If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cea mai crazy declaratie de dragoste

Mai faci declaratii de dragoste? Daca da arata-ne si noua aici ce ii zici persoanei iubite... Asa cei ce nu stiu vor invata, iar cei ce stiu se vor perfectiona...

cea mai crazy declaratie de dragoste

Postby Eagleman on Mon Oct 24, 2005 2:15 pm

Multe as putea sa spun despre ceea ce simt uneori insa nu pot sa nu imi aduc aminte de cea mai crazy declaratie de dragoste pe crae am facut-o unei fete :-h :

Intr-o seara, pe la 2 noaptea m-am trezit si am plecat la ea acasa........ nu am urcat sus ci m-am dus in spatele blocului unde locuia. Sub balconul apartamentului ei era, si este si acum, un garaj de doua masini dar cu proprietari diferiti..... am urcat pe acel garaj, am dat cu matura pe el, am scos din sacoshica cu care venisem o cutie de vopsea si o pensula si... si... si am desenat o inima mare cat garajul iar in interiorul acesteia am scris TE IUBESC MULT! dupa "isprava" m-am uitat in sus spre apartamentul ei iar la 2 etaje mai jos era un om care fuma o tzigara. ce credetzi ca am facut?.... L-am intrebat cum se vede de acolo. =)) Desi nu a fost prea surprinsa EA, eu am fost cat se poate de bucuros ca am reusit sa fac o asa declaratie.

Ce parere aveti? Este, oare, cea mai crazy declaratie de dragoste?

Eagleman - "Numai in pragul mortii pricepe omul pretul vietii" (Liviu Rebreanu)
- "As vrea sa n-am nimic din tot ce am doar pentru a avea mai mult alaturi de ea" (Gabriel Vidu)
Eagleman

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Mon Oct 24, 2005 6:19 pm

Foarte misto si originala ideea.
Imi aduc aminte o faza super tare cu o fata care culmea nu era prietena mea ci, era o colega foarte buna.
Ma sunat intr-o seara si plangea ca, sa certat cu prietenul ei care era cel mai mare nesimtit. Si mi-a zis ca are nevoie de o imbratisare ca de aer si i-am zis ca vin la ea in 15 minute sa rezolv problema, ea a innebunit ca "nu ai tupeu", "esti nebun", "cum sa faci asa ceva" ,afara ploua intr-un hal de nu iesea nici dracu afara..................si totusi m-am imbracat si in fix 15 minute eram la ea la usa desi statea foarte departe. Am imbratisat-o si am plecat pur si simplu, dupa aia cel putin sa simtit mult mai bine.
"Lasa buzele sa se atinga..................pentru ca dragostea este mai buna ca vinul."
Catalin

membru special
membru special

Asta nu e tot

Postby Eagleman on Tue Oct 25, 2005 12:34 pm

Asta nu e tot:
la vreo 2 saptamani a placat la tara si incepuse sa imi fie dor de ea si pentru ca nu aveam ce face am mers la un vecin si am luat bicicleta lui. Nu o sa va vina a crede ce am facut :D :

AM PLECAT LA EA LA TARA PE BICICLETA!!!!!

Nu vreau sa ma laud dar daca tot am inceput tre sa va spun, am facut 160 km pe bicicleta pana la ea la tara. Am urcat dealuri, am coborat vai, am tranversat lanuri de porumb si alte cereale, am trecut prin sate fara sa ma gandesc la ce spuneau oamenii atunci cand ma vedeau si toate acestea pentru a fi cu ea. Cand am ajuns acolo ce credeti ca s-a intamplat? :cry:

M-a intrebat ce caut acolo. Halal apreciere! La intoarcere am fost urmarit de cainii paznicilor, am poposit in shantzuri, mashini au oprit sa vada daca nu am patit ceva si toate acesta aventura s-a intamplat in 20 de ore.

Dar continui sa fiu romantic, etern indragostit si oricand gata de o noua provocare.

Eagleman - "Numai in pragul mortii pricepe omul pretul vietii" (Liviu Rebreanu)
- "As vrea sa n-am nimic din tot ce am doar pentru a avea mai mult alaturi de ea" (Gabriel Vidu)
Eagleman

Descurcaret
Descurcaret

Postby edd on Sat Oct 29, 2005 11:20 pm

supr tare... sunteti the best.. sincer io nu am ajea ceva.. da roricum :D o sa incerc faza cu garaju'... =)) apropo de fumat .. ma duc sa fumez.. ca imi e pofta
grow up !!
edd

Descurcaret
Descurcaret

Postby neptune on Wed Nov 23, 2005 9:59 pm

hai ma k sunteti chiar tari =))

Dare to dream, dare to fly, dare to be the chosen one to touch the sky...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby MindLord on Wed Nov 23, 2005 10:21 pm

[ot]asta e inca o dovada ca sa vada fetele cate facem noi pt ele... unde e recunostinta Doamne????!!!!! :P
[/ot]
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby neptune on Wed Nov 23, 2005 10:22 pm

eh...saracii de voi...acu ne mai si reprosati???
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Postby Snappy on Thu Nov 24, 2005 9:23 am

NORMAL :D

cum te simti cand faci o declaratie (sau macar niste cuvinte frumoase) unei fete si ea te trateaza cu.... partea din spate? :-?
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby emma on Thu Nov 24, 2005 6:03 pm

...asa cum se simte o fata care isi marturiseste sentimentele iar el o trateaza cu indiferenta(ca sa ma exprim mai frumos decat tine)
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby neptune on Thu Nov 24, 2005 7:19 pm

AUZI...dak nu va placea "partea din spate" mai ziceam...
neptune

Descurcaret
Descurcaret

Next

Return to Declaratiile De Dragoste - o amintire?