If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Ce doresc barbatii de la o femeie.

Pentru unele este o curiozitate mare... pentru altele raspunsul chiar nu conteaza...

Postby changer on Tue Aug 08, 2006 12:12 pm

[ot] :don't-know: , maybe yes, maybe no :s099: [/ot]

Image
Adevarata avutie a unui om este binele pe care-l face in lume
don't talk your fellings let's go dreamin'8->
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

hi5 profile: http://alyn33.hi5.com

Postby kiduletz on Fri Sep 08, 2006 9:43 pm

changer wrote:pai doresc sa ii asculte cand vorebesc, atentie, ingrijire, sa fie pline de viata , sa ii faca sa zambeasca, sa fie amuzante, sa stie cum sa se distreze, sa stie sa combine toate lucrurile in cat sa nu existe nicii macar o secunda de monotomie, sa fie un pic mai nebuna in sesnul bun, sa fie combinatia perfecta din punctu de vedere a unui barbat :s123:

perfect de acord :s123: , dar nu cerem cumva prea mult?! :don't-know:
totusi sa visam 8->
love me or hate me...
kiduletz

Invatacel
Invatacel

Postby changer on Fri Sep 08, 2006 11:00 pm

ORICINE are dreptul sa viseze :D dar,macar sa gasesti unele calitati care crezi ca te-ar satisface pe tine ca barbat ca iubit, adik combinatia perfecta nu poti sa o ai da daca tie iti place asa cum este ...unele chestii....si le poate insusi in timpul in care este cu tine , niciodata nu sti in ce animal de monstru se transforma femeia de langa tine si te haleste la micu dejun :lol: , so BEWARE , noi suntem pe cale de disparitie din cauza lor :loool:

Image
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby allesssia on Mon Sep 11, 2006 9:06 pm

hmm...nu pot sa ma abtin sa nu comentez....cineva zicea ca e logic ca femeia sa vrea doar sex de la un barbat.....pai nu stiu cum sa va spun dragi baieti..sau barbati...dar tot voi numiti femeia c***a,nu?....atunci cand veti indrazni sa cereti ceva sincer de la EA sa indrazniti sa fiti si voi sinceri la randul vostru.....m-am saturat de vorbe urate care sa o faca pe femeie c***a sau proasta....nu uitati ca dintr-o femeie v-ati nascut, o femeie v-a crescut, o femeie va fi mama copiilor vostri. asa ca nu mai huliti numele "femeie" caci sunt sigura ca veti ajunge candva sa spuneti " la naiba, m-am indragostit de EA"....
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby changer on Tue Sep 12, 2006 12:05 am

@allesssia nu am hulit numele de femeie , dar am si eu o mik intrebare alea care stau pe centura cum se numesc? de indragostit te indragostesti uneori pe vrute si nevrute....(mai mult partea a 2 a) si oricat de prostesc ar suna eu nu caut ce ai zis tu ca ar fi logic ca femeia sa doreasca doar sex....., adik si ea este o fiinta care are sentimente si dorintele ei proprii, si orice femeie sau fata...si-ar dori cu siguranta de la un baiat tandrete, blandete, intelgere , protectie,sinceritate respect si incredere reciproca.......etc. ;) (si pe langa astea si-ar mai dori un amant bun si salbatic da salbatic rau in pat :s166: )

Image
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby allesssia on Thu Sep 14, 2006 6:01 pm

pai changer...oare de ce ea si-ar dori acel amant?....fa in asa fel incat sa nu-si doreasca acel amant bun si salbatic rau in pat...fii tu ala pt ea...si in acelasi timp las-o si pe ea sa-ti fie iubita,mama copiilor,gospodina din casa si amanta pe care o doresti in pat seara de seara...
eu n-am zis ca femeia nu-si doreste sex...dar din ce in ce mai des aud chestia asta de parca femeia ar fi o simpla devoratoare de sex si doar atat...
iubirea mea s-a nascut din cenusa...e foc atunci cand tu existi...va fi jar odata cu trecerea anilor...dar sper sa ramana frumusetea marii ce spala jarul atunci cand eu nu voi mai fi
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby changer on Fri Sep 15, 2006 12:00 pm

aaaaa eu totusi la faza aia cu amantul glumeam ;)si totusi daca ar fi sa vorbim despre asta poti afla de la persoana de langa ce isi doreste si cum si-ar dori sa fie cel de langa ea in pat, conteaza numai sa isi impartaseasca ideile :D , daca sti cum sa te comporti si cum sa fi cu ea + ca of corse daca exista si iubire reciproca care include alte chestii care ar trebui sa existe intre cei 2 nu tind sa cred ca ar mai vrea pe altul :D , tu ce zici?
Image
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby allesssia on Wed Sep 20, 2006 8:58 am

intotdeauna comunicarea a fost importanta insa sunt unii care stau prost la capitolul asta,desi pretind ca ei comunica, si atunci nu-ti ramane decat sa "citesti" persoana...din gesturi...priviri...etc.
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

Postby changer on Wed Sep 20, 2006 1:54 pm

sau fie ca esti fata sau baiat sa-i trantesti vreo :box: sau :s112: in fata sa se trezeasca la realitate(vorbesc la figurat) si sa invete sa comunice sa vorbeasca ca , o relatie fara comunicare cel putin pentru mine nu se mai numeste relatie ;)
Image
Image
changer

Taticutul mesajelor
Taticutul mesajelor

Postby allesssia on Wed Sep 20, 2006 3:15 pm

depinde si ce sentimente sunt la mijloc si cat esti de dispus sa lasi de la tine ..sa astepti ca celalalt sa-si deschida sufletul cu timpul....dar zic eu ca daca folosesti violenta,chiar si la figurat vorbind,nu o sa rezolvi nimic. la fel se va purta. ori astepti ca timpul sa treaca si intre timp sa "citesti" persoana..ori te desparti...
allesssia

Descurcaret
Descurcaret

PreviousNext

Return to Ce e-n mintea baietilor ?