If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ce vreau eu sau ce vrea ea?

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

ce vreau eu sau ce vrea ea?

Postby DreamER on Fri Feb 04, 2005 9:27 pm

fapte si gesturi in iubire.sunt multe,dar facem ce vrem noi sau ce vrea partenerul?

eu am incercat tot timpul sa fac ce vrea ea,poate de asta nu am castigat decat admiratie si never iubire,dar.....e momentul sa zic ca imi bag p#'@ si...papa...nu mai fac asta de-acum. :twisted:

de ce mereu sa fac ce vrea ea ca sa ii fiu ei pe plac?daca ma place ma place asa cum sunt?prost,destept,urat,frumos..ce c##u meu conteaza sa vreau sa par cel mai tare cand stiu ca nu sunt asa?ca sa vada mai tarziu ca nu sunt al;a care credea ea ca sunt?ma cac..iubirea e o c***a...bine au zis stigma  :evil:

degeaba o iubesc eu pe ea,degeaba o plac eu pe ea daca ea nu da 2 bani pe mine,pt ca par asa,pt ca par asa.sunt satul.

copii haideti sa ne f***m in ele de sentimente.ce ziceti?  :twisted:

imi cer scuze ptr duritatea mesajului,dar sunt extrem de suparat,stressat,indignat si alte adjective asemanatoare.

va pup

------------------ ADMIN EDIT -----------------

noroc de auto-cenzura ca nu se vedeau decat 2, dar... cu regret iti zic: gata.. ai primit avertismentul, acum veni biluta... asadar PRIMA bila neagra... ai grija pe viitor...

I can't be me
DreamER

Descurcaret
Descurcaret

Postby ^Angel^ on Fri Feb 04, 2005 10:14 pm

Uneori e bine sa vrei sa faci pe cineva sa se simta bine.Uneori e nevoie de compromis dar...la ce bun daca...el nu e...EL...?Nu neaparat EL fiind alesul..ci cel care te iubeste atunci...pt o clipa,un minut,o ora,o viata...dar te iubeste.Ce folos daca zice ca te iubeste dar de fapt se foloseste de tine,de sentimentele tale...de tine pur si simplu.Ce folos?
Deviez dar...ideea e urmatoarea...stiti reclama aia...de la prezervative:"fac ce vreau dar stiu ce fa"?cam asa e si aici...trebuie sa stii ce faci...sa te lasi in voia sentimentelor dar nu trebuie sa-ti pierzi capul...sa stii cand sa-i faci pe plac si cand sa faci cum te taie pe tine capul.Greu nu?ASta e viata!!
^Angel^

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Dedea on Mon Feb 07, 2005 4:09 pm

cred ca si-a luat-o in cap putin fata..trebuia ca inainte sa ii arati cat de mult o iubesti sa fii sigur ca si ea simte la fel,ca de nu, e la fel cu chestia aia din eliade, ca iubirea e o crima, e antisociala..Nu trebuie sa faci ca ea, trebuie sa ii arati ca are nevoie de tine asa cum esti tu cu defectele tale, fa-o sa iubeasca totul, nu  ii vinde imagini frumoase...Pentru ca la un moment dat o sa se sature de atata frumos, bine... cum a zis si angel..trebuie facute compromise ca o relatie sa reuseasca..lasi si tu de la tine,lasa si ea de la ea..
hai..succes..fii baiat destept si daca nu, are balta mult peste..una sigur te va merita

ceea ce nu te ucide, te face mai puternic
Dedea

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Sat Apr 30, 2005 5:42 pm

Nu cred ca era necesar sa creezi acest topic, pentru ca esti suparat. In fine. Nu stiu care e de fapt situatia, dar daca ai fi stiut sa te impui de la inceput ,nu se ajungea aici. Intr-o relatie fiecare gest trebuie sa beneficieze de acordul amadurora. Acest lucru nu se intampla daca, cum am mai zis, nu te-ai impus de la inceput. Si in loc sa ne intrebi pe noi ar trebui sa discuti in primul rand cu ea, caci daca tu nu ii spui, cum vrei sa se schimbe??
Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby lily_of_the_valley on Sat Apr 30, 2005 6:22 pm

e enervanta intrebarea "ce vrei?", mai les cand ti-o pune cel pe care-l iubesti, intr-o cearta.. nu stii ce sa-i raspunzi, te pierzi, si el intelege ca nu-ti pasa.  :? what the f**k? din moment ce te certi cu el/ea, inseaman ca-ti pasa, ca nu vrei ca un lucru sa ramana neclarificat, ca sa puteti continua..
n-am raspuns lui dreamER, dar nu toate sunt chiar asa cum am vrea... chiar tb sa mai faci si cateva compromisuri, ca sa iasa bine.. bine..daca obs ca numai tu te chinui, atunci o lasi balta si cauti in continuare.:wink:

when he cries, he makes me cry. when he smile, he makes me smile too... :heart:
lily_of_the_valley

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Wed Jun 08, 2005 12:08 pm

mie intotdeauna mi-a placut sa-l vad fericit iar pt asta nu conta cat ma chinuiam, sau la cate renuntam pt ca stiam ca il voi face sa zambeasca.Poate gresesc dar mai intai ma gandesc la el, la ce-l face fericit si dak pot sa fac ceva in privinta asta atunci o voi face.Dar mi-as dori din cand in cand sa mai ridice si el capul si sa vada ca si eu mai am nevoie de putzintica atentie si mi-ar placea sa fiu rasfatata asa ca poate o sa se mai schimbe rolurile.Nu poti trai numai pt a-l face pe celalalt sa se simta bine iar tu sa nu mai contezi.Uneori tre sa fii oleaca mai egoist si sa mai ai grija si de ceea ce vrei tu...si pt asta mai bate un apropo din cand in cand(la mine kiar merge faza)  :lol:
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby p3g@s on Thu Dec 01, 2005 8:30 pm

:-? parerea mea e ca ar trebui sa existe o cale de mijloc...desigur...e f greu de gasit...nu cred ca e bine sa faci nici ca tine dar nici ca ea tot timpul...try :cearta: a little...si smile-ul e destinat fara incruntari :D
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Sat Dec 03, 2005 1:37 am

daca tii la ea..sau el... normal ca o sa incerci sa faci multe ca sa ii fii pe plac. dar daca gesturile nu se repeta si din partea lui/ei ...atunci cu timpul te vei satura sa mai faci...si sa astepti. Si la un moment dat nu o sa mai faci...tunci celalalt...va zice ca ai ceva cu el..ceva nu iti convine (ea/el s-a obisnuit sa fie rasfatat...) ...va crede ca te-ai suparat...
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Micha on Wed Dec 07, 2005 1:57 pm

exact asta mi s-a intamplat mie adler...deci pana la urma avea impresia ca tot eu eram vinovata ca ceva nu mergea bine....nu s-a uitat inspre el macar o data sa realizeze ca de la el ar fi trebuit sa vina o schimbare in bine...eu deja renuntasem sa ma mai kinui
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com

Postby copilasu_l on Thu Dec 08, 2005 7:27 pm

@DreamER - suparat rau te vad. Din ce ai scris si ce am inteles eu am tras o singura concluzie - lipsa de comunicare. E bine sa faci ce vrei tu, e bine sa faci si ce vrea ea(pentru ca tii la ea sau o iubesti) dar mai bine ar fi daca ai face ceea ce ati hotarat impreuna. Daca te place normal ca te place asa cum esti(vorbesc din experienta). Daca nu da nici o para pe tine inseamna ca nu te-a placut de la inceput. Parerea mea este ca tu ai gresit incercand sa o impresionezi, mai bine sa stie de la inceput cine esti decat sa-ti scoata ochii mai tarziu: "stii, nu mai esti cel care l-am cunoscut".

@Dedea - nu merge chestia asta "trebuia ca inainte sa ii arati cat de mult o iubesti sa fii sigur ca si ea simte la fel". Ti-ai pus problema si invers?! Eu nu ii arat ca vreau sa vad ce simte, ea nu imi arata ca, poate, asteapta sa fac eu primul pas, si unde se ajunge?!

Problema e ca trebuie sa faci ce vrei tu, mai faci si ce vrea ea dar cand e ceva hotarati impreuna

[ot]iubirea e o c***a...bine au zis stigma - nu iubirea e c***a, viata e c***a si trebuie ...... obisnuiestete sa mai iei si bobarnace, nu poate fi totul roz[/ot]
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Next

Return to - DIN TRECUT -