If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce faci daca afli ca iubita/iubitul te inseala?

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby amanda on Wed Mar 08, 2006 11:22 am

Nu am fost in situatia asta niciodata dar daca s-ar intampla din momentul in care aflu, dupa ce discutam bineinteles dar calm, nu il mai cunosc, nu ma mai cunoaste. Ar fi greu sa ramanem prieteni dar nu imposibil. Daca ar mertia, poate ca da.

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby Mario on Thu Mar 09, 2006 12:20 am

Am vazut ca toti stati calmi, nu le mai vorbiti si alte variante.

Va zic sincer ca nu stiu cum as reactiona degeaba dau cu presupusul, de fapt nici nu vreau sa ma gandesc. :sht-up:
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby NYCGIL on Thu Mar 09, 2006 1:21 am

Am vazut ca pentru toti ar insemna ca relatia se termina....
Nu ati fost niciodata in situatia sa iertati infidelitatea si sa continuati relatia? Sau nu credeti ca e posibil?

Keep your heart open to dreams. For as long as there's a dream, there is hope, and as long as there is hope, there's joy in living.
NYCGIL

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Thu Mar 09, 2006 8:50 am

Eu unul nu pot sa continui o relatie dupa ce ma inselat, de fiecare data cand ar fii in bratele mele m-as gandi si ca a fost in bratele altuia.

Si ceva se rupe, nimic numai este la fel.....iar sincer raman la parerea mea: daca a inselat o singura data o va face si a doua oara.....bine nu neaparat dar in 50% din cazuri asa se intampla.
Catalin

membru special
membru special

Postby Snappy on Thu Mar 09, 2006 11:03 am

NYCGIL wrote:Am vazut ca pentru toti ar insemna ca relatia se termina....
Nu ati fost niciodata in situatia sa iertati infidelitatea si sa continuati relatia? Sau nu credeti ca e posibil?

depinde de "gravitatea" inselatului... poate fi o iesire in oras, un sarut, sau mai mult...

unele se pot ierta cat de cat (dar nu se pot uita) si relatia poate continua, dar daca de exemplu afli ca are ceva vreme de cand mai umbla cu cineva nu cred ca iti mai arde sa continui relatia cu cineva care te-a mintit cu zambetul pe buze... :s172:

cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby Nina on Fri Mar 10, 2006 11:10 am

@ stefan_sia : Violenta nu e niciodata o solutie, mai ales ca atunci cand e vorba de lucruri delicate, un cuvant raneste mai mult decat orice brutalitate fizica. Nici nu trebuie sa spui ceva urat, multe cuvinte pot rani, de ce sa folosesti bataia?
Nu ai face decat sa o faci sa creada ca a fost indreptatita, fa-o sa regrete ca te-a pierdut!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby stefan_sia on Fri Mar 10, 2006 11:16 am

dupa parerea mea, orice actiune care intra in cateogria INSELAT este de neiertat. daca nu ma mai vrea, sa imi spuna si ne despartim fara certuri si dureri sufletesti.
My life is all I have
stefan_sia

Descurcaret
Descurcaret

Postby adler on Fri Mar 10, 2006 8:52 pm

daca a facut pasul asta..si m-a inselat inseamna ca intre noi nu mai poate fi nimic, asta nu inseamna ca ma voi purta ca un magar. Suntem oameni si stim sa fim civilizati; eu voi pastra o relatie de amicitie..asa cum fac cu toata lumea, pentru nu imi place ideea de a avea un dusman sau o persoana pe care o urasc. (cu toate asta...am o pers pe care nu o suport..si de care as vrea sa scap)
adler

D-L Guru
D-L Guru

Postby Cherry on Mon Mar 13, 2006 2:02 am

Mi-a placut foarte mult un citat din romanul 'Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi' ...era ceva de genul : Femeile inseala doar barbatii pe care ii iubesc. Pe ceilalti ii parasesc pur si simplu Si intr-o masura e adevarata fraza asta... Insa eu nu sunt de acord nici sa insel si nici sa fiu inselata...
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby Catalin on Tue Mar 14, 2006 11:47 pm

Ce ai zis tu suna a mare adevar dar as transpune eu fraza aia in o mie de feluri, da nu o sa o fac ca risc sa imi iau bataie si zice lumea ca am ceva cu femeile dupa aia. :s195:

Pai daca inseli treci in cealalata parte a baricadei, fata ma asteapta acasa si eu umblu aiurea cu alta prin oras........dar totusi seara la cine vin? :s195:

Este un fraza celebra: Femeia care te asteapta acasa este cea mai fidela dintre toate femeile versate. :s195:
Catalin

membru special
membru special

PreviousNext

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?