If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce faci cand afli ca prietena ta nu-ti spune adevarul?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby amanda on Mon May 01, 2006 3:32 pm

Esti foarte suparat @3y3 , chiar sa fie toate mincinoase si la fel? Ce te faci daca afli ca era o minciuna dovada de infidelitate pe baza careia ai inselat-o? Si daca nu trebuie sa existe secrete, cum atunci sa nu existe daca nu ai incredere in ea? Sau numai asa, un pic?... Ori ai incredere, ori nu ai!

'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

Postby 3y3 on Mon May 01, 2006 5:46 pm

Din cate vad eu ca ai sris aici u esti f derutata nici u nu stii ce vrei de la viata... si ia gadestete dar fii sincera cu tine de cateori ai mintit baieti ca ii place si ca esti innebunita dupa ei... si daca nu am dreptate inseamna ca esti genu de fata ca sta prin casa, citeste romane de dragoste visand la o iubire perfecta....cam greu de realizat asa ceva u nu crezi???
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Postby p3g@s on Tue May 02, 2006 4:55 pm

@3y3 realista parere ai u despre femei...cam dura..dar realista... :s111:

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby crash_grl on Tue May 02, 2006 5:06 pm

nu aveti dreptate-acum vine si apararea :s123: :s123: -nu toate sunt la fel...eu una nu am de ce sa mint pe nimeni...oricat de dureros ar fi adevarul treb spus....niciodata nu am spus unui baiat k il plac astfel incat sa imi bat joc de el...si nici nu am de ce pt k dak as fi eu in situatia lui,mi-ar conveni?nu cred....si deci nu fac ce mie nu imi place sa mi se faca....f simplu......dak s-a intamplat sa aveti o experienta proasta..sau chiar mai multe...nu treb sa generalizati..intotdeauna exista macar o abatere de la regula...si tocmai ea o face imposibil de generalizat....
dar nici sa nu fim realisti k doar totzi mintim intr-o mik sau mare masura asta depinde numai de noi
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

baiat / fata ?: fata

Postby p3g@s on Tue May 02, 2006 5:26 pm

ai spus ceva foarte adevarat...nu toate sunt la fel :)

Fii pregatit sa gresesti, pregatit sa urasti
Tre sa privesti cu detasare, mental sa fii tare
Fii pregatit sa insulti, pregatit sa minti
Adevarul e subiectiv ca ce scuipat printre dinti...

Iata cum se scrie istoria - Voltaire
p3g@s

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: -
baiat / fata ?: baiat

Postby 3y3 on Wed May 03, 2006 9:09 am

crash_grl pai fetele ca tine se numesc excepti....ca doar de aia sau inventat exceptiile si cum stim cu toti exceptiile sunt cam putine la numar si baiatu ala care are o relatie cu tine ar trebuii sa fie mandru ca te are alaturi de el ;)...asta in caz de nu ai mintit in ceea ce ai scris aici :P
Ma bucur ca e o domnisoara care prezinta stirile pt ca de fiecare data vestile proaste le aduc femeile...
3y3

Descurcaret
Descurcaret

Previous

Return to Ce e-n mintea baietilor ?