If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce doresc femeile de la un barbat?

Pentru unii este o curiozitate mare... pentru altii raspunsul chiar nu conteaza...

Postby MindLord on Thu Jan 19, 2006 6:06 pm

deci o centrala inteligenta ar fii perfecta... si calda si cu restul calitatilor :P

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams...
Don't play with fire, play with MindLord!
MindLord

D-L Guru
D-L Guru

baiat / fata ?: baiat

Postby Snappy on Fri Jan 20, 2006 9:48 pm

@ncg_15 - cam "micuta" lista ta...

eu zic ca nu stai sa analizezi in momentul in care vezi un tip fain daca are toate acele calitati :)

si eu vreau multe, dar nu le caut pe toate odata... si calitatile astea cautate sunt pe "nivele de prioritate"... intai unele, apoi altele si tot asa... daca cele din varful piramidei se regasesc in partener, lipsa unor caramizi poate fi "trecuta cu vederea" cu conditia sa nu fie prea multe si prea "apropiate"

[ot]ati inteles voi ideea sper...[/ot]
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

hi5 profile: -

Postby ncg_15 on Fri Jan 20, 2006 11:15 pm

Mda ...am inteles ce ai vrut sa spui . :) Daca lipsesc multe caramizi se risipeste zidul :D ..si tocmai de asta o sa analizez mai mult cind vad un tip fain ,pt ca ceea ce vad sa nu fie doar o aparenta ,o masca,si dupa aia sa ma dezamagesc ...
in rest ... fiecare cu parerea lui :P

memento mori...
ncg_15

Descurcaret
Descurcaret

Postby Catalin on Fri Jan 20, 2006 11:26 pm

Femeia vrea sa fie iubita si inteleasa ce atata vrajeala.

Conteaza enorm pentru ele sa le intelegi din toate punctele de vedere si sa le iubesti...simt protectie si le da senzatia de caldura.

Altceva fetelor de ce mai aveti nevoie? :D
Catalin

membru special
membru special

Postby copilasu_l on Sat Jan 21, 2006 12:03 am

Ce-si doresc femeile?! :)) Asta e tare, oricat le-ai oferi tot nu este indeajuns. In special vor sa fie iubite, sa se simta(sa fie) protejate, sa aibe siguranta(materiala) a zilei de maine, poimaine si a lunii intregi, sa fie ascultate, sa fie intelese(pe cat posibil)........restul sunt mofturi\fite :P

95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby twinkle on Sun Jan 22, 2006 12:07 am

si eu am in minte o lista luuunga de chestii pe care le doresc de la un baiat. dar se poate intampla sa intalnesc un tip care sa aiba calitatile pe care mi le doresc si sa ma lase rece.
sau apare un baiat, se produce acel click si....la naiba cu lista, ca nu mai sunt in stare sa o citesc :P sau ramane ceva de genul: "des yeux qui font baisser les miens, un rire qui se perd sur sa bouche..", ca sa citez dintr-o melodie care imi place.
ca sa raspund la intrebare: no idea :-?
twinkle

Bebelush
Bebelush

Postby emma on Sun Jan 22, 2006 12:40 am

...isi doreste sa fie el si sa nu-i fie teama sa fie el...sa stie sa o priveasca,si cum sa o priveasca,sa nu o minta,sa nu-i spuna vorbe dulci in care nu crede....sa fie intelegator,tandru,amuzant...si tot asa...lista e lunga;)
a darui inseamna a construi un pod peste abisul singuratatii tale
emma

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby Snappy on Sun Jan 22, 2006 10:52 am

Snappy wrote:eu zic ca nu stai sa analizezi in momentul in care vezi un tip fain daca are toate acele calitati

twinkle wrote:sau apare un baiat, se produce acel click si....la naiba cu lista, ca nu mai sunt in stare sa o citesc :P

uite cineva care imi sustine ideea :D

bravo twinkle :D
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

Postby Cherry on Sat Feb 04, 2006 4:19 pm

Ce imi doresc eu de la un barbat??? Destul de multe :)) Adik sunt destul de pretentioasa in alegerea unuia. :D
:arrow: In primul rand barbatu trebuie sa fie ingrijit si ordonat :D
:arrow: Trebuie sa fie cat de cat traznit...asa k mine :)) desi eu sunt mai mult ciudata :D
:arrow: Cand eram mai mica imi dorem sa fie ori fotbalis, ori marinar. Nuj de ce dar ii admir tare mult pe fotbalisti. Ii vad k pe nijte eroi. Mai ales Gianluigi Buffon :heart: , pt mine e un adevarat erou. De aceea trebuie sa ii placa fotbalul :D.
:arrow: Trebuie sa fie destul de calm, k nu suport persoanele care se enerveaza, sau mai ales triste :D
:arrow: Oare mai trebuie ceva? :don't-know: Deocamdata ajunge :D
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

Postby amanda on Sun Mar 05, 2006 1:49 am

:arrow: Inteligenta, eventual si preferabil mai ascutita decat a mea.
:arrow: Gandire liberala, optimista si matura.
:arrow: Sa arate bine fizic, daca nu ma atrage e ca si cum nu ar fi. Imi place stilul hispanic, acum... stiu ca vreau cam multe dar e vorba de un ideal si mi-e teama ca totusi nu renunt la ideea asta nici in realitate.
:arrow: Sa avem gusturi comune si interese comune dar care sa nu se confunde total.
:arrow: Sa fie amuzant dar in sensul sa rad cu el, nu de el!
:arrow: Sa fie galant si elegant, nu ma atrag pantalonii sport decat daca sunt la locul potrivit, pe strada in nici un caz! Sunt mai old fashioned aici.
:arrow: Sa imi acorde incredere in procent aproape de 100% pentru ca nu suport controalele si nici prietenii care isi baga coada unde nu trebuie... si nu vad o relatie in care amandoi se urmaresc reciproc ca si relatie, aia e goana, nu dragoste.
:arrow: Sa inteleaga cand am nevoie sa taca, sa ma sustina moral sau sa ma aduca la realitate cand o iau razna deci e nevoie sa fie echilibrat.
:arrow: Sa ma lase sa fiu eu, sa nu-mi ceara sa ma schimb niciodata pentru ca in secunda doi nu mai sunt acolo, chiar daca imi placea sau poate chiar il iubeam...
:arrow: Sa nu se schimbe pentru mine, crezand ca-mi face placere. Eu nu am sa-i cer sa se schimbe niciodata; daca sunt cu el, imi place asa cum este. Vreau sa se manifeste independent de mine, si eu la fel. Modelarea e implicita dar sa nu trebuie sa fie vizibila.
:arrow: Sa aiba incredere in el, sa fie intreprinzator, dinamic, hotarat, calm dar spontan...

:arrow: NB ca nu ii cer sa ma iubeasca etern, mariajul il vad ca o alianta in definitiv pentru catva timp, daca e sa fie pt toata viata e Ok, daca nu, nu! Nu sunt genul de femeie care face crize daca sotul a intarziat de la serviciu toata saptamana si sa-l sune non-stop ca sa afle ce face si unde este... astea sunt dovezi de lipsa de incredere. Mai bine discutam omeneste decat sa ne scoatem ochii. Daca vrea sa ne despartim, si asta era cauza intarzierilor, sunt in stare sa continui viata si fara el, oricat de mult m-as simti legata spiritual de el. Nu cu razbunari, urmariri... procese de partaj, tribunale, sa iau eu copilul, sa-l iei tu... asta pot rezolva doi oameni cu cap si fara sa-si publice la rubrica de monden problemele.
amanda

Cel mai tare din parcare
Cel mai tare din parcare

baiat / fata ?: fata

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea fetelor ?