If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce faci daca afli ca iubita/iubitul te inseala?

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby andreeam on Mon Mar 20, 2006 10:12 pm

da dar este imposibil sa ai toate calitatile din lume...nu e neaparat vina celui/celei care o/il pierde...

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby skumpika on Tue Mar 21, 2006 12:14 pm

Intrebarea este pusa "daca ati afla". Mai exista un aspect "daca v-ar spune". Ati apecia faptul ca vine la voi si va spune "vreau sa ne despartim pentru ca am intalnit pe cineva si m-am indragostit"? Ar conta pentru voi sinceritatea?

Eu ii cam dau dreptate lui MoshCraciun, s-ar da o batalie intre inima si minte si in functie de ce a mai ramas din sentimentele mele pentru el va invinge una din cele doua. Asta la prima "abatere", la a doua nu mai stau sa gandesc cu inima.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby MoshCraciun on Tue Mar 21, 2006 9:20 pm

jADI wrote:Parerea mea...este ca, daca v-a inselat, este vina numai a voastra, pentru ca a vazut in celalat/a ceva ce nu a vazut la voi, sau ceva ce nu a suportat la voi. Vb unui prieten de-al meu: "Daca n-ai stiut s-o tii, fraiere!"

heheheee.....lasa-ma sa ghicesc....prietenul acesta al tau nu a avut niciodata o prietena mai mult de 2 ani.......Cel care inseala face asta din alte motive decat cele enumerate de tine mai sus!.......este o vorba care zice........"femeile inseala doar barbatii pe care-i iubesc.......pe ceilalti ii parasesc pur si simplu".......:al-nabii:

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby MindLord on Tue Mar 21, 2006 10:49 pm

@ mosh... ( nu gerila ci emilutz) - uite ca pana acuma nu am fost inselat... dar mi s-a intamplat o data sa las o fata pt ca a inceput sa vb cu un tip si asta nu mi-a convenit... si chiar daca ea a fost de vina pt ca nu i-a zis un NU hotarat din prima, tot imi venea sa ii dau o bataie zdravana si tipului ala... in fete nu dau din principiu, ca pot sa le ranesc mult mai rau cu vorbele si asta o stiu de mult. deci daca vreau sa ranesc nu e nevoie sa recurg la violenta. dar nu mi se intampla sa vreau, decat in cazuri cu adevarat exceptionale, cand fetele chiar merita sa li se spuna cateva sa isi dea seama de comportamentul lor. cu baietii insa cred ca pot sa aplic si alte tactici daca tot s-au considerat destul de barbati ca sa fure femeia altuia... asa ca sa suporte consecintele. e chestie si de ego pana la urma recunosc... doar stim cu totii ce orgoliu au barbatii uneori :P
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby adler on Fri Mar 24, 2006 12:53 pm

@mind ashea...fii brutal.

@j ADI eu cred ca nu intotdeauna este vina baiatului ca a fost inselat(zic baiat pt ca gandesc din puctul meu de vedere) Sunt fete care sunt cu cineva doar ca sa profite, iar pers respectiva se lasa prostita..iar apoi cand e parasit... sufera ca blegul.

adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby p3g@s on Sun Mar 26, 2006 12:49 pm

pai ce sa fac....candva am fost inselat..si am reactionat pot sppune cam jalnic..dar am avut grija sa repar :box: ....am incheiat relatia cu acea domnisora...si cu domnul respectiv...si am asteptat sa vad rezultatele...au fost pot spune satisfacatoare...cred ca acuma ash face cam acelasi lucru...time heals all wounds..and all that stuf...cu timpu pot spune ca am obtinut asha zisa razbunare care o vroiam poate mai mult la inceput...
Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Catalin on Tue Mar 28, 2006 10:00 am

Asta cu inselatul se intampla din ce in ce mai des, nu am fost inselat pana acuma si cred ca sunt un soi de norocos, insa eu candva am inselat in cunostinta de cauza si mi-a parut rau dupa aceea ca asa este normal.....faci rau si dupa aia: "ce-am facut?".

Urasc inselatul cel mai mult, cred ca impreuna cu minciuna si fitzele formeaza un cerc de tot r.......... :sht-up:
Catalin

membru special
membru special

Postby Ice on Tue Apr 04, 2006 1:20 pm

Am citit si eu "parerile" de pana acum....
@ SHTEF : Sper sa nu fie vorba de cine cred eu :don't-know:

Dc da ...
In prima faza tre' sa fii stapan pe situatie... sa fii "in control" ... adica ... sa vezi ce are de zis.... Acel "de ce ai facut asta".
Trebuie sa ai taria de caracter sa ascultzi, sa strangi din dintzi si sa mergi mai departe.

Pasul 2: sa vezi daca ce a simtzit este trecator... sau ... ceva cu tendintza de "stabil"... ( In functie de asta vei gasi o modalitate de a RATIONA si de a lua decizia BUNA)

Pasul 3: Decizia ( aici o sa fie cel mai greu... )
PS: Shtii ca si eu am fost in aceeasi oala ... candva ... cu o anume ( C.C. )

Rezolvare scurta ... fara violentza ... pa si pussy

Chiar daca vei gasi o modalitate sa te mintzi ca nu a fost reala treaba ... si ca tot pe tine te "iubeste" ... crede-ma ca te amagesti de unul singur... chestiile astea nu se uita pentru ca dor prea tare ... nu vei putea niciodata sa iertzi pe deplin persoana respectiva ... pentru ca in fond suntem oameni ( NU SUNTEM PERFECTZI )( si exemplul cel mai bun eu + vecina de la 3 - shtii ca a fost o prostie si ceva trecator... dar... L nu a reusit sa ma ierte niciodata cu toate ca devenisem exact ceea ce isi dorea ea)

Ai crezut ca e perfecta ... ca e tot ce iti doresti tu ... dar... din pacate a demonstrat ca e OM ...
Dc gasesti taria necesara sa zici OK merg mai departe cu ea... asigura-te macar ca nu "garantezi" doar pentru tine ( asa am facut eu, si pana la urma, am luat-o in mana) NU REPETA GRESEALA....

GANDESTE LIBER...
Ice

membru special
membru special

Postby s3v3r on Tue Apr 04, 2006 10:19 pm

gandeste liber ;) ca bine zice ice.... eu am facut greseala de a ierta pe cine m-a inselat si acum am ajuns intr-o situatie de tot K*T-ul ca imediat dupa ce ne-am impacat... am cunoscut o tipa super.... si acum is fff incurcat.... deci nu te uita inapoi indiferent ce a fost...:) ce e al tau e pus deoparte ... depinde de tine sa gasesti sau nu:)
Are you sure?? :-s
s3v3r

Descurcaret
Descurcaret

Location: locatia ZERO va transmit in direct ... br/ct :))=))

Postby ashes on Sun Apr 30, 2006 4:29 pm

n-are rost sa se mai continue o relatie dupa ce unul dintre ei a calcat stramb.. pentru ca dispare increderea, si aici zic din ce am trait eu.. si daca dispare increderea se duce tot, si comunicare, si respect, apare si gelozia, posesivitatea, si se termina urat relatia. mai bine se incheie de cand se calca stramb si gata. fara reprosuri inutile si fara sperante aiurea ca poate-poate o mai merge.
am mai zis intr-un topic, daca se rupe ceva intr-o relatie nu mai sunt sanse sa se consolideze sau sa mearga a doua oara. (in majoritatea cazurilor)
ashes

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?