tine insuti, este lupta cea mai grea; a te invinge pe
tine insuti, este biruinta cea mai frumoasa."(Leibniz)
:arrow: “Viitorul apartine celor care cred in frumosetea viselor”(ELEANOR ROOSEVELT)
:arrow: "Asadar, nimic nu e incult , steril , si mort in Univers; nu exista haos, nu exista confuzie decat in aparenta, adica asa cum ar parea de la distanta intr-o balta in care am vedea o miscare confuza si, ca sa zicem asa , o misunare a pestilor din iaz , fara sa distingem pestii insisi." ( LEIBNIZ )

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby cartush on Wed Feb 16, 2005 11:42 am

"Don't wait to be loved to love!"
"Friendship is Love without his wings!"
"Rome was not built in a day!"
"Faith is like love:it cannot be forced!"
"Cand unui om i se ia speranta,nu-i ramane nimic,nici macar vointa de a trai!"
"My business and my art is to live!
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby ^Angel^ on Tue Mar 08, 2005 11:48 am

:arrow:  “Cine face intotdeauna ce vrea rareori face ceea ce trebuie.” (Oxenstierna)
:arrow:  “Nimic nu dam cu mai multa darnicie ca sfaturile noastre.” (La Rochefocauld)
:arrow:  “Timpul scoate adevarul la lumina.” (Menander)
:arrow:  „A face bine unor ticalosi este egal cu a turna apa in mare.” (Cervantes)
:arrow:  „E mult mai placut sa spui adevarul decit sa-l asculti.” (Menander)
:arrow:  „Un defect se observa mai usor decit o calitate.” (Kusumadeva)
:arrow:  „Spune-mi de cine rizi si-ti voi spune cine esti.” (Orestano)
:arrow:  „Sa inveti sa mori? N-o sa reusesti prea bine de prima data!”
:arrow:  „Oricite benzi ar avea drumurile vietii, pe ele se circula intr-un singur sens.”
:arrow:  „Daca n-ai vint in pinze trage la visle!” (Jennifer Prugh)

^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Snappy on Wed Mar 09, 2005 12:23 am

^Angel^ wrote: :arrow:  „Sa inveti sa mori? N-o sa reusesti prea bine de prima data!”

nu putem invata... nu ne poate invata nimeni... nimanui nu-i place acest gand, dar... trebuie sa "invatam" si asta, nu?...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby ^Angel^ on Fri Mar 11, 2005 11:22 am

:arrow: " Am cerut de la Dumezeu anumite lucuri, n-am primit ceea ce am cerut dar am primit ceea ce am visat"
:arrow: "Ceea ce face frumusetea unui om este bunatatea lui"
:arrow: "Cum raspunde fata apei , fetei omului, asa raspunde inima omului, inimii omului"
:arrow: "Cel mai frumos cadou pe care il poti face unei persoane este timpul tau"
:arrow: "Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de al Dumnezeu imposibilul"
:arrow: "Fericirea n-o poti gasi din cauza ca nu s-a pierdut niciodata"
:arrow: "Dragostea este ca un fluture daca incerci sa-l prinzi , iti va scapa printre degete dar daca il lasi liber va veni si ti se va aseza pe umar"
:arrow: " Cu bani poti cumara prieteni de doi bani"
:arrow: "Fericit si implinit este acela ce nu poate regreta niciodata un gand, gest, ori fapta savarsita!"
:arrow: "Cand te certi cu un prost, ai grija sa nu faca si el acelasi lucru!"
:arrow: "Cand cineva iti descopera curajul treci marea inot dupa care treci si oceanul."
:arrow: "Un vant ce poarta glasul iubirii stinse, bate in zadar. "
:arrow: "E mai bine sa faci lucrul cel mai neinsemnat din lume, decit sa consideri o jumatate de ora ca neinsemnata."
:arrow: "Iubesc snobii, fiindca sint nevoiti sa-si iroseasca atita timp pentru a fi snobi,
incat le ramane prea putin pentru a-ti face rau."
:arrow: "Exista un singur succes: sa fii in stare sa-ti duci viata in felul tau."
:arrow: "Citeodata lasitatea da aceleasi efecte ca si caracterul. E o deosebire numai de parfum."
:arrow: "Daca nu crezi in nimic, mai ales fiindca nu crezi in nimic, esti obligat sa crezi in calitatile inimii cind le intilnesti."
:arrow: "Nu zeii au facut muzica, ci muzica a facut zeii."
:arrow: "Nimic in lume nu este atit de comic ca seriozitatea unui englez."
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ^Angel^ on Thu Mar 24, 2005 10:05 pm

:arrow: „Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba.” Shakespeare
:arrow: "Ratiunea ii este data omului pentru a-si putea da seama ca nu-i serveste la nimc." Erich Maria Remarque
:arrow: "Faceti ceva si daca nu merge, incercati altceva." Franco Delano Roosevelt
:arrow: "Omul: un milimetru peste maimuta, cand nu este cu un centimetru sub porc. PioBaroja
:arrow: "Faceti ceva si daca nu merge, incercati altceva." Franco Delano Roosevelt
:arrow: "Singura prietenie de pret este cea care s-a nascut fara motiv. Arthur van Schendel
:arrow: „Cand zeii vor sa ne pedepseasca, ne indeplinesc dorintele.”Oscar Wilde
:arrow: „Daca am fi lacrimi am avea nevoie de motive, daca am fi cuvinte am avea nevoie de sens, dar suntem oameni si avem nevoie de DRAGOSTE".”
:arrow: „Omul cel mai puternic din lumea intreaga, este cel care-i cel mai singur.” Henrik Ibsen
:arrow: „Dac-ai dat tot, dar nu si viata, sa stii ca nu ai dat nimic. ” Henrik Ibsen
:arrow: „Singura modalitate de a te elibera de ispita este sã-i cedezi. ” Oscar Wilde
:arrow: „Moartea si dragostea nu tin seama de varsta, dar moartea tine intotdeauna seama de dragoste.”
:arrow: „Da-mi un minut sa plang, sa acuz, Da-mi o ora sa zambesc, sa ma bucur Si mai lasa-mi un timp, Doamne, Sa ma vindec de toamna, de durere Si de neincredere în mine... ”
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby ^Angel^ on Mon May 30, 2005 6:31 pm

"-Cine nu stie si stie ca nu stie e bolnav, ajuta-l;
-Cine nu stie si stie ca stie e tantalau ....;
-Cine stie si stie ca nu stie e adormit, trezeste-l;
-Cine stie si stie ca stie e intelept, urmeaza-l."
“Si cine s-ar opri sa planga o frunza vesteda-n carare / Cand codrii freamata alaturi si rad in rasarit de soare?! .”

"Cand te simti singura, in noptile triste, sub cerul de catifea, inchide ochii si-alege-ti o stea, iar cand aceasta va cadea, sa iti pui o dorinta, iar atunci un inger va veni si iti va pune la picioare luna." (Paul Barbu, Ingerul_tau)

Nu stiu ce e bine, nu stiu ce e rau, dar as muri sa nu te stiu langa mine... sa nu pot respira acelasi aer cu tine, sa nu pot sa-ti daruiesc o floare, sa nu pot sa-ti fur un zambet, sa nu pot sa-ti spun : "Bun venit, iubita mea ! Te iubesc !"

"... uneori as vrea sa fiu un inger nevazut, sa patrund incet, incet... in camera ta... in noaptea grea... sa-ti pazesc linistea... sa-ti sterg lacrimile... sa-ti sarut buzele, as putea sa ascult linistea daca ar vorbi cu tine... as putea sa zbor peste mari, doar ca sa caut a ta privire, as vrea in vise sa traiesc, dar nu pot, nu pot sa te mai iubesc...."

"Buzele canta doar cand nu pot saruta."

"Sus este bine, dar sus e mai greu, tinteste sus."

"Cand iubirea, acel puf de papadie ce vine mereu si pleaca cu primul fior de vant va trece si pe la poarta ta, atunci vei sti ca m-ai intalnit." (Cristian)...

"Exista frunze care nu cad, oricat de puternic ar fi vantul, exista clipe, oameni si fapte care nu se uita, chiar daca uitarea este o lege a firii." (Cristian)...

"Iubirea te face sa plangi cand inca nu stii ce sunt lacrimile, te face sa razi in intunecimea noptii, purtandu-ti visele pe aripile de fum ale zarilor." (Cristian)...

"Daca stii sa iubesti... iubeste, daca nu... nu o face!"

"Nu merge inaintea mea, s-ar putea sa nu te urmez, nu merge in spatele meu, s-ar putea sa nu te conduc bine...mergi alaturi de mine, fii prietenul meu."

"Grea e meseria de a fi fericit."

"E ciudat cum ajungi uneori aproape de implinirea visului tau si deodata...nu mai e atat de frumos, nu mai e ceea ce iti doresti."

"Cand nu mai ai pe nimeni in care sa te increzi, increde-te in tine. Trebuie sa ai incredere in tine. Totul se afla in aceasta lume, nimic nu se poate ascunde."
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Keira on Tue May 31, 2005 9:38 pm

"... uneori as vrea sa fiu un inger nevazut, sa patrund incet, incet... in camera ta... in noaptea grea... sa-ti pazesc linistea... sa-ti sterg lacrimile... sa-ti sarut buzele, as putea sa ascult linistea daca ar vorbi cu tine... as putea sa zbor peste mari, doar ca sa caut a ta privire, as vrea in vise sa traiesc, dar nu pot, nu pot sa te mai iubesc..."

Angel.......... mi-ai ghicit sentimentele ....
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie