If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de rele-s fetele?

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby lucky on Fri Aug 17, 2007 9:17 pm

Rele sunt doar in patul conjugal ...

Urban Hell Team

virtuallife[at]iad[dot]ro /Forum/
lucky

Invatacel
Invatacel

Postby Cherry on Sat Aug 18, 2007 3:31 am

Nu mai, nici macar in pat... Acolo suntem salbatice :))
Rau cu adevarat esti atunci cand ii doresti raul unei persoane... Nimeni nu este rau la inceput, dar odata cu loviturile vietii, toti devenim, treptat...

"Oare o viata nepotrivita nu inraieste pe oricine? Imi aminteam foarte clar cum intr-o zi, la Yoroido, un baiat ma impinsese intr-un tufis cu spini, langa lac. Cand am reusit sa ies in sfarsit de acolo, eram atat de furioasa, ca as fi putut musca pe cineva. Daca numai cateva minute de suferinta ma putusera infuria in asa hal, ce ar fi insemnat mai multi ani? Pana si piatra se toceste, daca ploua destul."
<Memoriile unei Gheise>
Image

Lumea e in mainile celor care au curajul sa viseze si isi asuma riscul de a trai propriile vise
Cherry

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -

Previous

Return to Cat de rele-s fetele ?