If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cine cedeaza primul?

Te iubeste - Nu te iubeste - Te iubeste - Nu te iubeste<br />Exista gesturi care sa exprime "te plac", "te iubesc", si alte astfel de declaratii? Haideti sa aflam impreuna

Cine cedeaza primul?

Postby Cherry on Sun Mar 25, 2007 12:15 pm

Cu totii stim ca intr-o relatie apar inevitabil certurile. Ne suparam unul pe altul si nu mai vorbim, o ora... doua, poate chiar o zi sau mai mult. Si atunci cine ar trebui sa cedeze si sa il caute pe celalalt? Logic ar fi ca cel care a gresit , insa daca nu este constient de asta? El a gresit, eu ma supar si nu il mai caut pentru ca nu e vina mea, el nu mai ma cauta pentru ca traieste cu ideea ca nu e nici vina lui... Si atunci ce se alege? E bine sa cedez chiar daca nu e vina mea? Si daca da, pana cand? Stiu ca orgoliul strica insa nici nu trebuie sa ne lasam calcati in picioare...

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Snappy on Sun Mar 25, 2007 1:35 pm

daca nu cedezi, daca nu lasi de la tine cate un pic nu faci nimic.

totul e sa lasi de la tine, dar sa discuti cu partenerul/partenera.

trebuie sa existe acea doza de sinceritate, acea putere de a-i zice ce anume te-a deranjat.

degeaba il/o ierti daca ceva te-a deranjat destul de tare, dar preferi sa tii in tine. daca faci asa intr-o zi vei ceda si nu va fi tocmai placut...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby rox on Sun Mar 25, 2007 8:18 pm

eu de fiecare data cedez..chiar daca ...:-??

de prea mult timp, / unu fara unu fac doi pt ca, / pt mult prea putin timp / unu si unu au fost facand doi... / de atunci unu se cauta pe sine / in toti unii gasiti pierduti / sau izgoniti din alti doi / fara linistea unului / cu care se incepe noi...
rox

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby noco on Mon Mar 26, 2007 3:19 am

intr-o lume normala cu oameni normali (pan la urma cine naiba stabileste normalitatea?) in fine.. normal ar fi sa cedeze cel care greseste.
dar cum lupta intre orgolii e atat de mare, nu se poate, asa ca cedeaza cel mai slab de inger, probabil cel ce iubeste mai mult, cel mai fraier cum ar spune unii, in orice caz.. make love not war. eu merg sa dorm.
Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby RuningAway on Mon Mar 26, 2007 12:42 pm

daca vad ca cearta a atins punctul de fierbere cedez eu chiar daca nu e neaparat vina mea, il las sa calmeze apoi discutam problema.

Image
"Lumea e plina de nefericiti ce vorbesc despre fericire"
RuningAway

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Mon Mar 26, 2007 7:10 pm

EA :)) always :)) eu am intotdeauna dreptate !!! :D

si acuma serios... eu am un stil foarte deschis in relatii... vreau sa confrunt o pb imediat ce apare pentu a nu o lasa sa se agraveze. si prin cerinta permanenta de a fii deschis am ajuns sa imi dau seama ca ajung ffffffffffffffffff greu la certuri. sincer imi e greu acuma sa imi dau seama cand am initiat eu o cearta. tocmai pt ca sunt deschis din prima si orice cred zic direct in fata, astfel incat e greu sa nu te astepti cand am ceva de comentat :P
in schimb cand simt ca vine ea cu un ton care se apropie de repros/cearta deja ii cer sa purtam o discutie calma si deschisa, fara ridicat de voce sau in care sa zica anumite chestii pe care le-ar regreta dupa aia (fiind zise la manie). Asa ca daca ma prindeti intr-o zi in care nu am chef de cearta o sa va fie aproape IMPOSIBIL sa va certati cu mine :))
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby amanda on Mon Mar 26, 2007 11:41 pm

N-am inteles niciodata ce filosofie e in cearta! Nu ma cert: risipa de timp, de glas, de nervi si de energie. Cu cat sunt mai nervoasa, cu atat ma duc mai departe de subiectul care m-a enervat si daca trebuie sa stam in acelasi loc, tac. Daca m-as apuca sa ma cert mi-ar fi foarte greu sa cedez daca as sti ca am dreptate(adica nu as ceda decat daca celalalt risca un atac de cord, si atunci numai superficial). Daca totusi ajung sa ma cert cu cineva, atunci e grav pentru cel implicat pentru ca echivaleaza cu "te-am scos de la inima, ne mai vedem cand ne-om intalni".
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Tue Mar 27, 2007 9:20 am

RuningAway wrote:daca vad ca cearta a atins punctul de fierbere cedez eu chiar daca nu e neaparat vina mea, il las sa calmeze apoi discutam problema.

cred ca asta este cea mai inteligenta abordare a problemei.

sincer...
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby MindLord on Tue Mar 27, 2007 2:11 pm

eu nu sunt de acord cu tine snap ;) cea mai inteligenta solutie nu e atunci cand astepti deja sa ajungi la punctul de fierbere :P trebuie evitat asta si calmat situatia cu mult inainte
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby jADI on Tue Mar 27, 2007 2:25 pm

Snappy wrote:
RuningAway wrote:daca vad ca cearta a atins punctul de fierbere cedez eu chiar daca nu e neaparat vina mea, il las sa calmeze apoi discutam problema.

cred ca asta este cea mai inteligenta abordare a problemei.

sincer...

Poate nu cea mai sanatoasa. Nush de cate ori iti convine sa lasi de la tine sa se calmeze. O data, de doua ori, ai sa te saturi. Sincer, mie nu mi-ar fi convenit sa "Da, iubitule, asa-i" de fiece data. Yuks! Prefer o cearta.
jADI

Bebelush
Bebelush

Next

Return to Fapte si Gesturi In Iubire