If you liked this website you may also like these: Avatar-Paradise | Games4Play | Wallpapers Zone

Nu esti logat? se observa - nefiind logat o sa vezi forumul cu multe reclame prin el... si e cam aiurea, nu? mai bine fa-ti un cont pe Discuta-Liber si ai sa mai scapi de ele.

Cat de rele-s fetele?

Cel mai bine o stiu chiar ele, dar o vor recunoaste aici dand niste exemple?... Sincer eu ma indoiesc, dar ramane de vazut asta, nu?...

Postby cartush on Sat Nov 26, 2005 7:38 pm

Mi-am adus aminte...weekend-ul trecut, am fost rea tare cu un tip care merita! :D
Pe mine nu m-a afectat prea tare pentru ca nici macar nu l-am jignit, i-am spus adevarul, intr-o forma destul de nasoala, din punctul lui de vedere... :don't-know:

Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

hi5 profile: -
baiat / fata ?: fata

Postby rox on Wed Apr 12, 2006 10:03 pm

dupa cum toata lumea stie.........ADAM a fost facut primu..... 8-> si apoi EVA (important: dintr-o coasta dea lui) de noi s spune k suntem rele, da d ei (k suntem "parte" din ei) d c nu s zice? :box: asta nu e corect :bang-bang-3:
rox

D-al forumului
D-al forumului

Postby andreeam on Wed Apr 12, 2006 10:39 pm

sa stii k la asta chiar nu m-am gandit..interesant...

"Urasc sa n-am incotro decat sa risc iubindu-te asa..."(Alain de Botton)
andreeam

D-L Family Member
D-L Family Member

Postby Snappy on Thu Apr 13, 2006 8:33 am

@tot eu - da'... cine a zis ca noi nu suntem rai? :don't-know:
cu respect,
Cristian Ciofu
Administrator http://www.discuta-liber.com
Blog personal: http://cristi.discuta-liber.com/blog/

proiecte personale: Games4Play | Avatar-Paradise | Wallpapers Zone
Snappy

Administrator
Administrator

baiat / fata ?: baiat

Postby noco on Thu Apr 13, 2006 8:41 am

fetele sunt rele.. fooooarte rele..
Eu una bateam baietzii cand eram mica, vai cat imi placea :s128: , si cel mai distractiv era cand se duceau la usa la mama si spuneau: "tanti, m-a batut Nicoleta!" :s063:
Am crescut si am renuntzat la violenta :mrgreen: , acum sunt rea mai mult prin vorbe si prin fapte.
Toate fetele sunt rele, pana si fetele intre ele sunt rautacioase.

Cetăţean suspendat, solidar cu Traian Băsescu
Petitie pentru dizolvarea parlamentului
noco

membru special
membru special

Postby ashes on Mon Apr 17, 2006 10:34 pm

@noco, mai ales intre ele! :)) sa vedeti doua fete care nu prea se plac cum se inteapa si se ironizeaza :)) ...cu baietii e alta treaba, pentru ca se face subtil si nici macar nu stiu ce i-a lovit :))
ashes

Super Moderator
Super Moderator

Postby crash_grl on Fri Apr 21, 2006 12:16 am

si eu cred ca suntem putin mai rele decat baietzii....dar si ei sunt prin zona...acum depinde din ce privinta vb de rautatea fetelor/baietzilor.....oricum fiecare face ce crede el de cuviinta dar nu treb sa uite k ce da i se va da inapoi :box:
asa k aveti grija fetelor/baietzilor
fallin' down... stop crying.....all around the world.....the crash is near, next to u...
Image
Image
crash_grl

D-al forumului
D-al forumului

Postby BuRn on Wed May 31, 2006 10:43 pm

eu ce pot sa spun k intre fete mereu va fi mancatorie si f multa invidie.....din cauza asta am asa multi amici si nu amice(am si amice dar mai cu grija alese)....eu sunt o fire linistita si tacuta....chiar dak ma supara cineva nu fac crize....dar nu-mi place sa ma trezesc cu isterii.....nu le suport p alea care fac asa ceva
BuRn

Chat-uitor
Chat-uitor

Postby copilasu_l on Thu Jun 01, 2006 7:29 am

rox wrote:dupa cum toata lumea stie.........ADAM a fost facut primu..... 8-> si apoi EVA (important: dintr-o coasta dea lui) de noi s spune k suntem rele, da d ei (k suntem "parte" din ei) d c nu s zice? :box: asta nu e corect :bang-bang-3:

Da, corect(cel putin din punctul de vedere biblic). Eva a fost creata dintr-o coasta a lui Adam, numai ca coasta aia era coasta de drac :al-nabii: de asta sunteti mai rele :s099: dar....nu-i nimic noi tot va iubim :454356:
95% din oameni fac sex oral. Nu fi indiferent. Implica-te si tu !

RADIO
copilasu_l

membru special
membru special

Postby cartush on Sat Jun 03, 2006 11:06 am

Cine ma cunoaste stie ca aparent sunt cam rea si nu-mi place sa plec ochii in fatza cuiva doar de dragul de a face pe plac persoanei respective! :don't-know: Problema e ca inca nu am renuntzat de tot la violentza, sunt si cateva "victime" care pot aproba :lalala: dar niciodata "loviturile" nu se indreapta catre o fata, pentru ca nu vad de ce sa fiu rea cu o fata...o pot ignora daca nu merita atentzia mea, in schimb...un tip care are apucaturi trebuie pus la punct! :box: :s145:

Mai e cineva de acord cu mine? :s099:
Image
Image

Live free!
cartush

Super Moderator
Super Moderator

PreviousNext

Return to Cat de rele-s fetele ?