If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

ce-i spui unui sinucigas aflat pe marginea prapastiei?

Ce e "in spatele" nostru? sub gandurile noastre? Facem ce gandim? Gandim ceea ce facem?

Postby andreeam on Fri Jan 20, 2006 10:27 pm

o mai zis cineva de aici....l-as asculta...as vorbi cu el....e foarte important asta....poate nu a avut cine altcineva sa-l asculte....nu neaparat sa-l ajute ci pur si simplu sa fie acolo....sa aibe pe umaru cui plange :P

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby MIIB on Sat Jan 21, 2006 1:21 pm

Eu cred ca cel mai bun lucru e sa nu-l bag in seama sa ma pun pe margine si sa ma prefac ca vreau sa ma arunc.....ignorandu-l total, iar daca intra in vorba incerc sa-i spun o poveste cat mai dureroasa, iar daca vrea sa se arunce(pt ca nu ma crede, sau din alt motiv) eu sunt acolo langa el si pot sa-l apuc, sa-l prind.Asta cred ca e cel mai bun lucru pt ca eu nu sunt un orator nu am aceasta abilitate asa ca daca as incerca sigur as gresi. :cry:
MIIB

Pasional
Pasional

Postby emma on Sat Jan 21, 2006 1:37 pm

...singuratatrea i-a bagat pe multi in groapa...asa ca poate incercand sa ne solidarizam cu cel ce vrea sa "se arunce" o sa-l facem sa inteleaga ca mai are o motiv pentru a trai...acela de a se intreba "de ce suntem acolo,langa el?"...noi suntem schelete imbracate in intrebari...ne-am nascut din intrebarea "ce este viata" si vom muri intrebandu-ne :"ce este moartea"...sa incercam sa-i aratam celui ce vrea sa se sinucida ca moartea e o durere deasupara careia nu va mai rasari Soarele...dar viata e luminata continuu...sa-i aratam cerul luminos de deasupra prapastiei si sa-i reamintim ca odata putea sa zboare...si aratandu-i apoi abisul sa-i reamintim ca acesta nu e o mare in care poate sa inoate,ci e doar pamantul care flamand il va inghiti pt totdeauna...

a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MindLord on Sat Jan 21, 2006 1:52 pm

eu nu am inteles o chestie in topicul asta...
cine a zis ca trebuie sa il salvam??? :D
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Sat Jan 21, 2006 4:06 pm

[ot] pai fiecare a zis ce simte :) .. nimeni nu a zis ca trebuie sa il salvam :) [/ot]

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby T_X on Sat Jan 21, 2006 10:22 pm

unii dintre voi s-au uitat prea mult la filme....cu de aia care erau pe bloc si veneau pompierii cu salteaua sa se arunce...

realitatea e cu totul altfel...
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby emma on Thu Feb 02, 2006 2:56 am

...nu are nici-o legatura cu filmul..moartea este cel mai real eveniment din cate exista,este mai reala chiar decat viata...

...oamenii mor zilnic,dar noi nu mai vedem...am pierdut sensul existentei,fiindca am inceput sa ne batem joc de moarte de rolul ei...o moarte, prin natuira ei,defineste o viata implinita sau una esuata...iar sinuciderea este in mod clar semnul unui esec...si o viata irosita...
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MindLord on Thu Feb 02, 2006 10:45 am

emma wrote:moartea este cel mai real eveniment din cate exista,este mai reala chiar decat viata...

are u sure??? :-? mie mi se pare ca sunt destul de in viata acuma .. :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby GAnd_ul on Mon Feb 06, 2006 12:43 am

il aburesc.....ca n-are rost sa se arunce.... :)... le face probleme celor dragi, ce fac ei fara el...
daca nu are pe nimeni...il sfatuiesc sa caute alta metoda ...mai putin dureroasa :):):0
GAnd_ul

Invatacel
Invatacel

Postby a_soul_4_u on Mon Feb 06, 2006 9:21 pm

sari ... date'mata ... na-i tupeu , n-ai tupeu fac galerie :))) si apoi se adevereste bancul cu SF petru ....

Pt detalii ask snappy
I walk alone...on the bulevard of broken dreams, my shadow is the only one who walks besides me ...just A_Soul in a crazy world!!
Mori azi pentru a renaste maine, Plangi acum k sa zambesti mai tarziu, Ofteaza din trecut si inspira viitorul.....
a_soul_4_u

membru inactiv
membru inactiv

PreviousNext

Return to Filosofie si Psihologie