If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ce vreau eu sau ce vrea ea?

Aici se afla subiectele care nu au mai primit raspuns de mult timp. Voi sunteti cei ce alegeti daca le readucem la viata sau nu. Le vreti inapoi? Scrieti in ele si noi le vom muta in forum-ul corespunzator.

Postby Catalin on Sun Dec 25, 2005 11:44 pm

DreamER wrote:fapte si gesturi in iubire.sunt multe,dar facem ce vrem noi sau ce vrea partenerul?
eu am incercat tot timpul sa fac ce vrea ea,poate de asta nu am castigat decat admiratie si never iubire,dar.....e momentul sa zic ca imi bag p#'@ si...papa...nu mai fac asta de-acum. :twisted:
de ce mereu sa fac ce vrea ea ca sa ii fiu ei pe plac?daca ma place ma place asa cum sunt?prost,destept,urat,frumos..ce c##u meu conteaza sa vreau sa par cel mai tare cand stiu ca nu sunt asa?ca sa vada mai tarziu ca nu sunt al;a care credea ea ca sunt?ma cac..iubirea e o c***a...bine au zis stigma  :evil:

degeaba o iubesc eu pe ea,degeaba o plac eu pe ea daca ea nu da 2 bani pe mine.

Pai, ai uitat sa mentionezi cum este fata, este pretentionasa, materialista cum este si mai ales care a fost motivul?
Esti suparat acum, este doar un hop................eu am stat 3 ani de zile agatat de o relatie care nu avea nici un viitor dar am refuzat eu sa vad chestia asta si am crezut mereu ca va fi bine.

Catalin

membru special
membru special

Postby Mario on Sun Jan 01, 2006 5:38 pm

Mi se pare greu de crezut chestia asta: te uiti oleaca si analizezi, daca vezi ca relatia nu merge renunti nu?

Daca este pretentioasa si vreau un print pe cal alb atunci las-o sa il gasesca. ;)
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby not_so_innocent on Sun Dec 31, 2006 10:34 pm

eu zic si si asa e mai bine dar nu intotdeauna ce vrea el sau ea :s104:

Ride it we’re all alone..
Ride it just loose control..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
Ride it turn the lights down low..
Ride it from head to toe..
Ride it, ride it touch my soul..
Ride it, ride it let me feel you..
not_so_innocent

D-al forumului
D-al forumului

hi5 profile: -http://alis-geanina.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Snappy on Mon Jan 01, 2007 4:30 pm

ce vreau eu sau ce vrea ea?

dar ce zici de "ce vreti VOI" ?!?

ce vor fetele? unele vor sa se simta iubite, apreciate, protejate, in timp ce altele cauta doar sa se simta importante dpdv financiar... desigur sunt si alte cazuri

nu poti da o definitie exacta la CE VOR FETELE ?!? cum nu poti da la CE VOR BAIETII ?!?

totul e sa incerci sa il/o faci pe cel/cea de langa tine sa vada ca tii la el/ea si cat de mult tii la el/ea. prin vorbe, dar mai ales prin fapte... o strangere in brate, un sarut, un "ceva" banal poate spune TE IUBESC mai frumos decat 100 cuvinte... si cuvintele conteaza, dar [am mai zis-o eU] cuvinte poti spune oricand, oricui, dar sentimente nu poti "oferi" oricand, oricui

concluzia? pai tu ziceai:

eu am incercat tot timpul sa fac ce vrea ea,poate de asta nu am castigat decat admiratie si never iubire,dar.....e momentul sa zic ca imi bag p#'@ si...papa...nu mai fac asta de-acum.

eU zic sa nu te opresti din iubit... ce rezolvi?!? te ascunzi de ce? de iubire? nu poti, crede-ma... o sa stai o perioada cu aceasta "furie" in minte, in inima, dar apoi te vei indragosti pt ca iubirea nu te intreaba, ea te ia de mana.... :)

Dreamer wrote:copii haideti sa ne f***m in ele de sentimente.ce ziceti?

si eU am zis asa, si eU am simtit nevoia de a pune in aplicare "lozinca" aceasta marca Parazitii, dar nu am putut... si ma bucur ca nu am putut, de fapt stiam ca nu voi putea, dar uneori cand te doare capul si iei o pastila iti zici ca nu o sa te mai doara...;)
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby One4You2Love on Tue Jan 02, 2007 8:27 am

He he he .... am venit si eu sa-mi bag nasul pe aici.
Da, referitor la topic ... ce sa spun ? Aaaaa, da. Omuleeee cand oferi totul unei femei, cand faci tot ce vrea ea, cand te lasi modelat de ea ... s-a dus dracu si relatia. De ce ? Pentru ca nu mai prezinti nici un interes pentru ea.
Buna ideea de a nu mai face greseala asta pe viitor. Sa speram ca te vei tine de promisiune.

"Cine nu intelege o privire , cu siguranta nu va intelege o lunga explicatie."

Sa fie oare Moartea mireasa mea ??? I do, my sweetheart, I do.
One4You2Love

Bila Neagra 1
Bila Neagra 1

Previous

Return to - DIN TRECUT -