If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce faci cand afli ca prietena ta nu-ti spune adevarul?

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby MoshCraciun on Sat Dec 31, 2005 2:10 pm

mda.......
unul din lucrurile care ma deranjeaza enorm la cineva......si care-mi taie tot cheful.....sunt....minciuna..... si a nu sti sa te comportzi...

in legatura cu problema lu tweety20......trebuie vorbit...si vazut..care au fost motivele pentru care a facut asta.....mi s-a intamplat si mie sa omit sa-i spun iubitei ca am fost plecat....din simplu fapt ca...stiam ca nu va putea merge cu mine...si nu am vrut sa se simta marginalizata......sau sa existe genul acela de intrebari "amuzant serioase": "..te-ai distrat aseara......s-a dat vreo tipa la tine..".....si prostioare ca acestea....

faza lu catalin......intra in categoria persoanelor care nu stiu sa se comporte.......iar asta...... am s-o suport............ niciodata!!!

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Catalin on Wed Jan 04, 2006 10:44 am

Mario wrote:Varu in legatura cu povestea ta, chiar cu riscul de a te supara pe mine iar, raman la parerea ca fata nu este de tine, va respect relatia de 3 ani dar scuzele mele, ma abtin de la orice comentariu, nu este prima faza de genul asta care ti-o face. :sht-up:

[ot] Iti aduci aminte ca la inceput nimeni nu o suporta pe prietena ta...si erai foarte revoltat....mai tii minte ce ziceai atunci?
Acelasi lucru ti-l zic si eu tie azi. ;) .......[/ot]

Moshule, ea stie sa se comporte, parintii ei mai intervin si este cu totul altceva...o influenteaza stiind ca este cu mine...dar problema asta se va rezolva foarte curand...vreau sa vad si eu cand o sa se roage de ea ai ei:" Da pe acasa nu mai vii?"

Nu au inteles nici acuma dupa 3 ani de zile ca relatia noastra este serioasa si ca avem ganduri de viitor.
Catalin

membru special
membru special

Postby MoshCraciun on Wed Jan 04, 2006 4:24 pm

[ot]@catalin......macar un sms,telefon,mess....se putea da....indiferent de "influentze".....
tolerantza.......nu este un mod de a rezolva probleme.....[/ot]

MoshCraciun

D-al forumului
D-al forumului

Postby Nina on Wed Jan 04, 2006 4:47 pm

cred ca nu a mai raspuns decat o fata la topicul asta, asa ca imi spun si eu parerea.
Sunt de parere ca nu exista o scuza pentru o minciuna de genul asta.Atata timp cat e vorba de doi oameni sanatosi la cap , nu vad de ce trebuie sa minti, spui frumos ca astazi vrei sa iesi cu altcineva si cu asta basta. iar daca decizia de a iesi in oras a fost luata dupa ce anuntase deja ca se duce direct la somnic, sa spuna adevarul a doua zi.
altfel, nu prea gasesc scuza! oricum, greseala recunoscuta e pe jumatate iertata!
Image
Image
Daca vantul mi-ar duce gandul si fiinta pe aripile sale, deasupra oamenilor...Cum as sti unde pot ramane sa te astept?
Nina

Super Moderator
Super Moderator

Postby Catalin on Wed Jan 04, 2006 9:45 pm

MoshCraciun wrote:[ot]@catalin......macar un sms,telefon,mess....se putea da....indiferent de "influentze".....
tolerantza.......nu este un mod de a rezolva probleme.....[/ot]

[ot] Moshule, asa am zis si eu dar cica cand a fost sechestrata a fost sechestrata cu tot cu telefon =)) rad si acuma imi aduc aminte ce penal putea abera.
Azi insa, am aflat ca mi-a zis adevarul, deci faza aia chiar a fost pe bune desi pare greu de crezut...oricum si eu raman la parerea ca putea da un telefon, sms si chestii de genul asta mai ales ca nu era singura in mijlocul campului deci putea sa imprumute un telefon............mdaaaaaa oricum nu mai conteaza acuma, am facut un pact si eu unul ma tin de el...daca ma iubeste asa mult precum zice si nu este atat de fraiera inca sa arunce 3 ani de relatie pe fereastra, sa-mi demonstreze asa cum si eu am facut-o.[/ot]

Catalin

membru special
membru special

Postby Mario on Thu Jan 05, 2006 12:07 am

Daca nu-ti spune adevarul, deja parca ceva se rupe in relatie, se poate sa taci din gura si sa nu-i zici nimica ca sa nu mai alimentezi o cearta.
Tii in tine dar, parca ceva se pierde pe drum, apare indoiala, si asta omoara o relatie. :(
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby Micha on Thu Jan 05, 2006 7:21 pm

ma deranjeaza minciuna...dak ma minte si aflu totusi accept si explicatii dar macar sa fie unele plauzibile...sincer Catalin eu nu prea cred povestea aia cu prietena ta sechestrata kiar dak tu zici ca a fost adevarat de fapt... E atat de greu sa minti persoana pe care o iubesti....nush cum o fi la altii dar stiu ca eu m-as simti oribil sa stiu ca-l mint pe cel la care tin, asa-s eu mai proasta si nu ma lasa constiinta...asa ca poate e mai bine sa zici adevarul...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby skumpika on Fri Jan 06, 2006 8:35 pm

Constiinta asta!!! Uneori mi se pare ca doar unii o au. Si mie mi-ar fi imposibil sa mint persoana pe care o iubesc. Nu stiu cum as mai putea-o privi in ochi stiind ca l-am mintit. Eu i-am ascuns o data ceva, destul de marunt, si ma chinuia constiinta pana nu m-am lasat si i-am spus. Daca l-as minti m-as chinui si mai tare.
Orice drum parcurs pana la capat duce exact nicaieri. Escaladeaza muntele doar atat cat sa te convingi ca e munte. Din varful muntelui nu poti sa vezi ca e munte.
Frank Herbert ~ "Dune"
skumpika

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby dr claw on Thu Jan 12, 2006 3:28 pm

eu am patito chiar de revelion. ea mi-a spusa ca cica ar face revelionul cu familia si nu poate sa ma insoteasca (eu petrecandu-mi revelionul cu mai multi prieteni) si o vad pe aceata chiar la cumpana ditre ani in parc cu fostul ei prieten unul in bratele celuilalt. voi ce ziceti merita macar sa o mai bag in seama?
i can see you Image
dr claw

Chat-uitor
Chat-uitor

hi5 profile: claw89.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby Micha on Thu Jan 12, 2006 4:00 pm

nope...dump her
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil