If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce faci daca afli ca iubita/iubitul te inseala?

Aproape toti suntem gelosi, dar nu toti o recunoastem. Haideti sa vorbim putin despre gelozie caci, sincer vorbind, nu e un condiment asa de bun in relatii (daca este "pus" in exces).

Postby Catalin on Sat Mar 04, 2006 2:56 pm

[ot] Stefan sia incearca sa nu mai scrii 2 mesaje consecutive...ai sus butonasul modifica si poti face din 2 mesaje unul singur :) .[/ot]

Cu violenta nu sunt de acord indiferent de situatie. >:p

Dar daca ma inseala si eu reactionez foarte calm nu inseamna ca nu am iubit-o .....este absurd......poate prefer sa nu imi bat capul degeaba si sa ma gandesc de ce a facut-o, cu cine, cand....aceste amanunte care chiar nu conteaza in acel moment.

Imi vad de viata si cine stie, maine poate cineva imi va darui totul neconditionat, la urma urmei nu este sfarsitul lumii.

Nu am fost inselat niciodata si nici nu sunt curios cum este.

Catalin

membru special
membru special

Postby ashes on Sat Mar 04, 2006 4:38 pm

nimic. pur si simplu il las sa-si vada de drumul lui. ce rost mai are sa mai ma apuc sa-i reprosez, etc? nici unul, asa ca mai bine imi pastrez demnitatea, si chiar daca doare, trec mai departe.
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby MindLord on Sat Mar 04, 2006 4:44 pm

desi nu mi s-a intamplat inca, nu as reactiona cu violenta... nu se apeleaza la violenta in asemenea situatii.. de fapt cam in nici una nu ar trebui. Poate ca tipului insa i-as da o bataie buna impreuna cu niste prieteni din aia mai facuti un pic... aviz amatorilor :P
Nu cred ca as continua o relatie cu cineva care m-a inselat. Daca m-a inselat inseamna ca nu gasea la mine tot ceea ce cauta, deci e clar ca asta s-ar putea repeta oricand... si as pierde increderea in ea, la mine increderea fiind fundatia pe care construiesc orice relatie serioasa.
M-as desparti de ea cu mult calm probabil, desi as suferi ... si as avea puterea sa ii urez sa fie fericita :P daca a fost prietena mea inseamna ca era totusi o persoana deosebita care merita asta... dar eu o sa fiu cel care o va face fericita, asta e clar

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby dr claw on Sat Mar 04, 2006 7:20 pm

alta viata merge inainte :))
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com

Postby ncg_15 on Sat Mar 04, 2006 8:20 pm

hm..pai ce sa fac :-? probabil pa pa :-h nu am de unde sa stiu,nu mi sa intimplat (sau eu nu stiu :-/) Normal ca daca o sa tin mult la el o sa ma doara ,dar cu timpul trece,deci putem fi amici daca asta nu-l deranjeaza :D
Iar daca iubirea mea nu e prea mare pt el...atunci m-a scutit de povara a da da papucii cuiva (intotdeauna mi-a fost greu sa spun asta ...) :)

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Alinutza_19 on Sat Mar 04, 2006 10:07 pm

ii zic adio.....si ii "multumesc" pt sinceritate...nu suport astfel de pers ...nu as reactiona in nici un fel ci pur si simplu nu as mai vb cu pers respectiva si nici la salut nu i-as raspunde...
Send me an angel
Here I am
Will you send me an angel
Here I am
In the land of the morning star
Alinutza_19

moderator
moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby andreeam on Sun Mar 05, 2006 10:42 pm

n-am face vreo criza pe acolo...i-as zice adio...si gata...viata merge mai departe...

a...si nu cred ca mai vreau sa fim amici....
"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby uby_4u on Tue Mar 07, 2006 5:16 pm

"I guess this is our last goodbye/ And you don't care so I won't cry/ But you'll be sorry when I'm dead/ And all this guilt will be on your head."

mmm.... am trecut prin asta (slava Domnului, o singura data!)...
cand am aflat am fost distrusa, dar nu am plans, nici macar o lacrima nu am varsat, numai k sa nu-i fac lui pe plac... :D
ata ete... totul s-a-ncheiat cu un "adio" mare si "sper sa nu te mai vad niciodata" (asta spuneam in gandul meu :)) )... oricum, a trecut jumatate de an de atunci, si cu toate ca locuim in acelasi oras, nu ne-am mai intalnit... insa stiu k nu pot fugi la nesfarsit... si mi-e teama de ziua in care il voi revedea :frica:
'Cuz green it's a fine colour
uby_4u

Super Moderator
Super Moderator

baiat / fata ?: fata

Postby dr claw on Tue Mar 07, 2006 5:38 pm

[ot] si daca il intalnesti crezi ca se intampla ceva??? sa stii ca in cel mai rau caz s-ar uita urat la tine sau te v-a ignora, dar sunt si cazuri in care chiar daca te-a inselat, realizaeza ca te iubeste si atunci v-a incerca sa vorbeasca cu tine..................oricum nu ai nimic de pierdut [/ot]
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com

Postby Cherry on Wed Mar 08, 2006 11:17 am

:don't-know: Chiar nu stiu...Pana acum nu am fost pusa in situatia asta si nu stiu cum as reactiona... Probabil m-ar durea enorm....si nu as ierta nici in ruptul capului :D
Last edited by Cherry on Mon Mar 20, 2006 11:47 am, edited 1 time in total.
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Gelozia - umbra oricarui om ?