If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cele mai funny moduri in care au incercat sa va agate

Zi-ne aici ce iti place la prietenul tau, la cel pe care il iubesti sau ce ti-ai dori sa faca el pentru tine - ce gesturi, ce vorbe...

Cele mai funny moduri in care au incercat sa va agate

Postby Kelso on Sun Jan 28, 2007 4:38 pm

Care au fost cele mai ciudate/funny/originale moduri in care au incercat sa va abordeze/agate baietii?

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby MindLord on Sun Jan 28, 2007 4:54 pm

barbatii ... hmm ... pana acuma nu au fost prea originali :)) s-au oferit sa imi cumpere bere sau m-au intrebat daca am guma .... laaame duuuudes :))
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Kelso on Sun Jan 28, 2007 4:57 pm

@Mindy - esti fata si eu nu stiam?! :P

Treaba cu guma e chiar originala. Pe mine a incercat unu sa ma agate aducandu-mi surprizele de la chips-uri :)) Tare original tipu. =))

Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby MindLord on Sun Jan 28, 2007 5:13 pm

@ex-wench- ce bai daca sunt baiat nu au dreptul baietii sa ma agate ? :)) uite ca se pare ca le plac la aia gay :)) oricum s-au comportat civilizat cand i-am refuzat, si chiar m-am distrat... Eu am obiceiul sa ma duc prin cluburi unde lumea e mai dezghetata si acolo merg si multi gay, lesbiene si travestiti pentru ca nu e atmosfera asa de "crispata" si oamenii se distreaza mai fain...
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Kelso on Sun Jan 28, 2007 5:18 pm

@Mindy - Eu chiar nu ma gandisem la asta, bine ca m-ai luminat :)) Asta inseamna ca si eu ar trebui sa pun la socoteala incercarile fetelor de a ma agata? =))

Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby emmy20 on Sun Jan 28, 2007 6:59 pm

:-? "sa ma agate " ... pai pe strada de ex. , am patit-o de multe ori ... ma intreaba cat e ceasul sau unde anume se afla o anumita cladire sau zona sau cum pot ajunge in acele directii (desi stiau clar unde se gaseste :plictisealaaa: ) ...sau cu flori :D .
C'est dire : "Je t'aime!" . Pourquoi faut-il attendre après la mort de quelqu'un pour lui dire qu'on l'aimait ? ....
emmy20

Pasional
Pasional

Postby Micha on Tue Jan 30, 2007 6:35 pm

kiar ultima tentativa mi s-a parut mai draguta pt ca tipul desi era in masina si mai era si insotit de un prieten, a fost destul de dragut sa coboare doar in pulover pt mine.. si era putintel cam frig afara. Mi s-a parut dulcic dar deh, nu ma las agatata asa usor, si o inghetat saracul degeaba 10 minute cu mine ... Dar sincer nush, mi se par f netalentati tipii cand e vba de agatat, nu au imaginatie sa fie originali, au niste replici varza pe care le folosesc si cei dintr-a 5-a.. pe mine ma lasa rece f multi din cei care incearca sa ma agate mai ales daca e prima oara cand ne vedem (pt ca de ob, cei cu care am mai schimbat 3 vbe si cu alte ocazii deja au alte tactici si mai mult succes daca incearca :P )
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby Ice on Wed Jan 31, 2007 2:42 am

Buey eu ce sa mai zic ...

Vorbesc cu ea, spune OK ... ma duc sa o ashtept ... si ajung...... sa ma uit la trandafir cum se ofileste.... DIAM si ce superbitate de trandafir era ...

In fine ... dupa 2 pachete de Kent 3 cafele si un nectar de portocale .... ma ridic ... si las trandafirul la bar intr-o vaza ... spunand-i tipei care mi-a facut nota ... ca poate va veni o domnishoara sa il ia :d

Explicatia ei .. s-a grabit in alta parte si nu a mai putut ajunge ... 2 BAD 4 HER data viitoare nush cine o sa se mai uite la trandafir ;)
Frchterlich/ ist einer, der nicht zu verlieren hat. Teribil/ este acela care nu are nimic de pierdut. ( Goethe).

:s058: Silence is the virtue of fools. :s058:
Ice

membru special
membru special

Postby milisss2 on Wed Jan 31, 2007 2:44 am

[ot]si ai agatat barmanita ? :))[/ot]

---[ Cherry = "offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii :P " ]---
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby not_so_innocent on Sat Feb 10, 2007 1:39 am

pai unul m-a agatat la biserica, eu aveam vreo 17(bine ca nu aratam ) el vreo 30?mi a zis ca vrea sa fim impreuna, etc, ca varsta nu conteste, iar eu i-am dat flit(iauzi domle la el)
Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com