If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce doresc femeile de la un barbat?

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Postby Cherry on Wed Sep 20, 2006 12:40 pm

Cherry wrote:Ce imi doresc eu de la un barbat??? Destul de multe :)) Adik sunt destul de pretentioasa in alegerea unuia. :D
:arrow: In primul rand barbatu trebuie sa fie ingrijit si ordonat :D
:arrow: Trebuie sa fie cat de cat traznit...asa k mine :)) desi eu sunt mai mult ciudata :D
:arrow: Cand eram mai mica imi dorem sa fie ori fotbalist, ori marinar. Nuj de ce dar ii admir tare mult pe fotbalisti. Ii vad k pe nijte eroi. Mai ales Gianluigi Buffon :heart: , pt mine e un adevarat erou. De aceea trebuie sa ii placa fotbalul :D.
:arrow: Trebuie sa fie destul de calm, k nu suport persoanele care se enerveaza, sau mai ales triste :D
:arrow: Oare mai trebuie ceva? :don't-know: Deocamdata ajunge :D

La astea mai adaug ca:
:arrow: Trebuie sa se intretina singur, nu imi plac persoanele dependente :D
:arrow: Trebuie sa fie BUN la .... :D

Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Postby T_X on Wed Sep 20, 2006 1:32 pm

cred ca e putin ambiguu subiectul...si le-am cam incurcat...
una e ce-si doreste...alta e ce alege..astea doua rar coincid...
poate ca alege bani..dar isi doreste altceva...
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby Kelso on Mon Oct 02, 2006 10:02 am

Ce doresc femeile de la un barbat? Pai cred ca dragoste,toate femeile isi doresc sa fie iubite,apreciate,intelese,respectate.

Sunt femei care isi doresc o familie,femei care vor sa se dedice barbatului si copiilor iar aceste femei au nevoie de caldura,protectie din partea barbatului.Pentru multe dintre ele partenerul reprezinta totul si totul se invarte in jurul familiei.

Sunt femei care isi doresc bani,o pozitie sociala buna,un viitor asigurat.Eu le respect pt k ma gandesc ca stiu foarte bine ce vor de la viata si nu se lasa pana nu isi ating scopul.Sunt femei care au suferit foarte mult din dragoste si prefera sa se axeze mai mult pe partea financiara si pe contruirea unui viitor stralucitor si femei care nu au iubit si li se pare firesc sa aiba o relatie cu un barbat plin de bani care sa le ofere tot ce isi doresc.

Mhmm..femeile care vor sex..acestea cred ca sunt femei care vor sa-si traiasca viata din plin si gusta din plin momentul.Majoritatea femeilor odata,candva,macar o data au fost ranite si dupa un anumit esec isi schimba atitudinea fata de barbati...

In general cred ca daca o femeie simte din partea barbatului afectiune,intelegere,respect,dragoste este fericita....

Iubirea e intelepciunea nebunului si nebunia inteleptului.
Kelso

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby skip on Mon Oct 02, 2006 3:20 pm

[ot] prostii . femeile doresc de la un barbat ... ce nu gasesc la ele [/ot]
Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Voodoo on Mon Oct 02, 2006 11:14 pm

@Sir'Julius.. am avut o perioada cand infantil fiind (14-15-16 ani) credeam acelasi lucru.. dar uite ca am inaintat in varsta si mi'am schimbat parerea..

Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby changer on Tue Oct 03, 2006 11:16 am

fetele au scris aici un ideal de barbat ceva gen barbatul Perfect din punctu lor de vedere, un mic Fat Frumos dar in viata de zi cu zi cand gasiti un baiat cu absolut toate calitatile pe care le doriti sa le aiva sa ma anuntati si pe mine :s099: ,stiu ca nu se poate gasi chiar unu perfect dar o fata care stie ce vrea zic ca si-ar dori urmatoarele:
dragoste si iubire:la capitolul asta nici nu se discuta(daca astea nu nu sunt nimic nu e)
afectiune(dupa cum stiti femeile is mai sensibile si credeti-ma cand le oferiti un sprijin macar cu cateva cuvinte care sa o incurajeze ea va fi de 2 ori mai puternica ca inainte doar din cauza a unor cuvinte dar ele au fost rostite de catre persoana iubita si asta inseamna enorm,
sinceritate care ar trebui sa conteze foarte mult .....ai gresit te iarta da sa nu mai faci aceeasi prostie a 2 a oara ;)(depinde cat de grava e greseala :D si cam ce ar fi dipusa ea sa ierte),
comunicare fara asta nu se poate intretine o relatie deloc serioasa,
incredere pentru ca daca iubeste cu adevarat ea sigur are incredere in tine dar tu ai in ea?,stiu ca sunt unii baieti care suna din 5 in 5 ore iubita si o intreaba und, ce face cu cine este este(asta ar fi un exemplu)hai sa iti faca si tie iubita asa...nu ti-ai lua lumea in cap si face urat ?eu cred ca da so sa intelgeti ca daca vroia pe altcineva putea sa fie cu altcineva insa el a fost norocosul ;)
ingrijire;ele doresc sa fie protejate
intelegere ca doar nu stai cu un baiat si te certi zilnic cu el :))
atentie sa fie atenti cand ele vorbesc cu ei nu sa fie cu ochii inspre ea si el se gandeste la....ex: ce frumos a fost aseara la biliard sau ceva de genu :D iar cand il intreaba daca este de acord el saracu de abia atunci revine in locul unde era si trupul si ori da un raspuns la nimereala, ori o roaga sa mai zica o data pentru ca nu a fost atent din cauza a nu stiu caruia motiv
sex si asta este si adevarat pentru ca la o anumita varsta iti impui niste prioritati intr-o relatie si daca nu este bun la asa ceva deja incepe sa scartie si apar probleme sau frustrari din cauza celor intamplate in pat(crek intelegti ce vreau sa zic)
[ot]insa aici am o mare curiozitate; scuzati-ma daca nu o adresez unde trebuie dar chiar as fi curios :D.Sa zicem ca intalniti un baiat :-? pana in 19 ani si el este inca virgin iar voi il iubiti,ce faceti? lasati balta totul deoarece nu stie nimic sau incercati sa il invatati?adica din punctu meu de vedere daca il iubesti cu adevarat esti dispusa sa il inveti si intr-un fel chiar ar trebui sa ti se para frumos deoarece il poti invata sa fie exact cum vrei tu.Intr-un cuvant baiatul viselor in pat :s114: [/ot]
nebuniesa fim seriosi carei fete nu i-ar place sa fie amuzata de tampeniile pe care ai fi dispus sa le faci sau deja le faci?sa sti sa o faci sa zambeasca,sa nu existe monotomie in sensul sa nu intervina rutina aici sa-r include si inventivitatea
sa arate bineinsa aici ar fi mai multe de discutat
inteligentorice fata isi doreste un baiat de la care sa aiba ce invata despre viata in general de la el
respect ca doar nu o sa o bati si dupa ii zici ca o iubesti :))(desi vad ca se mai practica prin tara pe la noi)
sa fie deschis pentru ca fetele se simt excluse din viata baitului de langa ele cand el nu zice nimic dar nimic din care totusi il face sa se simta rau>trebuie ca baietii sa stie cand sa fie dschisi si cat de deschisi ;)
calmeu zic ca ar fi o foarte buna idee ca baiatul sa fie calm si temperamental nu sa se enerveze imediat, deoarece calmul ajuta mult oricand in viata :D
sa stie sa gateascaasta pot sa zic ca deja ar fi o pretentie a fetelor dar nu strica niste in demanare in ale mancarii :P
cam astea ar fi sincer care ar putea sa le gaseasca o fata la aproape orice baiat.Iar celelalte dorinte sunt un fel de vite ale radacinilor principale din care cresc ;)
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby MindLord on Tue Oct 03, 2006 11:45 am

[ot] @ Changer : bai al dracului ce perfect sunt !!! :s195: :lol: :lol: :lol: [/ot]
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby changer on Mon Oct 09, 2006 7:37 pm

[ot]@Mindlord e bun inseamna ca esti dorit :D de toate fetele :))[/ot]
Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby MindLord on Mon Aug 13, 2007 3:45 pm

[ot] mai ales de lezbiene schimbatorule :)) [/ot]
The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

Postby lucky on Mon Aug 13, 2007 8:29 pm

Ce doresc femeile de la un barbat?
Simplu,daca e ca monica columbeanu $.Ori vrea iubire,ori rochie de mireasa si etc... ( si uite asa au ajuns barbati pe cale de disparitie)
Urban Hell Team

virtuallife[at]iad[dot]ro /Forum/
lucky

Invatacel
Invatacel

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea fetelor ?