If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce le-ai ascuns parintilor tai?

Aici poti discuta despre familie. Despre parinti si actiunile lor, despre frati sau surori, despre familia ce v-ar placea s-o intemeiati si multe altele.

Re: Ce le-ai ascuns parintilor tai?

Postby Micha on Mon Nov 19, 2007 10:19 pm

Cand ma mutasi in Buc nu i-am spus lu' tata si unde ma mut, cu cine etc. Din prima zi am locuit cu prietenul dar varianta stiuta de el era ca stau cu o colega. Cand veneam acasa dadeam mereu "detalii" despre cum e acasa, locuitul cu acea prietena si alte kestii. Btw, mama stia adevarul de la inceput. Si odata suna tata pe fix la noi acasa (in Buc), eu cu prietenul fiind prin oras. Ah, stam impreuna cu un coleg de apt asa ca a raspuns el la tel. Tata f derutat of course, dar incerca sa se abtina sa nu para f afectat ca a dat de un tip necunoscut la capatul celalalt al firului. Apoi ma suna pe mobil. Si ma ia cu intrebari dar cine e tipul, dar ce era cu el acasa la mine etc. Mi-am dat seama si eu ca mereu ii spusesem ca stau cu o fata asa ca incercam sa schimb subiectul dar de unde, tata ii dadea inainte cu intrebarile. Pana la urma ii zic ca era colegul de apartament dar sa nu se crizeze il asigur ca in nici un caz nu era prietenul meu respectivul baiat cu care vbise ca doar eu nu locuiesc cu iubitul in acelasi apt si alte aberatii de genul. Peste vreo cateva zile ma suna mama si din una in alta ii povestesc faza cu tata de la telefon. Si-mi zice ca cica tata stie ca locuiesc cu prietenul meu de nush cat timp in urma :)) Iar eu ma kinuisem ca tampita cand vbisem cu el sa-l conving, da-i aduc nush cate argumente ca eu nu stau cu el in nici un caz :blush: i'm stupid, nici sa mint nu mai reusesc

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby MoshCraciun on Thu Nov 22, 2007 10:41 am

Apoi bai micha, daca nici tu nu stii sa minti... Nu exista actor holiudian bre mai mare ca tine.. :)) ...ar trebui sa faci ceva in privinta asta... :P
MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Micha on Thu Dec 06, 2007 7:58 pm

faza tare: incercam sa-i fac un cadou prietenului meu mai luna trecuta... Si ma tot gandeam ce sa-i iau, sa fie cat mai personalizat nu asa orice chestiuta etc.... Si intr-o zi i-am luat nush ce, in alta zi inca o ceva si tot asa pana am fost eu multumita de tot. Dar cat chin frate sa ies din casa sa le cumpar fara sa stie el. Nu am gasit o minciuna credibila care sa tina pana la capat de scuza :)) In fiecare zi ziceam cate ceva care se prabusea pana seara si trebuia sa incep cu "nu pot sa-ti zic unde am fost, ce am facut" :))) Rasul lumii, nu alta. A fost cel mai dificil cadou de luat. Si daca nici eu nush sa mint frate, apai.. cu el pur si simplu nu am reusit sa gasesc o nenorocita de minciuna cat de cat plauzibila si care sa nu dea nastere la suspiciuni

Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby meunika on Thu Dec 13, 2007 8:38 pm

eu le-am ascuns 3 ani la ce facultate sunt . de abia cand eram in anul 3 au aflat.
atunci.... :bang-bang-2:
fuecare om are 2 masini ale timpului : una care il duce in trecut =amintirile si una care il duce in viitor =visele.
meunika

Descurcaret
Descurcaret

Postby milisss2 on Thu Dec 13, 2007 10:40 pm

ohoooooo 3 ani :)) te pricepi la mintit

milisss2

D-L Guru
D-L Guru

Previous

Return to Familia si viata in familie