If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cel mai grav lucru pe care l-ai putea ierta

Cu totii facem gafe. Din greselile tale pot invata altii. Haideti sa incercam aici sa deschidem altora ochii pentru a nu face aceleasi greseli pe care le-am facut noi.

Postby Nina on Thu Sep 14, 2006 10:13 am

l-as ierta daca m-ar minti pentru ca n-a stiut cum sa-mi spuna adevarul...e discutabil si aici, dar asta cred eu ca as putea trece cu vederea acum.
L-as mai ierta si daca o perioada n-as mai fi cel mai important lcuru din viata lui, daca si-ar focaliza atentia pe altceva.
Offf...teoria asta, cine stie ce as ierta de fapt?

Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby skip on Thu Sep 14, 2006 3:19 pm

cel mai grav lucru pe care l-as ierta .. da da fi inselatu
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Mario on Wed Sep 20, 2006 1:26 am

Minciuna, tradarea si inselatul, o combinatie periculoasa pe care nu vreau sa o intalnesc niciodata pentru ca atunci nu as ierta-o.

Mario

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Gafe-n Dragoste