precum observasem inainte de ref (noi ne spunem pe alint, ca ne cunoastem) majoritatea erau impartiti intre a vota cu "NU" si a NU vota DELOC. Refu(tarea) asta de ref m-a facut sa vad ca am avut dreptate: jumate nu s-au dus, si cealalta jumatate au votat in majoritate covarsitoare cu "NU".
BUUUUN!
de ce? Pai Base nu e cu nimic mai bun decat toata gasca pe care o vedem la TV de atatia ani ca se lafaie pe fotolii: ba la Cotroceni ca e mai umbra, ba la Casa Popoului ca mai sunt concerte vara si festivalurile cu bere, ba la Victoria ca e mai la centru si ajunge mai repede la mici la Cocosatu'! Asta nu conteaza! Faza e ca lumea e scarbita, bre, si de PSD cu conducerea lor, si de Vadim (o stiti p-aia cu baba din Braila care a iesit din cabina de vot sa intrebe de ce nu e Vadim pe foaie?), si de altii ca ei, DAR si de BASELU'!
Si pe cine punem in loc? Asta e o intrebare cu un mare grad de delicatete. Inainte de 89, lumea nu stia pe nimeni altcineva (ca de', aia era treaba cu cel mai iubitu'), si deci nu se punea problema sa-l schimbe pe Ceasca din motiv ca pe cine punem in locu' lui? Cum atunci s-au gasit niste minti crete sa faca si treaba asta murdara, la fel de bine s-or putea gasi si acum unii mai luminati (ce vorbesc eu?, ca interesul suprem este satisfacerea interesului personal, oricine ai fi in Romania!) care sa zboare cu bomba pe javrele de la putere si din opozitie! Sa vina altii!, sa-i zburam si p-aia! Asta inseamna sa faci politica echidistant!
Sa fiu in ton, va doresc un "La multi ani!" IMPARATILOR si IMPARATESELOR, si mai zic atat:
Mori Geoana!, Mori Base!, MORI FELIX!, Mori ILICI!, Mori musiu Nastasz!, Mori WC Tudor!, MURITI SI AIA CARE VENITI DUPA EI, CA TOT DE LA EI ATI INVATAT!
o zi buna, va iubesc!

Ma declar perfect coruptibil!
PS: AM VOTAT SI IO, CU "NU"! No Comment!, din intamplare...