If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce doresc femeile de la un barbat?

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Postby skip on Tue Sep 12, 2006 2:11 pm

[ot] ouuuuu ce ai scris tu acolo allesssia cam greu sa gasesti toate astea de la un singur barbat [/ot]

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Micha on Wed Sep 13, 2006 12:53 pm

MindLord wrote:
allesssia wrote:13)superioritate(?)

hmmm.. Damn si e chiar la nr 13 :D ... pana la urma e sau nu semnul intrebarii ? :P

uneori ne place si noua sa fim dominate nu numai sa ne jucam cu bietii tipi...
Nu uita sa zambeshti un pic shi azi... :D

Image
Micha

little devil
little devil

hi5 profile: http://sweet-illusion.hi5.com
baiat / fata ?: fata

Postby Voodoo on Thu Sep 14, 2006 7:33 pm

mi'e frica sa nu ma bag aiurea'n seama/treaba, adr cred ca unul din principalele lucruri pe care o femeie le vrea de la un barbat e ... afectiunea :)

Image
Image
Voodoo

Pasional
Pasional

hi5 profile: http://voodoomc.hi5.com
baiat / fata ?: baiat

Postby allesssia on Thu Sep 14, 2006 7:40 pm

skip...desigur e greu sa gasesti toate acele lucruri la un barbat....dar macar incercam sa gasim cat mai multe..iar ce nu gasim-ne mintim ca le-am gasit tot la el....pana la urma si defectele sunt uneori adorabile ..depinde cum privesti lucrurile
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby skip on Mon Sep 18, 2006 1:12 am

allesssia... ce ai spune daca te-ai indragosti de cineva care sa zicem ca indeplineste doar 3 din cerinte ... ce ai face atunci cand realizezi ca este departe de ceea ce ti-ai propus ?

Image
Image
poi... va urez sarbatori fericite , un an nou mai bun ... multe realizari si multe bucurii
skip

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

Postby Sir`Julius on Mon Sep 18, 2006 1:25 am

Doamne ncg_15 ai omis ceva ...ca voi femeile "In general" vreti de la un barbat 1 lucru foarte esential BANII ... asta e viata ... abea dupa aceea cereti dragoste ..pasiune si alte complicatii ... si credema ..ca in proportie de 70% asa sunt femeile ...cel putin asa le`am intalnit eu .. :s099:
Sir`Julius

Bebelush
Bebelush

Postby T_X on Mon Sep 18, 2006 7:32 pm

[ot]@Sir`Julius - mai spune-o odata...[/ot]

---[ ashes = "cand citezi ultimul mesaj in totalitate incearca sa eviti citarea sa punand @ insotit de numele autorului. exemplu: @ashes, evitand astfel scrierea in intregime a mesajului sau si offtopicul se foloseste cu tag-ul special ;) - a se vedea regulamentul pentru mai multe detalii" ]---
"You think that I won't make it on my own. But now I'm stronger than yesterday, now without you in my way."
T_X

Descurcaret
Descurcaret

Postby allesssia on Mon Sep 18, 2006 10:29 pm

skip...deja sunt indragostita de cineva care indeplineste..mai mult de 3 cerinte..insa nu pe toate.....dar noi vorbeam despre ce isi doreste o femeie de la un barbat...nu ce are de fapt .....asta e viata...nu-ti da tot...insa daca stii sa fii mai smechera decat ea,pe parcurs poti avea totul;)...nu ma gandesc sa-mi schimb iubitul..asta ar insemna sa nu mai fie el...insa stiu ca are ceva mai mult potential...sper ca te multumeste raspunsul;)
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby Mario on Wed Sep 20, 2006 1:05 am

Pai depinde ce fel de femei intalnesti, unele vor bani, altele vor sex, altele vor un tata pentru copilul lor, altele vor dragoste, intelegere si mai sunt 100 de posibilitati.
Oricum consider ca doar 35% dintre femei doresc dragoste cu adevarat.
Mario

Descurcaret
Descurcaret

Postby amanda on Wed Sep 20, 2006 11:48 am

Cam mult 35% Mario, am impresia ca vreo 4% vor dragoste si atat, daca nu cumva e prea mare procentul. In principal ar fi comfortul financiar daca vorbim de majoritate, dupa care vine pozitia sociala(dupa 35 de ani e cam ciudat sa vezi o femeie nemaritata la noi).

Sir Julius, dar daca vrea banii lui, partea cu dragostea e cam exclusa din ecuatie! Pentru asta cauta un altul, care sa fie frumos si sarac.
'Calatorule, nu exista drumuri, drumurile se fac mergand.' Henry Kissinger
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea fetelor ?