If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

cea mai buna minciuna?

Adevarul doare de cele mai multe ori, dar asta e viata. Haideti sa incercam sa spunem lucrurilor pe nume - sau macar sa incercam acest lucru.

Postby Mario on Mon Jul 10, 2006 10:36 pm

Cea mai buna minciuna este 50% minciuna, 50% adevar.

Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby just me on Wed Jul 12, 2006 11:08 am

mie nu prea imi ies minciunile....
cea mai mare pe care am zis-o in schimb, a fost ca nu sunt insarcinata... si mama ma intreba asta de vreo 2 luni de zile ca vazuse ca imi e rau... si eu imi tot gaseam scuze... pana la urma nu mai aveam cum sa ascund lucrul asta....
I'm a bitch, I'm a lover/I'm a child, I'm a mother/I'm a sinner, I'm a saint/I do not feel ashamed/I'm your hell, I'm your dream
I'm nothing in between/You know you wouldn't want it any other way.......
just me

Descurcaret
Descurcaret

Postby a_soul_4_u on Wed Jul 12, 2006 3:32 pm

Drag@ m-au rapit extraterestii

I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

Postby ziggurat on Sun Aug 19, 2007 3:58 pm

Cea mai buna minciuna
:-?
1. te pui in locul celui pe care o sa-l minti
2. te gandesti serios la toate detaliile si intrebarile ce le'ai pune
3. inventezi raspunsuri ferme pentru ele
4. te pui din nou in locu lu ala... si daca totu ii ok da-i sa curga !
:D
Da nu mai bine eviti minciuna pe cat posibil ?... tot mai in castig iesi daca spui adevaru :s122:
ziggurat

Bebelush
Bebelush

Postby kartika on Mon Aug 20, 2007 3:54 pm

Pe un bulevard din centrul orasului, schimb banda si uit sa semnalizez. Ghinion, in fata "tzachi",cum le spuneam eu militienilor. Face semn sa trag pe dreapta, trag, ma dau jos,c-asa era pe atunci, cu o fata toata numai zimbet de ziceai ca fericire mai mare era greu sa ma cuprinda...si direct la el: da, aici sunteti acum? Chiar ma intrebam zilele astea de ce nu va mai intalnesc. El se balbaie ca asa-i mai schimba pe ei, ca am uitat sa semnalizez, sa am mai multa grija, eu-ca s-o fi ars becul ca eu am semnalizat, dar cit mai sta prin centru, nu se intoarce la noi ?!? Si uite asa am scapat de amenda- bineinteles ca nu stiam cine-i si nici el nu ma stia ,dar nu putea fi sigur!

kartika

Bebelush
Bebelush

Postby axel on Tue Aug 21, 2007 11:36 pm

sora-mea vrea sa stea in club pana la 7 dimineata,iar tu tb s ate odihnesti ca maine ai si pregatire si eu zic sa te duc acasa ca sa nu fii obosita maine....(iar fratele a stat in club cu o moldoveank blonda-iubita e satena)
Make love ...not war
axel

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Fri Aug 24, 2007 1:34 pm

kartika wrote:Pe un bulevard din centrul orasului, schimb banda si uit sa semnalizez. Ghinion, in fata "tzachi",cum le spuneam eu militienilor. Face semn sa trag pe dreapta, trag, ma dau jos,c-asa era pe atunci, cu o fata toata numai zimbet de ziceai ca fericire mai mare era greu sa ma cuprinda...si direct la el: da, aici sunteti acum? Chiar ma intrebam zilele astea de ce nu va mai intalnesc. El se balbaie ca asa-i mai schimba pe ei, ca am uitat sa semnalizez, sa am mai multa grija, eu-ca s-o fi ars becul ca eu am semnalizat, dar cit mai sta prin centru, nu se intoarce la noi ?!? Si uite asa am scapat de amenda- bineinteles ca nu stiam cine-i si nici el nu ma stia ,dar nu putea fi sigur!

I Like You already :))) ... MISTO :))
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Previous

Return to Momentul Adevarului