If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce parere aveti despre aceste imagini???

Gelozie excesiva? Tentative de Sinucidere? Ura? Antipatie? Acestea si multe altele sunt sentimente care duc la degradarea umana. Sa discutam liber despre ele.

Postby LeaveYou on Fri Feb 17, 2006 12:02 pm

am vazut si eu filmuletul si nu ma mira deloc acest fapt. se stia dinainte ce fac soldatii britanici si cei americani. oricum eu raman la parerea mea, aceea ca americanii si europenii nu ar trebui sa se implice in treburile altor state(africa sau orient). ceea ce am vazut in filmuletz ma intristeaza, deoarece arata cat de profesinonalisti sunt acei soldati, care nu au reusit sa "prinda" decat niste copii lipsiti de aparare.
imi pare rau daca deviez putin de la subiectul cu filmuletul,dar as vrea sa se discute pe tema filmuletului si atentatele care au lok in america si alte state europene, deoarece din cate vedeti au legatura una cu alta.
eu sunt de parere ca acele "atentate" sunt incercari ale unor oameni simpli de a atrage atentia publicului catre probleme de acest gen (filmuletul mai sus mentionat). si sunt de parere ca atentatele sunt pe deplin indreptatite. kiar daca mor oameni nevinovati, acest lucru arata ca america si statele europene nu sunt stapanii lumii.
stiu ca am scris mai mult dar nu m-am putut abtine, cand am vazt asemenea scene >:p

PS: am o intrebare pentru cei care au scris mai sus ca inteleg aceste scene: "Daca un membru al familie voastre ar fi prins si batut cu bestialitate, sau kiar omorat, doar pentru ca a tecut pe strada intr-un moment nepotrivit, sau pentru ca incearca sa fie LIBER in tara lui, parerea voastra ar ramane aceeasi ?!"

Image
LeaveYou

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Fri Feb 17, 2006 4:42 pm

[ot] @LeaveYou (bine ai revenit... aveai si un topic cu La Multi Ani pe undeva :D) tu ai impus scenariul tau, dar de unde stii ce au facut copii aia, probabil nu ceva atat de grav..pt a merita pedeapsa aia. Totusi cred ca este foarte usor sa criticam stiind ca nu ne vom afla niciodata in situatia respectiva. Totusi greu sa dai o pareer valida nefiind in cunostina de cauza. [/ot]
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby LeaveYou on Fri Feb 17, 2006 5:25 pm

asa este, nu stim exact ce au facut copii aceia, dar sa dai in ei cu asa cruzime... asta denota lipsa conduitei profesionale si lipsa de caracter, cel putin asa gandesc eu.
oricum toate aceste lucruri sunt favorizate de guvernul americii care dispune de acele "tratate" prin care soldatii americani nu pot fi judecati de alte tari. de aceea orice "dizabilitat mental" care este trimis in "misiune de mentinere a pacii" isi permite anumite lucruri care tin si de bunul simt al fiecaruia. un bun exemplu aici ar fi pozele si filmele care au aparut atunci cand niste soldati americani si-au batut jok de niste detinuti fortadui sa se dezbrace si sa pozeze in diferite ipostaze.

OffTopic: trimite si mie un link cu topicul ala ;) , pt ca nu prea ma descurc pe forum... :oops:

Image
LeaveYou

Descurcaret
Descurcaret

Postby ncg_15 on Fri Feb 17, 2006 5:39 pm

orice" dezabilitat mintal" :)) - frumoasa expresie!

da asa sint cam toti cei ce poarta uniforme ,poate ca generalizez,dar mai rar am vazut soldati "normali mintal " :D ,se conduc dupa impuls,si normal ca mai profita si de ceea ca nu pot fi judecati (fiecare profita din ce poate :) )

iar daca i s-ar intimpla cuiva din familia mea :-? uf...nici nu m-as mira,sa zicem pur si simplu ca s-a intimplat deja ...am parerile mele ,si ar fi prea mult de comentat ,plus la asta nu m-ar intelege toti :)
memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Keira on Sat Feb 18, 2006 11:29 am

Prin comportamentul lor nu se deosebesc cu nimic de cei care au atentat in 11 septembrie. Sunt chiar mai rau ca ei.

Keira

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby milisss2 on Sat Feb 18, 2006 12:19 pm

:)) ... crezi ca aia au distrus turnurile asa de dragul de a face rau americanilor ??

Soldatii se bazeaza mai mult pe instinct, care se formeaza in timpul pregatirii si la unele manifestari sunt nevoiti sa se descarce pe cineva. Nu pariez ca victimile erau tocmai nevinovate.
milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Postby copilasu_l on Sat Feb 18, 2006 3:10 pm

" vai saracutii, soldati nenorociti.....etc" hai fiti seriosi. Voi ati vazut doar sfarsitul filmului?! Inceputul nu?! Acolo unde "saracutii" erau cu bate in maini si aruncau cu pietre in soldati(poate aveau si arme). Sau partea aia nu conteaza?! Eu sunt sigur ca as reactiona in acelasi mod ca si soldatii aia. Stiti vorba aia "decat sa planga mama mai bine.......". Nu am fost cu toturarea prizonierilor de catre soldatii americani dar aici.....sorry
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby Danny on Sat Feb 18, 2006 5:08 pm

Cred ca aparentele inseala. Cu siguranta "copilasii" aia au facut ceva si sunt capabili in orice moment sa decapiteze cu un cutit de vanatoare pe cine vreti voi. Soldatii sunt victimele celor care stau in fotolii de piele si invart lumea pe degete, pentru interese politice si economice. Se transforma in animale, trebuie sa supravietuiasca razboiului, asta e situatia. Nu ii sustin si nici nu-i condamn, pentru ca lipsesc multe scene esentiale din filmuletz. Daca unul din copii aia ar fi aruncat o grenada fara cui prin apropierea mea sau ar fi impuscat vreun camarad de arme cu care am copilarit, cred ca as fi facut la fel. Ce am vazut in acel filmuletz este o reactie, efectul unei cauze si atat timp cat nu cunoastem cauza, nu putem judeca intr-o maniera justa.

Printre altele, razboiul este o tampenie, unde nimeni nu castiga. Damn fools...
TRAISCA ROMANIA !
Danny

Descurcaret
Descurcaret

Postby BuRn on Sat Feb 18, 2006 5:36 pm

aiurea....in ce hal ii maltratau ...
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby claesia on Sat Feb 18, 2006 5:46 pm

Britanicii sunt la fel ca americanii ,si din partea mea in special America poate disparea de pe harta! <:-P
claesia

old nick: Laudinha

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Sentimente Nocive